Cum de a construi o casă de vacanță ieftine

Pentru a achiziționa terenuri pentru construirea de cabana din satul IR în apropiere. Aceasta este cea mai ieftină opțiune. La urma urmei, să-l este deja într-un fel există o linie de putere în curtea din spate a săpat o groapă, astfel încât lumina și apa le-ați furnizat deja. Casa Dobândite uk util pentru tine mai întâi ca un adăpost temporar - la adăpost de intemperii, instrument de depozitare. Deci, primele costuri sunt realizate, proceda la construirea unei case de vacanță, de asemenea.Începeți cu un aspect fundație. În cazul în care suprafața de teren permite, este de dorit să construiască o casă într-un nivel mai aproape de sol. Fundația este mai bine să facă panglica de beton. armat cu plasă metalică.
Pentru a săpa un șanț fabricarea prin marcarea făcută în avans. utilizarea terenului negru pentru paturi. și să colecteze lut și stocate într-un singur loc. Pentru a salva ceva pe ciment, pietriș și nisip este puțin probabil să reușească. Puteți câștiga numai în plata forței de muncă. Pentru a turna fundația. puteți apela prieteni și rude. Muncește din greu, dar nu necesită abilități speciale.
După beton se intareste, face impermeabilizare. Acum, aliniați intemeierea de cărămidă roșie - face un soclu. Apoi așezați un alt strat de impermeabilizare.

Aici vine momentul în construcții, în cazul în care se poate spune cu certitudine că mai ieftine zidurile pe care le construi, nu poate fi găsit. Mai departe cu instalarea unui cadru de lemn. Conform perimetrul fundației pune legat cu banda din lemn. Plumb set bare din lemn secțiunea 50h75 mm. Distanța dintre barele din grosimea peretelui de 30-40 cm distanță face între perechea de bare -. 70-80 cm.

Argila minat la săpat un șanț pentru fundație. Așezați rezervorul, se macină și se umple cu apă. După ceva timp, acest lapte lut reduce paie si se lasa la macerat în această soluție.
După impregnare, paiele pune pe un grilaj sau grilă. Se lasă să se scurgă excesul de apă.

Acum, paie îmbibate cu noroi, a pus în formularul fixat pe barele verticale ale cadrului. sigiliu masă mână-maiul, lăsați-l să se usuce.
În cazul în care peretele este „apuca“, scoateți cofrajul și mutați-l la locul următor. Și astfel, atâta timp cât înălțimea pereților ajunge la dimensiunea dorită.

În această economie mare in finisaje de constructie. Alte cazuri sunt, de obicei grinzi mansarda, instalați sistemul de schelete. ladă ei și muntele Lay acoperiș.
Interior și pereții exteriori sunt pe placul dumneavoastră. Floored. Fixați sistemul de alimentare cu apă, alimentarea cu energie electrică, a instala dispozitive sanitare, cazane de încălzire electrică și radiatoare de căldură.
Casa ta de vacanță este gata!

Există mai multe tipuri de materiale pentru a construi o casă de țară confortabilă. În timpul selecției este important să se ia în considerare dacă cabana operat în timpul iernii. Pentru cazare vara cea mai bună soluție - casa de scut.

Cum de a construi o vila casa

Pentru a construi o casă de țară poate fi o varietate de moduri. Alegerea materialelor și a tehnologiei de construcție depinde de mărimea și de exploatare în scopuri de investiții. În cazul în care casa este planificat să trăiască permanent, trebuie să se asigure că este de economisire a căldurii. Pentru vara vizite va fi suficient de construcții scut de lumină.

Materiale pentru construcția de case de vacanță


Pentru a oferi cea mai bună soluție ar fi de a construi o casă pe tehnologia canadiană sau panoul de prefabricate. Primul va fi mult mai cald și potrivite pentru ședere permanentă. Karkasniki bine că coeficientul de economisire de căldură nu este din caramida si lemn inferior, dar mult mai ieftin decât ei. În plus, karkasnik poate construi pe cont propriu și rapid. Cu cărămidă și echipamente de grinzi necesare și forță de muncă suplimentară.


Pentru construcția de case folosind cherestea din Canada tehnologia necesara, panouri, izolație termică, plăci OSB. Karkasniku să fie suficient de fundații melkozaglublennogo: benzi sau bare. Gril în ultimii ani, a devenit din ce în ce mai populare fundație ieftin și simplu de anvelope. Caracteristicile sale demne sunt confirmate prin diferite teste și a emis un brevet pentru numele Semykina. Prin urmare, acest tip de fundație se numește: Semykina fundație.


case din panouri sunt usoare, puternice, durabile. Acestea sunt construite din scanduri, placaj grosime rezistent la apa, placi de OSB. Lemn ciocan împreună în panouri și echivalente ale acestor blocuri asamblate de perete. Aceste case sunt cu pereți subțiri, rece și nepotrivite pentru rezidență permanentă.

