Condor (Bird) o descriere, fotografie

Europene, călătorii de primă observate în marea înălțime a păsărilor maiestuoase Anzi creșterea în aer, cum ar fi planoare spanzure, au fost foarte surprins. La urma urmei, la o astfel de înălțime de viață aproape imposibilă. Cu toate acestea, în 1553 europenii a făcut mai întâi descrierea acestei creații minunată a naturii, care este considerat a fi stăpânul munților.

Ce este condorilor
Cea mai mare pasăre din lume - condorului andin. A fost ea atât de surprins de călători, cum ar fi dimensiunea și modul de viață în munți. Această pasăre aparține familiei de vulturi americani. În emisfera vestică cea mai mare nu are nici un egal printre celelalte specii de păsări care zboară. În caz contrar, nu poate fi, deoarece condor - o pasăre a cărei aripi se întind până la trei metri și mai mult. Această minune naturală este în valoare de ea pentru a afla mai multe despre el.Condor (păsări): Descriere

Condor, după cum am menționat mai devreme, este cel mai mare păsări care zboară. Dacă luați dimensiunea trunchiului, California condori andine depășește aproximativ 5 cm, dar atunci când este vorba anvergura aripilor, atunci nu există nici un egal Andină frumos (280-320 cm), este în mod clar lider printre omologii săi. Prin greutate, de asemenea, este superioară tuturor membrilor familiei de vulturi. Condor - pasăre a cărui greutate este de aproximativ 15 kg (bărbați). Femelele sunt un pic mai usor, greutatea lor să nu depășească 12 kg. Lungimea păsărilor ținute în captivitate - aproximativ 120-140 cm, se presupune că în sălbăticie, acești giganți să crească mari.

Ce este condorilor

culoarea penajului este aproape complet negru, numai guler pufos în jurul gâtului și o bordură largă pe buclate secundar pene albe. Aceste pene sunt deosebit de vizibile la bărbați, ele apar după prima MOLT. Tinerii condori au o culoare gri-maro din pene.

Capului și gâtului unui condor aproape nici coadă, pielea în aceste locuri, roz pal sau de culoare roșu-purpuriu. Masculii pe cap există o creasta mare cărnoasă de culoare roșu închis. Din cauza pielii prea încrețită pe gât sunt formate „cercei.“ Un fapt interesant este că, dacă modificați culoarea capului si gatului, modificări ale dispoziției păsării, devine roșu sau galben.

cârlig ciocul Condor, la capătul îndoit, el în negru, cu un top galben. Lungimea și capacitatea ciocului permite pasărea să se rupă cu ușurință carnea de pradă lor. frumusetile ochi de munte nu au gene, masculii sunt maro, femelele - rosu cu granat.

Picioare giganți andine gri închis. alungit Semnificativ degetul mijlociu, restul din spate se află deasupra și se caracterizează prin dimensiuni mici. Ghearele sunt aproape drepte și nu prea picant. Pe baza acestei descrieri, este clar că, în calitate de arme folosesc un picioare condori nu poate, de asemenea nu este capabil de a capta și de ridicare, la extragerea aerului. Această caracteristică îl diferențiază de alte păsări de pradă.

habitat

Condor - o pasăre care trăiește de-a lungul coastei Pacificului America de Sud, desigur, inclusiv Anzi. Limita sudică a zonei se află în Tierra del Fuego, iar partea de nord - în Columbia și Venezuela. Pentru a satisface aceste păsări maiestuoase pot fi la fel de mare în munți și la poalele câmpii. Teritoriul habitat al păsărilor de pradă este relativ mare, dar, în ciuda acestui fapt, condori, specii pe cale de dispariție, aceste creaturi uimitoare sunt pe cale de dispariție.mod de viață

Condors trăi până la 50 de ani, astfel încât acestea să poată fi numite lung a trăit în regatul păsărilor. Masculin și feminin, creând un cuplu, sunt fideli unul altuia pe tot parcursul vieții lor. În efectivele mari de păsări condori mai mari conduse de tineri, și în perechi, masculii domina femelele.

Ce este condorilor

cuiburile lor, acești giganți preferă să aranjeze la o înălțime de 4-5 mii de metri deasupra nivelului mării, în locuri îndepărtate. Deși este nici măcar un cuib, ci mai degrabă, numai așternut, compus din ramuri. În funcție de teren, uneori, ouăle sunt depozitate în întregime fără așternut, doar în crevase între bolovani de pe pante.

