Cum de a dota garaj cu mâinile în fotografie

Astăzi vom discuta despre un subiect foarte larg: Cum de a dota un garaj în propriile lor mâini? Pe această problemă reflectă o mulțime de automobiliștilor, deoarece această cameră este folosit nu numai pentru depozitarea mașinii, dar, de asemenea, servește ca un studio pentru mulți bărbați. Vreau să fac un loc de muncă eficient și confortabil, fără a cheltui o mulțime de bani și efort.Așa cum am aranjat garaj

Și nu este ciudat că problema de a soluționa garaj merge în sus atât de des, deoarece pentru acest garaj entuziast masina este un al doilea acasă, mulți își petrec timpul liber. Este doar echipament rezonabil de garaj va face posibil să-l folosească la 100%, deși în garaj este, de obicei, de dimensiuni reduse.

Aceasta este locația corectă de rafturi și rafturi vă permit să lucreze în mod liber, fără a restrânge în sine. Pentru a face acest lucru, trebuie să inspecteze cu atenție camera și garaj pentru a determina așa-numitele părți inutile (cele care merg în jurul valorii de un pic). Dacă instalați rafturile în locurile pe care le luați în mod eficient profite de spațiul liber. Cum de a construi un garaj fără nici o risipă? Acest lucru vă va învăța de la acest articol.

Cum de a planifica toate din zona de garaj în timpul construcției

Cel mai simplu mod de a celor care se gândesc la aranjamentul garajului înainte de a fi fost construit. Apoi, putem lua în considerare dimensiunea dimensiunilor vehiculelor și dotate cu mese, precum și alte lucruri.

Așa cum am aranjat garaj

La proiectarea, puteți lua în considerare amplasarea diferitelor zone și pentru a controla dimensiunea lor, astfel încât totul a mers perfect, și mașina, împreună cu toate obiectivele planificate. Dacă nu ați construit un garaj, cred că doar prin ea, vă puteți gândi la clădirea cu două etaje. La urma urmei, în cazul în care atelierul poate fi făcută în partea de sus, iar masina va fi în spațiu liber, fără nici o problemă.

Dar ce putem spune despre cei care nu se construi un garaj și a cumpărat o de-a gata? Construiți un garaj, în acest caz, va fi un pic mai dificil. Dar nu dispera, cu perseverență și o abordare responsabilă poate face față oricărei provocări.

Așa cum am aranjat garaj

Cerința principală: ordinea în garaj

garajul nostru nu este doar o mașină, și orice piese cu instrumente, precum și o pereche de anvelope de iarnă sau de vară. Dacă toate aceste lucruri sunt necesare pentru a se rostogolească oriunde, atunci pur și simplu nu primesc un garaj productiv și gratuit.

Așa cum am aranjat garaj

comandă internă, nu numai atrage oameni, este util pentru cei care lucrează în garaj. Clienții vor fi încântați.

Acum, vom enumera argumentele pro care apar în garaje orândui:

 • Totul este oferit și să ia în considerare un loc specific pentru fiecare parte, puteți economisi spațiu pentru alte lucruri sau să se deplaseze liber de-a lungul secțiunilor de garaj;
 • la reparații auto va fi mai ușor să se concentreze în acest proces;
 • va economisi timp, pentru că dacă te pui în garaj, este foarte dificil de a găsi elementul dreapta sau instrument.

De ce am nevoie pentru a asigura regenerarea atelierului garazha-

Cum de a construi un garaj pentru a crea nu doar un loc de depozitare și atelier?

Așa cum am aranjat garaj

 1. Primul lucru pe care să se gândească - este de a cumpăra cutii pentru depozitarea șuruburi și alte părți mici, care sunt ușor de pierdut în garaj. Dar nu cumpără una sau două cutii, de fapt, există o mulțime de instrumente care necesită un loc separat și nu pe suportul de perete.
 2. Apoi, face o achiziție sau display-uri cu suporturi integrate. Dar există o opțiune mai ieftină: pentru a evita costurile inutile, face un suport de lemn, și poate fi deținătorii de unghii de casă.
 3. Nu uita rafturile cu ei foarte ușor pentru a menține ordinea. De asemenea, amintiți-vă la opțiunile de buget, pentru că puteți restaura tabelul vechi cu rafturi încorporate, pentru aceasta, îndepărtați vopseaua veche și aplicați vopsea.
 4. În multe spații de garaj oferă un banc de lucru, aveți nevoie de spațiu suficient pentru ea. Este foarte important să se stabilească pe raft lângă ea, în timp ce la locul de muncă nu poate merge prin garaj pentru uneltele potrivite.


În multe garaje nu au loc pentru un număr suficient de rafturi, deoarece acest lucru poate cauza probleme. Dar cum să facem un mic atelier de lucru în garaj? Pentru rafturi nu au fost luate în locația dorită, puteți face cârlige. Echipați cârlige necesare pe pereți.

Ce trebuie să știți în regenerarea unei găuri de vizualizare

Așa cum am aranjat garaj

Cu toate acestea, dacă vă decideți că aveți nevoie de o groapă de observație, vă vom ajuta în construirea.

În cazul în care pentru a începe? Știm cu toții că orice construcție să nu înceapă să construiască, până când marca dimensiunile sale. Astfel de acțiuni sunt foarte necesare, pentru că vom construi o gaură în garaj finit. Aceasta, la rândul său, face dificilă, va trebui să construiască într-un spațiu limitat.

Ia-o în serios, pentru că, dacă nu ghici dimensiunea, poate fi două extreme:

 1. În cazul în care gaura este prea mare, parcarea va avea dificultăți. Va trebui să vă faceți griji de fiecare dată că o mașină poate cădea în groapă.
 2. Dacă face gaura de vizionare prea mic, ar fi un inconvenient pentru a efectua lucrări de reparații.

Mărimea este determinată pe baza designul camerei și de mărimea mașinii. Dar există posibilitatea de a groapă, pe baza unor dimensiuni standard sau personalizate.

Așa cum am aranjat garaj

Lățimea pit standard este de 70 cm. Acest lucru este suficient pentru sedan de clasă, în special pentru Zhiguley. Dacă aveți un camion, trebuie sa arunci 10-15 centimetri. Lăsați aproximativ 20 de centimetri pentru manevrare.

Lungimea garaj groapă se bazează pe cerințele dumneavoastră personale mașină încă, fă-o cel puțin doi metri nu pare logic.

Acum puteți vedea fotografia, care vă va ajuta să navigați.

Așa cum am aranjat garaj

Nu putem spune adâncimea exactă a sondelor standard deoarece aceasta depinde de înălțimea dumneavoastră. În cazul în care capul se va odihni pe partea de jos, pentru a efectua lucrări de reparații va fi incomod sau imposibil. Prin urmare, pentru a afla înălțimea de închidere a mașinii (înălțimea plimbare - înălțimea de la sol la pragul), și se calculează la picioare într-o groapă, de la cap la partea de jos a fost de 20-25 cm.

Acorde o atenție! Este mai bine pentru a face o gaura un pic mai adânc decât prea puțin. În orice caz, puteți înlocui un scaun, și să nu fie în măsură să scurteze picioarele.

Așa cum am aranjat garaj

Cum de a face un garaj confortabil

Din moment ce omul petrece mult timp în garaj, confortul necesar. Atunci lucrarea va merge zbengui și bucurie, pentru că munca fizică - este baza pentru fericire. Când vezi rezultatul, aș dori să continue.

Pentru a face acest lucru, nu trebuie să uităm de micile lucruri pe care mulți oameni nu observa, dar ei fac confort. Acesta poate fi o imagine sau o statuie făcute din materiale de fier vechi, și chiar mai bine de piese. Fotografiile prezentate mai jos confirmă faptul că garajul confortabil mai bine decât de obicei.

Așa cum am aranjat garaj

Dar asta ar trebui să fie necesar? Cine va lista unele lucruri mici și detalii:

 1. Perdelele de pe rafturi și grătare. Puțini oameni se gândească la un astfel de detaliu mic, dar uita-te la diferitele părți și instrumente nu sunt întotdeauna de dorit. Perdele crea un aspect frumos estetic pentru intreaga camera.
 2. Sau masă pliantă mic cu scaune. Ea nu are întotdeauna posibilitatea de a merge acasă să mănânce, pentru că vreau să fac treaba repede, dar mânca ceva ce ai nevoie. De asemenea, veți avea posibilitatea de a aduna cu prietenii.
 3. Conformitatea cu distanța de la podea la raft. Această modificare vă va permite să curățați fără dificultăți și se spală podeaua, pentru că întotdeauna doriți să păstrați curat. Prin urmare, dacă faci rafturi la o înălțime de 15-20 cm, este ușor de a păstra garaj curat și aerul va circula mai bine.
  Așa cum am aranjat garaj
 4. Unghiul șape și de evacuare a apei efluentului din cameră. Puțini oameni fac acest lucru în garajul său, dar aceasta nu înseamnă că un astfel de lucru mic inutil. De fapt, va fi capabil să se spele masina, nu voi conduce pe stradă care va face procesul mai ușor și mai rapid. Unghiul Sexul va contribui la eliminarea rapidă a apei din incintă și drenuri va absorbi, pentru a evita mlaștinile pe drum.

Un cuvânt de sfat. Conectați-vă casetele pentru depozitarea pieselor mici și instrumente. Apoi va fi mult mai ușor pentru a găsi obiectul care aveți nevoie.

Cei care nu sunt deosebit de dificil de frig, prefera izolarea pereților și a plafonului în garaj. Apoi, temperatura nu va scădea sub zero. Dar există oameni care nu sunt folosite pentru a lucra la o temperatură scăzută. Ce fac ei? Există mai multe soluții:

 1. Garaj dota un incalzitor electric.
  Așa cum am aranjat garaj
 2. Achiziționați garaj burzhujku.
  Așa cum am aranjat garaj

Mulți sunt înclinați la un alt exemplu de realizare, deoarece electricitatea poate fi costisitoare pentru a cumpăra, iar lemnul este ieftin.

Discutați despre articol pe forum