Cum de a desena imagini și litere

Alegeți una dintre site-urile foto gratuite imagine adecvată. Deci, pentru înregistrarea literei „L“ se potrivesc imaginea cu imaginea unei lămâie. Deschide fotografia în Photoshop găsite combinația Ctrl + O. Utilizați tastele Ctrl + J pentru a crea o copie a imaginii și îndepărtați stratul de fundal, făcând clic pe pictograma din partea stângă a acestuia.Scrie pe partea de sus, cu imagini de lamaie litera „L“ cu ( „orizontală Text») instrument de tip orizontal. În timp ce țineți apăsată tasta Ctrl, faceți clic pe stratul cu litera pentru a descărca de alocare. Du-te înapoi la stratul cu imagine și făcând clic pe butonul Add Layer Mask ( „Adăugați o mască de strat“), ascunde sub masca întregii imagini cu excepția zonei care a fost sub scrisoarea. strat de text Deconectați.

Scrisoarea din coaja de lamaie arata prea plat. Acest lucru poate fi corectat masca de frontieră răsucite și a atras o strălucire din umbră. Pentru a edita masca, selectați-l în paleta Straturi și ușor mutați-l mărginește instrumente Lichefiere filtru ( „plastic“), care este activată opțiunea de a meniului Filtru ( „filtru“).

Asigurați-vă umbrire în jurul marginilor instrumentului masca perie. Pentru a face acest lucru, setați parametrul la duritatea ( „duritate“), în fila Shape Brush Sfat ( „Forma Brush“) Perii valoare paletă de aproximativ cincizeci de procente. Selectați negru ca culoarea principală, și să trateze marginile periei personalizate masca alba.

Pentru a simula luminoase și umbre peste stratul de pastă cu chei citric două straturi noi litere Ctrl + Shift + N. Pe una dintre ele cu o perie moale pentru a desena linii albe pe partea de sus a literelor fragmentelor în care ar trebui să cadă lumina. Aplicați un strat subțire pe scrisoarea în modul Color Dodge ( „Color Dodge“). Pentru rezultatul nu arata prea dur, reduce valoarea Opacitatea ( „opacitate“), efectul de orbire la patruzeci la cincizeci la sută.

În același mod trage peria neagră umbră. le aplica la scrisoarea în modul Multiply ( „Multiply“) și pentru a reduce opacitatea la zece la cincisprezece la sută.

Pentru a face scrisoarea chiar mai mult volum, copiați-l într-un strat nou. "Meniu, Image Opțiunea Luminozitate / Contrast («Luminozitate / Contrast ") Ajustări de grup (" Setup) ( "Image") alcătuiesc imaginea de jos usor mai inchisa decat partea de sus. Slide relativ modificat pentru stratul superior în direcția din care suprapusă umbra. Pentru a muta Move Tool model rândul său ( «Mutare Tool").

Puteți suplimenta scrisoarea, făcută din piele de lamaie, lamaie imagine. Pornirea pe stratul de fundal, copiați și muta imaginea copie cu un strat masca pe partea de sus. Opțiunea Free Transform ( «Free Transform") meniul Edit Have ( "Edit") pentru a face imaginea mai mică. Instrumentul Lasso ( «Lasso") sublinia lamaie si de a elimina fundalul din spatele măștii. Dezactivați sau eliminați stratul cu imaginea originală.

Instrumentul Crop ( "Trim"), tăiați părți inutile din pânză și de a salva opțiunea Salvare ca imagine ( «Save as"), meniul File ( "File") jpg fișier. Dacă este necesar, puteți imprima pe o imprimantă color.

Poporului pepinieră rima despre coțofana. care gruel fierte și hrănit copiii, aminteau de mulți. Patruzeci - eroina multor basme populare. Se crede că această pasăre se conectează cele două lumi, lumea celor vii și lumea morților. Era ea, care aduce știri cele mai neașteptate, pentru că nu degeaba există o expresie „patruzeci de coadă a adus.“ Despre un om care vorbește mult și repede, se spune că este de rupere ca o coțofană. Aceasta pasare poate fi adesea văzută chiar și în oraș, așa că urmăriți-l înainte de tragerea la sorți, nu au fost de lucru.

Cum de a desena litere pe imagini

 • - O foaie de hârtie;
 • - un creion;
 • - creioane colorate sau acuarele;
 • - Imaginea unui coțofană.

Fiecare pasare are propria pose caracteristică. Soroka este reprezentat de obicei așezat pe o ramură. în timp ce corpul ei poziționat orizontal, iar coada se reliefează în sus la un unghi obtuz la nivelul coloanei vertebrale. Începeți desenarea unei cotofana cu un trunchi. Este un oval alungit neregulat. Partea de jos a corpului mai mult decât convexă partea de sus. Labele în coțofenei mici, dar puternice.

Sa cap rotund cotofana, ca și cum tras în umeri. Desenează un cerc, astfel încât o parte din ea este suprapus pe corp. Acea parte a cercului, care era pe trunchi, eliminați, atunci s-ar părea că „umăr“ proeminente ușor înainte. În jurul centrului cercului, desena ochii, coțofenele, el nu este atât de mic. Ciocul acestei păsări este destul de lungă și ascuțită, a scăzut în jos un pic.

