Clipuri din benzi cu propriile lor mâini

Unul dintre elementele principale ale oricărei imagini cu o doamnă tânără este doar păr, și, desigur, agrafe de par, panglici și așa mai departe. Pe. Dar prea des se confruntă cu această problemă atunci când magazinul este imposibil de a găsi un accesoriu care corespunde pe deplin tinuta selectat. Nu dispera - această situație există o cale: clip de păr, puteți face singur!Clipuri de panglici de satin: Master class

Există mai multe opțiuni pentru fabricarea de pini pentru păr cu mâinile. Dar unul dintre cele mai simplu și frumos - produsul de panglici de satin! Astfel, pentru fabricarea unor astfel de decoratiuni au nevoie de: largă culoare satinată bandă de bază 5cm, satin bandă de 2,5 cm lățime, sau altele de aceeași culoare, dar cu puncte, și firul de ac, un șirag de mărgele mici de lumină umbra, ac de păr - automată, foarfece, lipici. "moment". După tot ce ai nevoie la îndemână, puteți trece direct la fabricarea de pini.

Cum sa faci un clip de păr
 • Primul pas este de a lua culoarea de bază de bandă și se taie în bucăți cu o lungime de 7 cm.
 • După ce banda plisată și fiecare îndoite la un unghi de 90 de grade, astfel încât distanța de la colțul la marginea benzii a fost același.
 • Acum trebuie sa string petala rezultat pe un fir cu un ac.
 • Aceeași manipulare este necesară pentru a face mai mult cu 4 petale. Rezultatul ar trebui să fie prima floare.
 • Exact aceeași floare trebuie să fie făcută din culoarea de bază de bandă, doar dimensiunea acesteia ar trebui să fie mai mare.
 • Florile trebuie sa fie blocat pe o fundație pregătită. Asigurați-vă că este foarte simplu - doar capitonate în același cerc de culoare din carton.
 • Apoi, trebuie să facă un alt fel de 1 petale. Pentru a face acest lucru, să ia o bandă de puncte și se taie în fâșii de 5 cm lungime. Fiecare piesă 1 petală obținută. Folosind un conducător și o zonă de lipire trebuie să lipire, lipire și, dacă nu la îndemână, acesta poate fi ușor pentru a realiza cusături mici. După aceea, excesul de țesut trebuie să fie tăiate, fiind în același timp grijă să nu trageți materialul.
 • Acum, banda ar trebui să fie pliat de-a lungul partea interioară cu o cusătură. Unghiul Cut ar trebui să fie acută, și, mai clară este, cu atât mai treptată va fi petala în sine.
 • Petal acum trebuie să se întindă și ori colțurile spre centru. Și marginea de fier sale din aliaj de lipit sau o brichetă.
 • este necesar pentru a face aceste lobi 6 bucati. După ce acestea ar trebui să le lege în pachete de 3 buc.
 • După ce toate elementele sunt gata, puteți începe să colecteze ac de păr. În primul rând, în mijlocul diametrului băț de flori mari, pe partea de sus a acesteia - o floare mai mică. Mai mult decât atât, acestea ar trebui să fie fixate astfel încât petalele florilor superioare au fost situate între lobii inferioară și mijlocul florii să fie mai mic șirag de mărgele de lipici. La sfârșitul fiecărei părți trebuie să rămână petale mici ascuțite. Asta este - bijuterii pentru stilul de păr făcut!

Clipuri de bandă rep: opțiuni populare

Rep benzi au o structură neobișnuită, din aceasta cauza si arata impresionant. Dintre ei a făcut flori, arcuri, etc. Unul dintre avantajele acestui material -. Este foarte dens și aproape se prăbușește. Un clip realizat din benzi rep mențin bine forma lor.

Cum sa faci un clip de păr

Cum sa faci un clip de păr de bandă rep?

Opțiunea 1: Primul pas este de a lua toate materialele și instrumentele necesare, și anume panglica rep 10 mm lungime și 22 mm, și au o culoare diferită, foarfece, brichetă, incolor linie subțire de pescuit sau știfturi - bază lipici, sticlă gunoi.

Producție:

 1. Pentru a începe pentru a ridica banda între ele prin culoare. Pentru a face acest lucru în mod arbitrar desena un arc și atașați la fiecare alte benzi. Lungimea piesei depinde direct de ceea ce arcul va avea nevoie - scurt sau lung.
 2. Odată ce opțiunea dorită a fost selectată, este necesar să se înceapă să taie o centură lată, și luând în considerare stocul în 2 mm. Marginile piesei este necesar să se ardă.
 3. Acum, capetele piesei de prelucrat trebuie să fie conectat prin intermediul unei linii de ac și de pescuit.
 4. Apoi, în necesitatea de mijloc pentru a fixa firul si infasurati-l de mai multe ori pentru a obține arcul - o bază.
 5. După necesar să se ia a doua bandă de Al. Color 10 mm în lățime și înveliți-l pe partea de sus a substratului. După ce lungimea dorită a fost determinată cu o marjă de 2 mm, restul trebuie să fie tăiate.
 6. Pentru bantu acum trebuie să coase panglica și trageți mijloc.
 7. Rămâne doar pentru a ascunde toate cusături și firele - pentru aceasta trebuie să ia o bucată de culoare naturală panglică de 10 mm, se măsoară lungimea dorită și atașați firul. Dacă se dorește, în mijlocul unei poate coase un buton sau un adeziv pastă.
 8. Este timpul pentru a pregăti cele mai multe pinii de bază. Ea are nevoie pentru a lipi peste panglica cu lipici și lipici pe partea de sus a arcului. Hairpin gata!


