Cum de a construi o casă de cărămizi ieftin

Mulți dintre noi cred că construcția de case din cărămidă cea mai bună opțiune, deoarece acest material este ecologic, este o lungă perioadă de timp, nu arde, potrivit pentru orice zona climatică, valoarea sa este relativ scăzută, iar procesul de ridicarea pereților casei dintr-o caramida nu este atât de complicat, cum ar fi un jurnal .Astăzi am decis să vă spun cum să construiască o casă de cărămizi. Aceasta este ceea ce este necesar tehnologia și metoda de construcție pentru a alege casa pentru a obține un ieftin, dar în același timp și de calitate.

Cum de a construi o casă de cărămidă

Deci, în primul rând, în funcție de intervalul de temperatură în locația și destinația să fie acasă pentru a determina grosimea necesară a pereților, mijloace de izolare și de încălzire acasă. Apoi, trebuie să selectați tipul de eveniment de fundație și de tipul de zidărie.

Fundația casei de cărămizi

Trebuie să se înțeleagă faptul că greutatea unei clădiri de cărămidă este foarte mare, pentru că fundația trebuie să fie solidă, pentru a rezista. La urma urmei, în cazul în care face o greșeală în unitatea de stadiul de fundație a unei case private, clădirea ar putea lurch, fisura sau chiar rupe.

Vă recomandăm să utilizați o placă sau panglica la casa de caramida.

Înălțimea fundației este necesar să se selecteze, pe baza adâncimea de înghețare a solului și a nivelului apei subterane.

Constat că cărămizile de început de stabilire poate fi doar o lună mai târziu, atunci când betonul atinge puterea maximă.

Tipuri de zidărie de cărămidă

Pentru a construi o casă de cărămizi poate fi în diferite moduri, folosind diferite tipuri de zidărie:

• zidărie solidă de cărămizi solide;

• zidărie solidă din cărămizi cu goluri;

Grosimea pereților casei, au construit o zidărie solidă cărămizi solide, de regulă, nu depășește 60 de centimetri. Aceasta este o bună izolare termică a spațiilor nu vorbesc. Utilizați acest tip de zidarie poate fi pentru construirea de compartimentari interioare.

Solid zidărie de cărămidă Hollow păstrează mai bine căldura. Cu toate acestea, acest tip de zidărie este considerat prea scump.

Kolodtsevoy zidărie de cărămidă realizate din cărămizi cu goluri. Așa cum este construită în acest fel pereții nu sunt într-o singură bucată, între peretele interior și izolația exterioară ar trebui să fie pus.Atunci când se utilizează trei straturi zidăria primul strat interior este larg răspândit la 35 de centimetri, un al doilea strat de bază - este izolație, iar al treilea exterior - o cărămizi de zidărie.

Dacă doriți să dea pereți din cărămidă suplimentare, rezistență între armături metalice interne și externe zidărie lay.

Construirea de locuințe la prețuri accesibile din caramida

Lucrările la construcția casei de caramida presupune ridicarea de ziduri de cărămidă. Să ne uităm la o secvență de acțiuni:

1. Alegeți o locație, apoi setați poryadovkoy.

2. Aranjați cablurile-prichalku.

3. Pentru a prepara suspensia de ciment, amestecând la o stare de plasticitate. Trebuie înțeles faptul că o mai mare cimentul adăugat la soluție, cu atât mai puternică va fi, iar soluția ideală este de 1: 3.

4. Aplicați soluția, și apoi aplatizare cu o spatula.

5. Porniți instalarea unei mile de peretele exterior.

6. Aranjarea între mila exterioară și interioară a stonework.

7. La sfârșitul specifică rândurile verticale și orizontale de cărămizi.

Din nou, pereții casei pot fi construite folosind ghearele de diferite grosimi. De exemplu, o casă cu un etaj privat, pentru ședere permanentă trebuie să fie de stabilire a două cărămizi lungime. Astfel, în funcție de structura de destinație selectată grosimea peretelui.

Asigurați-vă că pentru a observa forma geometrică corectă, precum și orientarea verticală pe orizontală. Utilizați linii Plumb și cordoanele-prichalku pentru monitorizarea acestor parametri.

Procesul de stivuire cărămizi:

1. Soluția trebuie aplicată bazei materialului de acoperire, nivelul, nu atinge marginile.

2. O parte a soluției la anterioară a muta cărămizi pentru a umple golul dintre cărămizi.

3. O stivuire de cărămidă de lângă cea anterioară, apoi aliniați-le pe orizontală.

4. Înregistrarea unei proeminente în exces soluție mistria.

5. rosturilor de prelucrare imediat după stabilire a seriei.

Este foarte important să se pună în aplicare calitatea de impermeabilizare a bazei de fundație. Din fericire, în acest scop, piața oferă o varietate de materiale.

Soluția va fi cel mai bun, dacă luați nisip trei părți și unul ciment o parte, și le amestecă cu apă.

Amintiți-vă că calitatea erectiei a primului rând de cărămizi depinde de rezultatul întregului, prin urmare, cu atenție și-l alinia la nivelul.

rânduri ulterioare cărămizi suprapuse, astfel încât cărămizile Sredina superioare situate pe cusătura între rândul de jos de cărămizi, care va distribui sarcina uniform. Nu uita pentru a îndepărta excesul de soluție și cusături prelucrate pentru a finaliza solidificare.

Pentru a construi o casă de cărămizi a fost mai ușor pentru a începe de stabilire colțuri de construcție. Atunci când colțurile sunt gata, trageți firul între ele, care așezați restul zidăriei. Deci, pereții casei se va dovedi cât mai dreaptă posibil.

Atunci când pereții sunt gata, va trebui să înceapă construirea unui acoperiș casă. Experții recomandă să utilizeze case de cărămidă și fronton ipohondru, acoperiș și acoperiș ipohondru.

casa de caramida ieftin se poate spune că este un concept liber. Și pentru că fiecare persoană trebuie să decidă dacă, în cazul său, posibilitatea de a construi un low-cost sau nu.