Foarte caracteristic coțofene - remarcabil coada lunga. Cele mai multe ca este o sabie lungă, cu un capăt ascuțit. Coada lipirea aproape dreaptă, iar el pare să fie împărțită pe lungime în două părți inegale, jumătatea de jos pare mult mai îngust, în cazul în care patruzeci stând în profil.

Desenați aripa. Este foarte similar cu coajă de stridii sau perla: același oval alungit cu un capăt ascuțit iar penele sunt aranjate, cum ar fi linii ondulate. Din moment ce patruzeci stând în lateral, vedem doar o singură aripă.

Magpie poate fi colorat, și poate fi lăsat atât. Conturul pasărea este atât de caracteristic încât nu poate fi confundat cu un altul. Dar, dacă vă decideți să picteze coțofana, să acorde o atenție la locația corectă a petelor albe și negre.

Foarte bine privit patruzeci, desenate pe hârtie albă cu cerneală neagră. Pentru a face acest lucru ai nevoie de un alt stilou, cu o pană. Puteți desena o coțofană și un pix cu gel negru.

Este posibil să se utilizeze o combinație de diferite tehnici artistice. De exemplu, umplutura de fundal de vopsea acuarelă și cerneală pentru a desena o coțofană.

 • cum să atragă patruzeci

Cum de a desena litere pe imagini


Crearea unui nou document în GIMP. În meniul principal, indicați spre „File“ și „Nou. „Sau apăsați Ctrl + N. În fereastra „Creați o nouă imagine“, introduceți rezoluția logică și fizică a imaginii, selectați spațiul de culoare și culoarea de fundal. Faceți clic pe «OK».

Activați „crearea textului și a straturilor de editare de text.“ Instrumentul este activat prin apăsarea butonului cu o pictogramă în formă de litere s «A», situat pe tabloul de bord.

Crearea unui strat de text. Faceți clic pe butonul din stânga al mouse-ului oriunde pe imagine și țineți-l, mutați cursorul pe verticală și pe orizontală. Cursorul este afișat, și va întinde cadru. Eliberați butonul stânga al mouse-ului. O casetă de dialog apare pentru introducerea textului. Introduceți orice e literă. Faceți clic pe butonul „Close“ din fereastra de dialog.

Selectați mărimea și caracterele create etichetele preferate. Pe bara de instrumente în secțiunea „Text“, faceți clic pe butonul de lângă „Font“. lista de fonturi care urmează să fie utilizate. Faceți clic pe mouse-ul pe oricare dintre punctele sale. În câmpul de text „Size“, specificați valoarea dimensiunea fontului. În lista următoare, introduceți valorile de dimensiuni unitare.

Indicați setările tipografice ieșire text. Selectați opțiunile de aliniere, făcând clic pe butonul de „Justified“. Valoarea Tip indentare primului rând, și distanța mezhbukv câmpuri distanță ennogo de mai jos.

Setați culoarea textului. Faceți clic pe butonul de lângă „Color“, situată în bara de instrumente. În caseta de dialog „Culoare text“, selectați culoarea dorită. Faceți clic pe «OK».

Transformarea și pentru a muta o etichetă de text. Dacă este necesar, se tratează stratul de text creat folosind instrumente de transformare (cum ar fi „Denaturarea“, „Perspectiva“, „rotație“, „Zoom“, „Mirror“) și filtre. Ajustați poziția etichetei în raport cu fundalul.

Desenați o imagine a literelor. Repetați pașii 2-7 ori de câte ori pentru a crea imaginea de ieșire.

Salvați imaginea într-un fișier. Apăsați Ctrl + S sau selectați elementele de meniu „File“ și „Save“. Se specifică numele fișierului, dimensiunea, directorul de stocare. Faceți clic pe butonul „Save“.

Lămâi este un obiect foarte pitoresc, în orice moment, naturi statice decoreaza cele mai renumite maestri. Lemon are o formă destul de simplă și o suprafață granulară. Pentru compoziția de lămâie a fost mai interesant, să ia un fruct întreg și puneți următoarea a doua tăiate în jumătate. Lemon felie este foarte interesant din punct de vedere al desenului, deoarece este prezentă și neobișnuit structura ornamentale, precum și o combinație de diferite texturi: un mod transparent strălucitor partiții pastă mat între pene și coji de strat interior.

Cum de a desena litere pe imagini

Creați o schiță creion de schita. Ambele elemente - si lamaie si jumatate sa - până centrul compoziției, astfel încât să le plaseze, astfel încât acestea erau în mijlocul foii și au fost un pic părtinitoare în jumătatea superioară.

În primul rând trage baza unei lamaie - un oval, mai mult sau mai puțin aplatizate, în funcție de alegerea dvs. de natură. Puțin mai jos figura și cu unele compensate orizontal, desena un cerc - aceasta va fi de o jumătate de lămâie, situată în fața unui ansamblu de lămâie și o tăietură situată la privitorului. În mod similar urmați proporțiile obiectelor prezentate.

