Cum de a determina unghiul de rotație

În unghiul de rotație moderne de fizică ca mărime fizică se măsoară în unități ale unghiului plat. Pentru a determina valorile unghiului plan φ folosind ecuația acceptată în matematică. In acest context, este posibil să se aplice una din cele două date mai jos metoda variantov.Pervy: = cp s / RZdes s reprezintă lungimea arcului de circumferință, și R - lungimea razei cercului.A doua metodă - utilizează ecuația inversă funcția trigonometrică, care este după cum urmează: φ = arctg (a / b), unde a și b nu este mai mult decât o lungime corespunzătoare a picioarelor unui triunghi dreptunghic.

Atunci când se evaluează unghiul de rotație, folosind termeni matematici, un înlocuitor discret se face in fizica, dar o astfel de abordare, la rândul său, are consecințe. Faptul este că, prin încercarea de a estima unghiul de rotație a corpului rotativ, în practică, se estimează calea pe care este trecut de-a lungul unui arc de punct al corpului, care este o substituție a unei cantități fizice la alta, și anume, în acest caz particular se înlocuiește cu forma de rotație a mișcării pe orbital.

În fizica modernă, unitatea de măsurare a unghiului de rotație este considerat a fi „bucuros“. Mai multe subiecte controversate, întrebarea dacă variabila adimensională sau dimensiune, derivat sau de bază este unghiul de rotație, până destul de greu de găsit în fizica modernă.Cu toate acestea, încă semne de întrebare rămân, principalele dintre care sunt următoarele: de ce fizica off ecuație care definește unghiul de rotație al principalelor mărimi fizice, în cazul în care este un derivat al cantității fizice; De ce are unghiul de rotație în unitatea SI, în cazul în care se consideră a fi adimensionale.

Apoi, folosind tasta „36“ trebuie să defileze manual fulia arborelui cotit să se potrivească cu o etichetă pe marcajul de sus pe corpul motorului (care corespunde momentului de aprindere 0 grade). Eticheta de pe fulia arborelui cotit înseamnă găsirea primului piston cilindru în punctul mort superior.

După ce trebuie să fie verificate combinație de etichete. dacă primul piston cilindru este cel mort superior. Acest lucru se face cu o șurubelniță (orice obiect lung și subțire). O șurubelniță care urmează să fie introdusă în gaura cilindrului (în cazul în care se introduce lumânarea), atunci când merge în același timp destul de mică adâncime, pistonul este în punctul mort superior.

După aceea, se scoate capacul de la distribuitorul de aprindere. folosind tasta „13“ deșurubați piulița de fixare a carcasei distribuitorului. Apoi a lua distribuitorul de aprindere, astfel încât cursorul se poate mișca liber. Apoi, este necesar să se trimită la contactul primului cilindru (vizualizare pe capac). După aceea, se introduce supapa în poziție, închideți capacul.

În plus, este necesar pentru a strânge scânteia primului cilindru și să-l stabilească contacte conductor de înaltă tensiune. Reconectați borna negativă a bateriei. Apoi, puteți începe în condiții de siguranță masina.

Dacă aparatul nu pornește contactul după emiterea necesară pentru a regla decalajul dintre contactele întrerupător.

Derulați până la fulia arborelui cotit poate fi un alt mod: prin includerea o a patra unitate de roată dințată masina cu cricuri și derulând prin ele coincidența dorită marchează fulia arborelui cotit și carcasa motorului.