Citește articole științifice despre pisici și comportamentul lor, petsforward

Articole despre pisici

pisici de comunicare

Articole despre pisici

răni feline

Pisicile sunt foarte teritoriale. Ei lupta cu alte pisici pentru a proteja teritoriul lor sau de a dobândi mai mult teritoriu. Ca rezultat, rănile de luptă sunt frecvente la pisici. Aceste răni de multe ori duce la infectii, care poate fi destul de obositor, mai ales dacă sunt lăsate netratate. Lupta cu leziuni mai frecvente la bărbați decât la femei.Articole despre pisici

pisici Educație

Chtoo. Educație și pisici în aceeași propoziție? Știm cu toții că pisicile sunt independente, și, uneori, poate fi chiar și doar pentru o parte, și să interacționeze cu noi în termenii lor. Cum pot preda aceste animale de companie regale? Mulți pur și simplu, să presupunem că o pisica nu poate fi instruit pentru a efectua sarcini simple, chiar.

Articole despre pisici


Pisicile cad sau sari de pe clădiri

In prezent nu exista nici un anumit grup de cercetători, care, printr-un experiment controlat pentru a determina exact la ce înălțime pisica poate cădea înainte de moarte ar fi aproape absolută. În principal, acest lucru se datorează faptului că ar fi complet inuman aruncat sistematic pisicile de pe clădiri. Cu toate acestea, doi medici veterinari care lucreaza in clinica veterinara de urgenta din New York, au fost într-o poziție ideală pentru a scrie un articol în Journal of American Medical Association veterinar cu privire la acest subiect fierbinte. Acest lucru se datorează faptului că există un loc unde înfloritoare clădiri înalte din New York, și este un caz obișnuit atunci când pisicile cad din diferite clădiri.

Articole despre pisici

Catnip și pisici

Catnip - o planta cu flori colorate destul de la vârful, și frunze în formă de inimă pe o tulpină groasă și conține un ingredient chimic care are adesea un efect stimulator asupra pisicilor. În acest articol, vom discuta despre posibilele efecte pe care le poate provoca, și probleme frecvente care pot apărea în legătură cu Catnip.

Articole despre pisici

Pisici și rece

Pisicile pot dezvolta infectii ale cailor respiratorii superioare, sau ceea ce noi numim o răceală sau gripă. Cu toate acestea, răceala obișnuită nu se transmite la om și vice-versa. Daca pisica ta are una dintre următoarele simptome, mai mult de una sau două zile, probabil, are infecții ale tractului respirator superior.