Cone biopsie de col uterin ce este perioada postoperatorie, după cum vindecă

proces de regenerare tisulară, după o astfel de operație durează o lungă și dureroasă. Perioada de reabilitare de durată, este însoțită de o grele, secreții dureroase din vagin. inflamație infecțioasă posibil. Acesta este caracterizat prin umflare severă a vulvei și peretele uterului. Se lasă puține șanse pentru o continuare a puilor.Dacă este posibil, cel mai bine este să se evite această metodă de operare.

conization ce este

Cum este procesul de recuperare?

Perioada de regenerare tisulară este de 2-3 luni. Poate perturba sau de descărcare de gestiune maro maro după conization de col uterin. Termenul de o astfel de descărcare de gestiune - o luna, poate mai puțin.

Ca la urma urmei, chiar și după o intervenție chirurgicală minoră femei conization experiență:

 • Durerile în partea inferioară a abdomenului.
 • menstruație grele.
 • Disconfort.
 • Slăbiciune.

conization ce este

menstruație În primul rând după o intervenție chirurgicală poate veni un pic mai târziu. Luna de după conization prima dată poate fi dureros și greu. Se poate produce accident ciclu. Pentru a monitoriza procesul de regenerare a țesutului în colul uterin, ai nevoie de doua saptamani pentru a vedea un medic-ginecolog. După trei - patru luni ale procesului de regenerare să fie finalizat. Până când aveți nevoie pentru a petrece testul colposcopie si citologie.

În cazul în care durerea este foarte puternic, puteți utiliza analgiziruyuschie și agenți anti-inflamatorii, în perioada postoperatorie.

 • Sa se abtina de la sex timp de o lună.
 • Elimina utilizarea tampoanelor, lumânări, dusurile.
 • Refuză la momentul de a lua bai, sauna, piscina.
 • Excludeți exercițiu pentru o lună (proces de regenerare a tesutului a avut succes).
 • Evitați plajele, solar.

conization ce este

Această perioadă nu va fi ușor, dar scopul operațiunii este de a fi atins. Principalul lucru - la celulele displazice au fost îndepărtate complet și să nu fie reînviat din nou.

contraindicații semnificative

Primul și cel mai important - este imposibil pentru conization, în cazul în care există o inflamație în sistemul de reproducere feminin.

În cazul în care sondajul arata a treia oncologie de col uterin sau a patra etapă, operațiunea va fi anulată, deoarece ar putea crea un risc de răspândire a celulelor canceroase adanc in uter. Ei pot merge la urinare sistem, rect, care este foarte periculos. În cazul în care diagnosticarea arată acumularea de celule canceroase de-a treia sau a patra etapă, trebuie să taie întregul corp.conization ce este

posibilele consecințe

Medicina moderna este de a face tot posibilul pentru a minimiza efectele neplăcute după o intervenție chirurgicală.

conization ce este

Uneori, puteti gasi dupa operatie:

 • Sângerări abundente din vagin.
 • Infecție.
 • Îngustarea canalului cervical.
 • Reducerea șansele de a concepe un copil.
 • afectarea capacității de a pereților de col uterin închis. Acest lucru poate duce la avort spontan.

Este posibil de a concepe un copil după o intervenție chirurgicală?

Ca după orice procedură chirurgicală, după ce femeia conization ar trebui să fie sub supravegherea constantă a unui ginecolog, de multe ori pentru a fi testate, face o ecografie. Pentru a controla starea și pentru a preveni eroziunea ulterioară și formarea de displazie, trebuie să-l ia în serios.

conization ce este

După o intervenție chirurgicală, o femeie poate planifica sarcina numai dupa un an. Dacă conization a fost realizată într-o etapă inițială (prima, a doua), boli, procesul de realizare un copil poate avea succes. În cazul în care operațiunea a fost efectuată în ultima etapă a bolii, riscul posibil de avort, „a ratat avort“, sau întrerupere mecanică. În acest caz, un tratament de lungă și complicată.

După o intervenție chirurgicală, cu un an înainte de planificarea sarcinii, este necesar să se facă din SUA, pentru a efectua colposcopie, biopsie, pentru a exclude apariția unor noi tipuri de cancer la nivelul colului uterin.

De asemenea, pentru a preveni inflamația nu ar trebui să fie permisă hipotermie, care se încadrează infecții microbiene. După intervenția chirurgicală sistemului de reproducere feminin este mai sensibil la factorii externi, așa că ar trebui să fie protejate.

Pentru a realiza cu succes și de a da naștere unui copil, trebuie să fie în mod constant observate la ginecolog, în timp pentru a fi testate și supuse diagnosticului.

De multe ori femeile după conization forțată să dea naștere prin cezariană. Motivul - pierderea unei funcții cum ar fi întinderea peretilor colului uterin - uterul nu poate fi dezvăluit.

De asemenea, transportă un copil poate preveni cicatricile rezultate după intervenția chirurgicală.

Ce este de col uterin biopsie con, și cum se desfășoară?

Multe femei rareori vizita un ginecolog, găsind diverse pretexte. Orice boală este mai ușor de a vindeca în cazul în care este detectat într-un stadiu incipient. Acest lucru este valabil mai ales de cancer. Displazia - aceasta este etapa inițială a cancerului, aceasta poate duce rapid la tumori maligne ale colului uterin si a uterului in sine. Și dacă nu este tratată, aceasta este plină de îndepărtare a uterului.

Pentru femeile care încă mai intenționează să aibă un copil, acesta trebuie să devină un argument pentru a merge la medic. Numai controlul permanent al său de sănătate „de sex feminin“, va ajuta pentru a preveni dezvoltarea cancerului. Fiecare femeie iubitoare și care se respecta la fiecare șase luni - un an trebuie să treacă de inspecție ginecolog la auto-monitorizarea sănătății acestora.

Și un pic despre secretele.

Ați suferit vreodată de probleme cu ciclul menstrual. Judecând după faptul că citiți acest articol - victoria nu a fost de partea ta. Și, desigur, știi că acest lucru nu este din auzite:

 • coagulat alocare grele sau sărăcăcioasă
 • dureri în piept și în lombare inferioară
 • durere in timpul actului sexual
 • miros neplăcut
 • disconfort in timpul urinarii