Fie pentru a construi o resedinta de vara a blocului de spumă?


Penoblok - un material ieftin. Dar el este atractiv nu numai preț scăzut, dar, de asemenea, faptul că acesta poate fi într-un timp scurt pentru a construi o casă este destul de mare. Această piatră este ușor, deci este foarte convenabil în zidărie. Cu toate acestea, pentru construirea de vile pentru a alege, nu este necesară, precum și blocuri de silicat de gaz. Ieftinirea aparentă a acestor structuri în practică „va avea ca rezultat un ban destul.“


Motivul acestei higroscopicitate a acestor materiale și aspectul lor neatractive. Primele dispozitive vor necesita bariere hidraulice și de vapori de înaltă calitate (care este o mulțime de bani), al doilea - pereții exteriori, așa cum fără cabana ei este fără chip. Mantale a fațadei este necesară, deoarece este necesar pentru a închide materialul rezistent la apa. Ca urmare, o reședință de vară de blocuri de spumă și silicat de gaz costa mult mai mult decât substructura și mai mult casa scut.

Construcția de lemn stivuite pe verticală, au fost mult timp cunoscute. Această tehnologie a fost utilizată pentru construcția de spații rezidențiale și de afaceri. În timpul nostru, această metodă de construcție devine o „a doua viață“, deoarece are destul de multe avantaje.Cum de a construi o vila casa

Modul clasic de a adăpost de lemnul presupune stivuire orizontală. Astfel de clădiri au dezavantajele lor: ei vor micșora în mod inevitabil, astfel de cazare ar trebui să intre în funcțiune nu mai devreme de șase luni de la finalizarea casei.

Construit acolo înainte de casa, stivuire lemn pe verticală?


Unul dintre primele exemple de structuri cu bușteni stivuite vertical - Stonehenge. Pentru perete era mai stabil, la intervale stabilite piloni de piatra, care au supraviețuit timpurilor noastre.


Metoda de stivuire verticală buștenilor a fost larg răspândită în secolul al XIX-lea la Moscova și în alte regiuni din România. șine superioare fixate legat cu banda obkladyvayut apoi acoperite cu cărămizi sau zgură. Această casă a fost cald și economic financiar. Clădirile complet construite din caramida, nu a fost atât de mult, deoarece acest material a fost Roundwood semnificativ mai scumpe. Dependințe de prea multe ori ridicat din jurnalele verticale mai târziu obbivaya rafturi lor și obmazyvaya paie amestecate cu argilă.

Avantaje și dezavantaje ale tijei de montare verticală


Principalul avantaj al structurilor de lemn stivuite pe verticală, este faptul că acestea nu se contracta. Această casă se poate soluționa în imediat după încheierea acestuia. Complexitatea procesului de construcție a carcasei clasice din lemn și cu bare verticale este aproape la fel. Atât în ​​primul și al doilea caz bucăți de lemn lipite împreună cu agrafe metalice.


O metodă interesantă de lemn stivuire verticală, și care vă permite să construiască o formă rotundă de perete. Orice alt mod care nu este posibil de a construi un astfel de design neobișnuit. Prin urmare, această tehnologie devine din ce în ce mai popular printre acei dezvoltatori care doresc să construiască o casă, folosind soluții de non-standard. În Austria există o companie de construcții, care este angajată în construcția de clădiri de acest tip și de această tehnologie este utilizată de fiecare proiect.


Dezavantajul vertical tehnologia lemnului de stivuire este inevitabilă formarea de fisuri după fisurile din lemn, care este caulked decât orizontală mult mai dificilă. Al doilea dezavantaj este că se poate putred simultan perete întreg, și nu coroanele inferioare, ca într-o construcție de locuințe convenționale. Pentru a preveni această problemă, barele verticale trebuie să fie instalat pe cablajul lemnelor stivuite orizontal și bitumul de proces.

Cottage - Casă, destinat contactului cu natura și de odihnă, chiar dacă sunt angajate în grădinărit dacha, plantarea de pomi fructiferi sau încercați să vă parte la design peisagistic. După ce a lucrat în aer curat pe care în special doresc să-și petreacă o seară într-o casă de țară confortabilă, întreaga situație este de respirație confortabil. Prin urmare, decorațiuni interne și externe a clădirilor ar trebui să ofere căldură și confort la același nivel cu interioarele și mobilier.

Cum de a construi o vila casa

Interior acasă decorare de vacanță


Disposition al casei de vacanță trebuie să fie suficient de deschisă și să asigure o mai mare zonă de zona de ansamblu, în cazul în care acestea se vor petrece timp cu membrii familiei și oaspeții. Pentru a furniza dormitoare, puteți utiliza tapet de hârtie obișnuită, eco-friendly și „respirație“. Selectați imaginea de fundal model în floare mici, va arata tapet bine și vopsi combinate cu un naturale, realizate sub formă de saltele. Materiale de finisaj, model si textura lor trebuie să fie subliniat simplu, aproape de materiale naturale. Luând în considerare Casa de vacanta de sezon, materiale pentru finisaje interioare selectați astfel, nu sunt susceptibile la deformare și distrugere la temperaturi extreme.