Condors ocupă de obicei o mică zonă de-a lungul țărmului, în apropiere de coasta, acestea vor fi întotdeauna prevăzute cu hrana. Adunați Raptors alimente ajuta vederii lor dornici. Fără alimente, acești giganți pot trăi timp de mai multe zile, dar după un astfel de regim alimentar pentru o masa mananca mai multe kilograme de carne. După ce a produs propria lor hrană, condorul nu se poate transfera la casa ta. Așa că păsările dintr-un singur - nakushatsya să arunce pe teren, și apoi cu stomacul plin pentru a reveni la cuib.

Când această creație frumoasă a naturii se înalță sus pe cer, de la ea este imposibil să se uite departe, misiunea lui este atât de frumos. Când condor urcă, el clapele rar aripi. Acest zbor ajută energia maselor de aer, în timp ce de economisire a păsărilor energetice proprii. Restul Andină dragoste frumos așezat pe o bordură stâncos la mare altitudine. Din această biban, este ușor să vină off și zbura cu Condor să decoleze la sol grele este foarte greu, mai ales după un prânz consistent. Pentru a face acest lucru, Condor trebuie să facă un mare run-up, și petrece o mulțime de energie.

Manânca?

Condor - o pasăre care se hrănește în principal pe hoituri. În afară de carcasele de animale moarte Predators mânca ouă și pui, ruinarea cuib păsări coloniale. Pentru a găsi propria lor hrană, giganți andine poate zbura pentru o zi de până la 200 km.

Ce este condorilor
Aproape de mare prada lor devin carcasele beached de mamifere marine de pe coasta condorilor trapeznichayut rămâne de copitate. Nu prânz această pasăre este rară.

reproducere

Sexual condor matur (pasăre) ajunge la 5-6 ani. Pentru a determina că masculul începe să curteze o femeie, este foarte simplu: în timpul sezonului de împerechere pe cap se umflă pielea, culoarea sa, atunci când se schimbă de la roz deschis la galben profund. Inainte sa ales curtezan iese piept și șuieră, iar apoi întinde aripile enorme și standuri tsokaya limba. Imperechere sezon vine o dată la doi ani, la sfârșitul iernii și începutul primăverii.

Ce este condorilor

Femela depune oua, de obicei, una, uneori două, incubarea are loc în termen de 55-60 zile, aceasta a implicat ambii părinți. Puii provin din ouă, „îmbrăcat“ într-un puf gri gros, „odezhku“ lui se vor schimba numai atunci când, cum ar fi părinții lor devin în dimensiune. Copiii alimentare aduce atât mama si tata, ei regurgitate produse alimentare pe jumătate digerat de la cioc la cioc. Primele zboruri tinerii condorilor pot face vârsta semianual, dar cu părinții lor, ei sunt în vârstă de aproximativ doi ani, în timp ce femela este gata să amâne următoarea ambreiajul.

Condor pe cale de dispariție

Condor andin - o pasăre, care este pe cale de dispariție. Numărul acestor creaturi maiestuoase și puternice sunt fluctuează în permanență. O astfel de instabilitate griji, pentru că în orice moment, lumea poate pierde acest maestru minunată a munților.

Oamenii încearcă să restabilească populația condori, dar este foarte ușor de făcut. puii crescuți în captivitate devin rapid îmblânzit, astfel încât ornitologi încerca cât mai puțin posibil în contact cu ei, astfel încât mai târziu a fost mai ușor pentru păsările tinere să se obișnuiască cu sălbăticie și la independență. elevii lor înainte de eliberarea lor în sălbăticie, cercetatorii atasat senzori pentru a arăta în cazul în care în acest moment este condorului.

Condor (Bird): fotografii, fapte interesante

Pentru popoarele din Anzi, condorul este un simbol al sănătății și putere. Conform legendei antice, oasele unui gigant, precum și alte organe sale, posedă proprietăți curative. Din acest motiv, oamenii de păsări sacrificate mindlessly, fără a se gândi la consecințe.

Ce este condorilor

Triburile de indieni condor andin (păsări), este asociat cu zeul soarelui, indienii îl consideră ca fiind conducătorul lumii superioare. Un alt 2.5 mii de ani înainte de Hristos au fost desene rupestre care descriu acest gigant.