Cine este imbecilul

Imbitsil ce este
Cât de des ne arunca la cuvintele de vânt, valorile care ne sunt cunoscute numai de la distanță! Iată cum să descifreze următoarea propoziție: „Nu mergeți la acest hangout, există niște imbecili atârnă!“ director medical deschis, în cazul în care alb-negru, că imbecilitatea - această demență, tulburări psihice din copilărie, asociată cu o întârziere în dezvoltarea fizică generală. Atunci când o astfel de persoană devine un adult, el a avut IQ-ul este foarte scăzut de vorbire, slab dezvoltat, el comunică cu altele doar răspunsuri monosilabice și nu este în măsură ea însăși să construiască o propunere. Pe de altă parte, astfel încât să puteți apela un om cu un îngust la minte, care nu vrea să învețe cel puțin o știință, căruia i interesat doar de sex dupa vodca, bere la fotbal, dar pumnii lui fluturand pentru orice ocazie. În mod similar, imbecilule!Cine sunt imbecili

Termenul științific medical a plecat la oameni mult timp în urmă. El a prins repede datorită profesorilor noștri curajoși care au aderat eticheta fiecărui elev neglijent: „! Oligofreni, imbecilule, idiot, cretin“ Iată o comparație prefera? diagnostice mentale teribile pe care le facem fără să-și dea seama, este transferat în viața de zi cu zi. Prosti nu mai sunt deținute în mare stimă, ei nu iau nici infracțiune, și un alt lucru - imbecilule.Imaginați-vă scena: fata de mers pe jos pe stradă, cu un purpuriu cu părul strălucitor, după ofensator aude: „Asta imbetsilka!“ E, cum ar fi, intelectul este bine, și învață bine, dar arată țipetele de la sine: „! Eu nu am toate casele“ Ea - mouse-ul nu gri, l ia în subcultură „emo“ lor, are propria sa, printre goti cibernetice și golani, și noi muritorii de rand nu inteleg de ce acest costum întreg.

Uită-te în jurul tău, noi, ca un adevărat nebun, atârnă în computer, punând lucruri importante pentru mai târziu, mouse-ul trepidează prost pictate intenționat. Adio la creier, se va întâlni mâine! Ei bine, ceea ce nu este o abatere de la norma?

Imbecile din punctul de vedere al medicinei

Medicii nu pot visa și etichete lipici, ei sunt surprinși atunci când pur și simplu, noi numim sănătoși schizofrenice defecte, retard mintal, Tîmpiții și idioți. La urma urmei, păcatul bolnav să râdă, și în cazul în care o parte a unui apel dezamăgitoare sănătos, cu timpul va deveni prea vulnerabil mental. În cazul în care o persoană „nu toate acolo“, ea parțial izolat de societate. Unele diagnostice sunt atât de grave încât persoana nu se poate hrăni, mers pe jos, să nu mai vorbim de limba și IQ.