În interiorul de finisare pentru zona generală, puteți alege din lemn sau cărămidă. Pentru a evita monotonia de culoare, pereți și tavan de lemn pot fi acoperite cu vopsea luminoase, pe bază de apă, iar podeaua - cald gălbuie ton de lac. Cărămidă poate fi naturală, dar puteți utiliza panouri decorative aeriene care mimează expuse ziduri de cărămidă. Astfel de panouri sunt privite perfect cuplate cu suprafete finisate cu tencuiala având o textură aspră.

În general, astfel de materiale tipice de finisare, cum ar fi piatra naturală sau artificială și cărămidă, este mai bine să utilizeze fragmentar, în cazul în care acestea nu ar arăta atât de sumbră. Cu toate acestea, în cazul în care se presupune că pe pereți atârnă un raft sau o mulțime de picturi pentru decor, puteți folosi o tencuiala texturata regulat de aceeași culoare, dar diferite culori sau culori diferite combinate.

Cum de a decora pereții unei case de țară din afara


În cazul în care cabana este construita din caramida, are sens să nu acopere pereții exteriori cu materiale de finisare, ferestre din plastic „sub copac“, echipate cu obloane da dacha de acasă aspect rustic bine finisat și confortabil. Dar, finisaje caramida sau piatra naturala - materiale sunt destul de scumpe. Puteți alege opțiunile de la un cost, dar nu mai puțin atractivă. Puteți decora casa ta siding „Brick“ sau culoarea obișnuită, alege-l la culoarea de ferestre, usi de intrare și balcon. Placi din lemn pot fi folosite pentru a furniza casă de țară atât în ​​interior cât și în exterior. Desigur, trebuie să fie acoperit cu un strat protector, în special la exterior.

Costul mai ieftin de culoare Siding ciment sau ipsos de finisare. Pentru decorarea perete exterior poate fi folosit șipci uzuale, dacă se dorește, acesta poate fi pus sub stratul izolator. Această opțiune este destul de ieftin, dar casa va arata frumos și natural. S-ar putea arata frumos acasă tramvai, decor în aer liber, care se aplică țiglă care imită o cărămidă sau piatră naturală.

Ai cumpărat un teren și doresc să achiziționeze bunuri imobiliare departe de oraș plin de viață. Aș dori să-și planifice și de a construi o casă ieftină, spațioasă și este înconjurat de verdeață. Cum de a calcula, de la care să construiască, ce să înceapă în primul rând?

Cum de a construi o vila casa

Decideți care sezoane vor să trăiască în casă. Din acest tip de acasă va depinde. Există mai multe tipuri:
Grădină (cabana) - cel mai ieftin, în principal din cauza lipsei de încălzire.
Cottage trebuie să mențină temperatură constantă este coborâtă la -25 °. Există astfel de case scumpe.
Case de ședere permanentă, cu excepția de încălzire, sunt alimentate cu gaz, apă și alte binecuvântări ale civilizației.

Selectați materialul din care se poate construi. Cel mai adesea este caramida sau lemn, iar principalul avantaj al primului - durabilitate, iar al doilea - ieftinătate. Pereți din lemn cu o cărămidă pentru o grosime egală au caracteristici mai bune de izolare termică. deci, dacă doriți să salvați, selectați un copac.

Definiți lățimea și adâncimea fundației conform formulei: b = N / L (R-YH).
N - greutatea clădirii (sub rezerva de zăpadă, acoperișuri, pardoseli, etc.), în kilograme;
L - lungimea fundației sub centimetri osyuv;
R - rezistența solului în kilograme pe centimetru pătrat;
y - densitatea materialului în kg pe centimetru cub;
h - înălțimea în centimetri de fundație.
Sub pereții portanți pentru o mai mare creștere în greutate de fiabilitate cu 20-30%. La calcularea tipului de notă și adâncimea de îngheț a solului.

pereți din lemn sunt de trei tipuri: cadru. pietruită și timbered.
Cadrul este relevant pentru casele de grădină. utilizate în anumite anotimpuri, aceasta este cea mai ieftină opțiune.
pereți necesită cobbled un pic mai mult material și forței de muncă. Case cu astfel de ziduri în timpul iernii este puternic suflat, mai ales în colțuri, astfel încât fie să folosească această opțiune într-o casă de vacanță. sau de a lua măsuri.
Cel mai scump perete - jurnal. Pentru fabricarea de carcasă, adică bazele pereților trebuie să invite specialiști. Cele mai frecvente tipuri de jurnal - „în bol“, în care o rezistență mare, și „labă“, în care lemnul se consumă mai puțin.