Desenați forma de lămâi mai în detaliu: pe întreaga lamaie, pe laturile opuse ale acesteia, vopsea vârfurile de fructe alungite. În primul rând, ele pot fi afișate ca triunghiuri, proporționale cu lamaie, apoi linii netede de lamaie capete rotunjite și să le conecteze la un circuit comun. Foarte același circuit de a face un pic dur, „viu“ - copia conturul natural al fructului, care nu poate fi perfect plat.

Tăietura de o jumătate de lămâie și Desenați detalii. Pas cu pas înapoi un pic de conturul exterior spre interior cu mâna desena un al doilea cerc. Spațiul dintre cele două cercuri reprezintă grosimea coaja fructului, care în lămâi este de obicei destul de subțire. Marcați centrul cercului mic de lamaie.

În al doilea rând de la marginea exterioară a cercului tăiat divide în cât mai multe segmente ca ei pe o lamaie adevarata, cu nota că acestea nu sunt toate la fel: unele sunt largi, iar celălalt - foarte îngust și inegale. Este în aceste „greșit“ și a concluzionat unicitatea și vitalitatea obiectelor create de natura. Fiecare felie din felie este un triunghi ale cărui unghiuri trebuie să fie rotunjite.

Cum de a desena litere pe imagini

Dă grosime mică a pereților despărțitori între felii de lamaie. Curățați desen gumă de șters, eliminând ușor linia auxiliară. Un pic mai mult Ajustați contururile obiectelor, încercând să transmită cât mai exact posibil în desen toate caracteristicile naturii.

, Recall caracteristicile de bază ale modelului tonal obiectelor cu formă sferică la culoare sau umple tonul obținut model. În cazul legilor de lamaie va fi la fel, luând în considerare forma doar puțin alungită a fructului.

O persoană ar putea avea nevoie să învețe să atragă alfabetul sau cineva pentru a arăta cum se face. De exemplu, o tânără mamă cu un copil studiază scrisori. Sau un interes în desen alfabetul și pot fi urmărite de la începători pentru a învăța graffiti. La urma urmei, aici scrisorile originale sunt nu numai lucrari de finisare, ci și propria sa semnătură, a făcut un stil unic.

Cum de a desena litere pe imagini

 • - hârtie de desen;
 • - un creion;
 • - creioane colorate;
 • - erasers;
 • - ascutitoare;
 • - Internet;
 • - cutii de vopsea.

Aflați cum să atragă -graffiti alfabet - o experiență interesantă și incitantă. Pentru a începe, selectați una dintre mai multe stiluri. Ea: Trow-up (prostetsky); Blockbuster (Los Angeles, stilul de desen); Bubles ( «bule» culori luminoase); Stilul sălbatic (Wild Style - cea mai complexă, cu o varietate de culori și nuanțe). Există, de asemenea, un freestyle (stil liber), tipic pentru cei care sunt la un nivel bun are toate domeniile de mai sus.

Dacă sunteți - începător graffiti, opriți alegerea pe stilurile Trow-up sau de blockbuster. Citiți cu atenție lucrările maeștrilor, specializate în efectuarea lucrărilor în această tehnică. Acordați atenție la împletirea scrisori unul altuia, locația lor, soluții de culoare. Determinați care tonul de bază pe care doriți să îl selectați pentru alfabetul și.

Desenați câteva schițe și litere ale alfabetului limbii pe care ați selectat cu un creion pe hârtie. Pentru a începe, încercați să copiați deja făcute de cineva care lucreaza. De exemplu, selectați un cuvânt din scrisorile atașate unul de altul și să le împartă în părți separate.

Modificare a primit scrisori de gust. Adăugați suplimentul inițial, panta, localizarea liniilor. Toate acestea se face cu un creion simplu. Când a primit scrisori ca tine, adăugați tot restul alfabetului, de asemenea. În acest caz, asigurați-vă că să stai cu tine pentru a crea conceptul.

Adăugați culoare la scrisorile tale. Nu te va ajuta un set de creioane colorate. În același timp, să adere la numărul de culori caracteristice stilului ales de graffiti. Accident vascular cerebral de scrisori, desenat, de obicei în negru, dar totul depinde de preferințele dumneavoastră.

Practica unește litere în cuvinte. Să acorde o atenție aproape de proporții și linii intersectate. Stilul simplu al umbrelor nu sunt adăugate, dar puteți face scrisorile nu sunt simple, bidimensionale, și prin adăugarea unui al doilea plan pentru a le da volum. Numai după ce sunteți fericit pentru a primi o imagine pe suport de hârtie, cu curaj ieși în stradă cu cutii de conserve. Fii creativ, fii îndrăzneț, și apoi graffiti-ul dobândi propriul dvs. „scrierii de mână“.

Pentru a crea un alfabet originală, alege un subiect care va fi urmărită în ea (de exemplu, produse alimentare, instrumente, etc.). Furnizarea de fiecare literă a unui accesoriu necesar.

 • Stilul sălbatic alfabet graffiti