Volumul de vopsea cu mâinile lor

Copii place să atragă. Deosebit de interesante pentru ei tot felul de moduri neobișnuite și neconvenționale. Vă sugerăm să faceți vopsea tridimensională cu mâinile lor. Ei au făcut rapid și ușor, astfel încât să puteți face cu copilul. Mai jos sunt două moduri de a crea vopsele volum cu mâinile. Încercați ambele.Efectuarea volumul de vopsea cu mâinile lor. metoda №1

Veți avea nevoie de:

Vopsele cu propriile sale mâini
Mica Capacitatea de făină și se presară sare. Se amestecă bine. Adăugați puțină apă și se amestecă din nou. Amestecul rezultat trebuie să semene cu o cremă groasă. Adăugați colorant alimentar. Puteți utiliza orice, inclusiv (suc de sfeclă, morcov, etc.) naturale Odată ce toate se amestecă. vopsea volumetrica cu mâinile lor gata.Vopsele cu propriile sale mâini
Desenați aceste culori sunt cel mai bine pe o foaie groasă de hârtie sau carton. Pentru creativitate puteți folosi o perie sau tampon de bumbac. Atunci când pictura este gata, puneți-l în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Apoi se lasă să se răcească complet cifra.

Efectuarea volumul de vopsea cu mâinile lor. metoda №2

A doua metodă de preparare a vopselei vrac cu mâinile lor este chiar mai ușor și mai rapid.

Veți avea nevoie de:

  • spumă de ras
  • clei PVA
  • Colorant alimentar
  • capacitate

Vopsele cu propriile sale mâini
Într-un recipient mic, se amestecă spumă de ras și clei PVA într-un raport de 2: 1. Se amestecă bine toate si se adauga vopseaua. Se amestecă din nou. vopsea volumetrica cu mâinile lor gata!


Desenați foaie de carton trebuie să fie pe folosind o perie. După muncă, lăsați cifra să se usuce complet. Aceasta poate dura mai multe ore.