Scrieți imaginea de disc pe o unitate flash USB la

Image - este conținutul discului, în special, la dimensiunea unui fișier arhivat. În această formă, este convenabil pentru a stoca și înregistra pe orice suport media. transfer la alte computere, pentru a transmite prin rețea, și apoi din nou pentru a recupera de la toate informațiile pentru a finaliza dimensiunea discului. Pentru a crea o imagine de disc, aveți nevoie de un program special. De regulă, aceste aceleași programe pot scrie o copie virtuala pentru diferite medii. Recent, vehiculul cel mai preferat a fost unitatea USB flash (unitatea flash USB). Și unul dintre cele mai comune tipuri de calculator devine un netbook. nu are un DVD-drive. Singura modalitate de a reinstala sistemul de operare pe ea poate fi setat cu această unitate flash. Toate acestea face ca întrebarea cum să scrie imaginea pe o unitate flash USB.trebuie:

Instrucțiuni:

  • Pentru a arde imaginea pe o unitate flash USB, deschis Alcohol120%, și selectați elementul de meniu în „Imagini Crearea“. Introduceți discul în unitatea, de la care doriți să creați o copie virtuală, și așteptați pentru ca aceasta să apară în meniul Alcohol120%. Faceți clic pe „Start“ și așteptați finalizarea operațiunii de creare a unei imagini a discului. După finalizarea procesului, deschideți folderul „My Documents“ și pentru a găsi Alcohol120 folderul%. Acesta va fi creat un fișier. Copiați-l și pentru a muta pe o unitate flash.
  • Pentru a efectua această operație folosind instrumente Daemon. „Crearea unei imagini“ rula acest program și selectați elementul de meniu. Selectați caseta de dialog tab-ul „Imagine de catalog“. În „fișierul de imagine de ieșire“, specificați un folder de pe unitatea flash, în care se va înregistra o copie virtuală. Introduceți discul pentru a fi copiat, apoi apăsați „Start“. Creează o copie a programului automat va înregistra o imagine pe o unitate flash USB.
  • Porniți programul WinToFlash. Vei vedea o fereastră cu două file. Selectați fila „Bun venit“, și pe ea - clic pe „Windows Transfer Wizard pe flash.“ Faceți clic pe „Next“ în fereastra care apare. Specify a apărut în calea ferestre la unitatea pe care le va recrea. Specificați calea către o unitate flash. Faceți clic pe butonul „Continua“. Rețineți că înainte de a scrie memoria flash va fi formatat, astfel încât toate fișierele pe care trebuie să-l rescrie în altă locație. Așteptați până la sfârșitul înregistrării.
  • Pentru a arde o copie a discului virtual pe o unitate flash USB, utilizând programul UltraISO. rulați-l și selectați „Create Image CD». Selectați unitatea care va conține discul, care va fi recreat, specificați calea către acesta, și apoi faceți clic pe „Make“. După înregistrare, selectați "Bootstrapping", și în ea - "Burn imagine de pe hard disk." Specificați o unitate flash USB neutilizat și faceți clic pe „Burn“.