Ce se poate vorbi cu o fata - primele 15 subiecte de conversație

Astăzi vom discuta despre un subiect interesant si discuta despre ce poți vorbi cu o fată?

Ce puteți discuta cu o fată

Unul dintre multele subiecte de conversație - acesta este modul în care vă petreceți timpul liber. Puteți spune, că în ultimii ani a fost interesantă în viața ta în cazul în care te duci sau ce să-și planifice pentru a viziona în viitor. Acest lucru poate merge la cinema, teatru, expoziții, ieșirile sau diferite călătorie.Filme sau alte excursii

Sunteți întotdeauna permis să întreb: „Și te-ai dus la cinema pentru un film ...?“. Deci, puteți afla ce ii place sa ma uit si va invitam la un film.

Ce puteți discuta cu o fată

Dacă vă place să faceți unele sport, atunci ar trebui să vorbim despre asta. În cazul în care acest lucru este un fel de sport neobișnuite sau extreme, se va adăuga câteva puncte. Multe fete interesate de aceste teme și ei vor fi interesați să te asculte.

locuri memorabile

Aproape fiecare oraș are muzee interesante, teatre și expoziții. Trebuie să știi informații detaliate despre ele și să invite fata.

Ce puteți discuta cu o fată


subiecte emoționale

Este întotdeauna posibil să vorbim despre copilăria ta sau despre visele lor. Dar știi, când vorbești despre astfel de subiecte, ea ar trebui să încredere în tine complet. Este probleme prea personale și nu cu fiecare în valoare de a discuta. În primul rând, trebuie să vorbim despre subiecte generale, și apoi trece la personal.

De la mese simple de familie la feluri de mâncare preferate, cafenele bune, fructe de mare exotice. Invitațiile la magazin de cafea preferat sau la picnic.

Ce puteți discuta cu o fată

Mașini

Întrebați dacă ea ii plac masinile. Fie că este capabil de a conduce vehicule sau vrea să învețe? Spuneți-vă, ce fel de masina pe care ar dori să cumpere.

Discutați cu femeia despre ea si muzica ei preferată, cântece, grupuri. Acest subiect este la fel ca toate fetele și vă puteți împărtăși întotdeauna cu muzica, daca sunt aceleasi gusturi.

Studiul și munca

Poți vorbi despre situațiile amuzante care au avut loc la școală sau la locul de muncă. Întrebați despre relația la echipă: pentru sefi, profesori, etc.

fratii si surorile mai mici, copii, plemyashki și cunoștințe. În acest subiect va fi cu siguranță vorbim despre asta: lepra, stari de spirit, zicale amuzante.

Animale de companie

O temă win-win! În cazul în care o fată are o varietate de animale de companie, atunci poți vorbi pentru totdeauna. Nu uita sa ne spui despre animalele de companie și întrebați dacă dorește să aibă în viitor, un alt favorit.

Ce puteți discuta cu o fată

Puteți șoc fata, iar în cursul conversațiilor comunică dorințele lor sexuale. Dar pentru aceasta trebuie să așteptați până când relația ta va fi foarte aproape. Între timp, poți vorbi mereu despre perechile cunoscute stelare.