Opțiunea 2: Veți avea nevoie de: panglici albe rep, culorile roșu și albastru, clip de păr, strasuri, margele, pistol brichetă pentru a lipi, ace, ață, foarfece.

Producție:

 1. Se taie dintr-o bandă de lungime bandă albă de 4 cm, rosu - 3 cm, albastru - 2 cm, fiecare pârli margine bandă brichetă.
 2. Acum, trebuie să se aplece o bucată de culoare panglică albastră după - roșu, închis în trupa ei, de dimensiuni mai mici, după un cot și alb pentru a pune în ea cele două cele anterioare.
 3. La punctul de conectare a pieselor, cu un ac și ață aveți nevoie pentru a apuca marginile tuturor pieselor. În același mod trebuie să faci încă 8 petale. Apoi, tot terenul pentru a coase împreună în locul compus petale și lipite la centrul unui cerc tăiat din banda.
 4. Pe partea din spate a pasta de flori lipici ac de păr de păr, precum și flori și mijlocul său poate fi decorat cu margele.

Opțiunea va fi nevoie de 3: rep panglică de lungime variabilă, fir, ac, adeziv, guma sau ac de păr, șirag de mărgele.

Producție:

 1. Noi trebuie să stabilească mai întâi dimensiunea și lățimea arc panglici în sine. Pentru a face acest lucru, puteți tăia din carton lățimea modelului de 10 cm, iar în mijlocul carton face tăiat. În jurul acestui șablon și trebuie să vânt banda de mai multe ori, iar vârfurile ei la sfârșitul înfășurării ar trebui să fie în căutarea în direcții diferite. Numărul de rotații ale benzii va depinde cuie de numărul dorit de bucle, capetele trebuie să fie fixate.
 2. Acum, banda trebuie să fie cusute prin fanta în gol de carton pentru a îndepărta și strângeți firul;
 3. Panglici etc culoare și dimensiunea aveți nevoie pentru a face arcuri chiar și apoi să le suprapună unul pe altul și fixate cu adeziv sau cu un ac.
 4. Mijlocul arcului poate fi eliberat cu pietre sau să-l înveliți cu bandă. După acest arc pe partea din spate are nevoie doar să fie atașat la o bandă sau elastice de par clipuri!

Agrafele kanzashi: decor rafinat, cu propriile sale mâini

Cum sa faci un clip de păr

Kanzashi - un ornament pentru păr, comune în China și Japonia. In zilele noastre o astfel de bijuterii devine popular printre mirese si oameni, specificul activităților care sunt legate de poartă un kimono. În România, kanzashi iubesc o femeie ca un accesoriu de zi cu zi, acestea sunt vândute în magazine într-o gamă largă. Dar nu este necesar de a cumpăra un decor, te poti face acasa!

Pentru fabricarea unei astfel de bijuterii va avea nevoie: banda, pensete, foarfece, ace, plug, ac și ață sau adeziv, baza pentru agrafelor, margele pentru bijuterii.
 1. Din banda ar trebui să fie tăiate cantitatea potrivită de pătrate. Fiecare dintre ele ar trebui să fie împăturit în jumătate, iar apoi de 2 ori mai mult în jumătate.
 2. bandă de colț ar trebui să fie tăiate și ofili peste lumânări, și puteți face cu siguranță acest lucru, dar atunci unghiul va fi foarte mare.
 3. În același mod trebuie să facă numărul necesar de petale și să le conecteze împreună cu un fir sau lipici.
 4. Acum ai decora doar mijlocul de paiete de flori, butoane, sau orice alt decor, pentru a se conecta cu baza, și tot - puteți decora parul de orice fashionista!

agrafe de par cu mâinile lor: o clasă de master

Cum sa faci un clip de păr

Cum sa faci un clip de păr

Cum sa faci un clip de păr

Cum sa faci un clip de păr

Cum sa faci un clip de păr

agrafe de par cu propriile lor mâini: fotografie

Cum sa faci un clip de păr

Cum sa faci un clip de păr

Cum sa faci un clip de păr
Cum sa faci un clip de păr

agrafelor - un decor frumos, ei sunt capabili de a sublinia individualitatea imaginii alese! Nu neapărat pentru a merge la cumpărături în căutarea unui accesoriu potrivit, după cum se poate face singur! În plus, face posibilă, împreună cu o fiica sau nepoata, pentru că ocupația este extrem de interesant!

știri interesante: