Corectă ortografia cuvintelor în limba rusă

Vorbind aduce schimbări în scris patronimic și foarte des în timpul unei conversații oamenii să scurteze patronimicul, sufixele „ovich“ și „evich“ inlocuieste sufixe „YCH“ și „Ich“:Semenovici Semenovici sună ca; Arsentievich se pronunță Arsenich.

Vorbită de mijloc probe de sex feminin nume reprezintă o simplă simplificare:

Alexeyevna Aleksevna este pronunțată; Andreevna sună ca Andrevna.

Cele mai frecvente întrebări despre scrierea numelor de familie:

Cum se scrie corect prenumelui G., și dacă nu poate fi Gennadievna? Necesitatea de a scrie exact așa cum scrie în pașaport și titularul unui astfel de mijloc nume sonor este necesar să se asigure că funcționarii nu au scris în mod diferit. Mai multe sunete moderne, desigur, G ..

Cum se scrie numele G.? Desigur, cu doi „n“, iar documentul va potrivi cu ambele variante de înregistrare patronimic: G. și G .. Și el și cealaltă opțiune ar respecta regulile de ortografie. Alege și alege varianta a numelui de mijloc sonor pe care doriți în pașaportul dumneavoastră.Pot să scrie primul V. numele sau dreapta va Valeriyovych? Prin analogie cu alineatele precedente, ambele variante de scriere egale. Este important ca a fost indicat exact toate documentele numele de familie așa cum este scris în pașaport. Avocații se poate dovedi că un document cu versiunea incorectă a acestui nume de mijloc nu este valid.

Pot scrie Vyacheslavna în loc patronimic Vyacheslavovna. Mulți sunt înclinați la un sunet mai modern al doilea exemplu de realizare, la fel ca în pașapoartele găsite ambele versiuni ale patronimicul. Ne susțin că ambele opțiuni sunt viabile. Acest lucru poate fi sustrasă din dicționar ortografic, care poate fi găsit Vyacheslavovna prenumele și patronimicul Vyacheslavna. Ei bine, opțiunea de alegere mai armonioasă este a ta.

Ar trebui să rămână în patronimic I. semnul moale. Luați în considerare două nume similar: Igor și Igor. Solid „P“ Numele lui Egor nu lasă nici o îndoială, și vom scrie Ye. Pentru a numi rolul lui Igor pentru a atenua litera „p“ poartă litera „e“. Scrie corect I. patronimic numai într-un singur caz - chiar și fără semn moale (și nu ar trebui să încerce să „sculpta“ semnul moale la sfârșitul anului).

Scrierea patronim Ilinichna trebuie doar să vă amintiți, este un exemplu rar de utilizarea sufixul „inichna“.

INTERESANT PENTRU FEMEI: