Cum de a face desene cu adaptorul lor mâini pentru motoblock neva ce preț cu direcția

Direcție cu mâinile

Prelucrarea terenurilor agricole necesită destul de un loc de muncă laborioasă. Proprietarii de grădini private Agricultură și utilizate în mod obișnuit de muncă manuală sau de fraudare, că acest proces mai rapid și mai ușor.Acest dispozitiv tehnic, cum ar fi o plimbare în spatele, poate simplifica foarte mult orice operațiune agricolă, care îl diferențiază de alte dispozitive.

Motocultor poate fi utilizat singur, precum și în curs de aderare la cele mai diverse echipamente.

Dispozitive, cum ar fi masina de tuns, grapă cultivator și poate crește semnificativ gama de muncă, care se poate face față cu o cabină în spate.

În plus față de acest lucru, acesta poate fi folosit ca un vehicul tractor plimbare în spatele. dacă l-ai oferi un adaptor special. Un astfel de dispozitiv face destul de confortabil pe scaun la care este montat, iar apoi efectuați exact aceeași muncă, dar cu un grad de confort echitabil.

În special, acesta poate fi achiziționat de la magazinele de specialitate adaptor la cultivatorilor Neva cu direcție, sau pentru a face propriile sale mâini. Din fericire, desenele de pe Internet suficient, ceea ce simplifică foarte mult procesul de asamblare.

despre dispozitiv

Prin proiectare, 4x4 adaptor prednazacheny pentru motoblock Neva, este un dispozitiv relativ simplu. Se compune din mai multe componente principale:

 • construcție cadru, pe care alte dispozitive sunt instalate componente;
 • scaunul conducătorului auto;
 • ampatament și roata osie;
 • Mecanismul adaptor de conectare și blocuri cu motor.

Pur și simplu pune, adaptorul este un camion convențional cu scaun care se atașează la tractorul mers pe jos în spatele.
Motocultivatoare poate fi, cum ar fi Cayman. Patriot. Texas. Foreman. Crosser. Viking și altele. După adaptorul de cuplare și blocurile cu motor, acesta poate fi comparat în ceea ce privește funcționalitatea cu tractoare compacte, dar o astfel de comparație este un pic arbitrar, deoarece puterea rămâne aceeași, adică, de la mersul pe jos motor de tractor.

În plus, adaptorul poate fi o suplimentare de atașamente clădire-bloc, care se extinde în continuare lista potențială a lucrărilor.

Unele adaptoare sunt echipate cu o secțiune specială în care poate dispune de orice marfă. Există modele echipate cu un braț de ridicare, care simplifică foarte mult lucrul cu dispozitivul.

De regulă, adaptorul există doi conectori - unul vă permite să-l atașați la cultivatorilor, în timp ce al doilea este montat dispozitive suplimentare atașate. În special, acesta poate fi atașat la adaptorul de foraj, marcatorilor, un plug, grapă, și alte dispozitive.

adaptor ax osie montată destul de construcție robustă, care permite utilizarea de mers pe jos, în spatele pe cele mai dificile părți ale pământului, și de a transporta suficient de marfă cu greutate.

De asemenea, este important să se înțeleagă că mișcarea pe această unitate este pe drumurile publice este interzisă, astfel încât acestea sunt utilizate numai în zonele rurale.

Cu toate acestea, în ciuda unele similitudini structurale ale tuturor adaptoarele unii cu alții, și ei au unele diferențe. În special adaptoare, disponibile în comerț spate cu volanul, ansamblurile fata cu tractiune si adaptoare.

cu direcție

Aceste dispozitive permit blocurile cu motor pentru a converti minitractori, aceeași putere este folosită în blocul motor. Atașați-l la tractor plimbare prin spatele atelajului, care se află în fața adaptorului. Acest adaptor este foarte potrivit pentru tractoare de mers pe jos Forza. Sadko. Don. Huter. Pro. Plowman și Champion. Designul adaptorului include:

 • structura cadru;
 • direcție;
 • perechi de roți;
 • scaunul șoferului;
 • pedala de gaz și de frână;
 • prindere.

Este un mecanism special de ridicare, la care puteți atașa dispozitive suplimentare atașate și echipamente de remorcare din spate a adaptorului. Adaptor pentru motoblock Neva, cu volanul, prețul care este de aproximativ 45 de mii de ruble. Acesta are următoarele caracteristici:

 • garda la sol - ordinul de 35 cm;
 • ecartament roata - 60 cm;
 • indicatori de viteză - aproximativ 15 km / h;
 • Greutatea totală - 105 kg.


Structural, este foarte similar cu vizualizarea anterioară a adaptorului, dar mecanismul de cuplare va fi amplasat în partea din spate. În consecință, avem un adaptor frontal complet pentru motoblock Neva. Acest design este complet demontat, care simplifică foarte mult transportul acestuia în continuare.

Un domeniu important de aplicare este lemnul de foc drujba copaci tăiere a arborilor și a lucra cu alte obiecte din lemn. Aici puteți afla cum de a alege un drujba bun.

Camion MAZ-5551 rămâne una dintre cele mai populare vosmitonnikov românesc pe spații deschise. MAZ-5551 - este agilitatea, fiabilitatea și caracterul practic.

La cerere, la adaptorul poate stabili roți suplimentare cu papuci sau roți de diametru mare. Desigur, costul acestor adăugări se formează separat.

 • adaptor Lungime - 190 cm;
 • lățime adaptor - 81 cm;
 • adaptor înălțime - 140 cm;
 • ogașe - 75 cm;
 • garda la sol - 30 cm;
 • Greutatea totală - 65 kg;
 • indicatori de viteză - aproximativ 10 km / h.

Costul acestei unități este de aproximativ 27 de mii de ruble.

Cum de a face propriile mâini?

Desigur, achiziționarea de adaptor terminat la Neva motocultivatoare - aceasta este cea mai simplă și cea mai bună cale de ieșire din situația. Cu toate acestea, ele sunt destul de mult, așa că nu fiecare fermier sau țăran își poate permite să le achiziționeze. Nu este de mirare că mulți oameni pun întrebarea - cum să facă adaptorul la cultivatorilor Neva?

Rețeaua are o mulțime de recomandări referitoare la fabricarea de adaptoare și un set de desene, care să permită să vadă aparatul mai detaliat. Utilizarea lor este destul de posibil să se producă o astfel de unitate în casă, folosind minimul de materiale și instrumente.

vom avea nevoie pentru fabricarea adaptorului de casă:

 • perechi de roți;
 • unghiuri de oțel, foi de fier si tevi;
 • scaun pentru șofer;
 • aparat de sudura;
 • elemente de fixare, etc.

Adaptor pentru motoblock Neva, realizate manual, desenele care vor fi prezentate mai târziu, se poate face utilizând lista minimă. Înainte de a proceda direct la fabricarea de dispozitive, este necesar să se descrie circuitul.

Acesta ar trebui să asigure gradul de încărcare diferite părți ale cadrului, precum și dimensiunea totală a dispozitivului. Puteți face acest lucru singur, dar puteți folosi desenele celor care deja au implementat cu succes ansamblul unui adaptor self-made.

Ne întoarcem la proiectarea de producție. Vom împărți lucrările în mai multe etape de bază:

 • Vom avea nevoie de un profil metalic pătrat. a cărei lungime este de aproximativ 1800 mm. Peste acest profil este necesar pentru a suda o bucată, dar mai mici - aproximativ 600 mm. Pentru această bucată de profil va fi fixat sub formă de bară roți.
 • Înălțimea lonjeroanelor, astfel, ar trebui să fie în jur de 300 mm.
 • Apoi, trebuie să suda lonjeroanele. Ele sunt sudate la cadrul principal, precum și la butucul roții. Unghiul de localizarea lor în raport cu cadrul poate fi realizat din orice, la alegerea ta.
 • În plus față de profilul metalic sudurile fascicul. Este necesară consolidarea cadrului.
 • Construcția cadrului pentru atașarea sudată a numărului canalului 10. Conectează-te cu axa roții de o bucată de tub pătrat, și cordoanelor de sudură sunt sudate.
 • cadru Următorul este sudat la maneta de comandă, care are trei triburi. Prin urmare, este de 350, 550 și 200 mm. Atașați la această pârghie o altă dimensiune de 800 mm, care va reglementa forța. Brațele sunt conectate între ele prin șuruburi convenționale.
Direcție cu mâinile
Designul adaptorului
 • Pentru principalele sudurilor cadru bucată de lungimea țevii de aproximativ 300 mm - aceasta va fi poziția noastră sub scaun. Deasupra Brew De asemenea, două conducte de cous perpendicular pe suport. Este necesar să se sidushka a fost mai stabil și nu se oprește în timpul funcționării.
 • Scaunul poate fi gata să ia. sau de a face placaj cous, atunci obbit spuma sau alt material moale. Scaunul este atașat traversei de țeavă sudată la bază sub scaun, precum și foarte leagăn. Ca elemente de fixare utilizați șuruburile obișnuite.
 • Mecanismul de prindere din față trebuie să fie sudate la motor bloc.

După cum putem vedea, lucrarea este destul de simplu, dar este nevoie de calificare pentru a lucra cu aparat de sudura, deoarece o altă metodă de conectare a tuturor componentelor nu există.

Puteți complica ușor structura de a face un adaptor de casă la Neva motocultivatoare, care va participa la direcție. Pentru aceasta avem nevoie de:

 • Foi de fier;
 • țevi și colțuri din oțel;
 • scaun;
 • o pereche de roți;
 • aparat de sudura.

În acest caz, cadrul adaptorului trebuie să fie bine articulat la motor bloc, nu pentru a construi părți ale laturilor. Pe măsură ce volanul poate lua gata, mașinile vechi sovietice (de exemplu, de la VAZ).

Direcție cu mâinile
Adaptor cu directie

concluzie

Adaptoare pentru motoblock Neva poate crește în mod semnificativ confortul șoferului în controlul motorului-bloc. De fapt, nu este nevoie pentru a rula în mod constant după ce unitatea, și este suficient să se așeze în scaunul confortabil, și să efectueze toate lucrările într-un mediu confortabil.

Design-ul acestor adaptoare este destul de simplu, astfel încât acestea sunt independente de producție este destul de posibil în casă.

Aici este necesar să se ia în considerare faptul că ansamblul presupune existența unor competențe în lucrul cu sudură, precum și instrumente de însoțire. Dacă a existat un astfel de cap, atunci trebuie să stoc pe cantitate suficientă de țevi metalice și părți, astfel încât să nu se rupă de la locul de muncă din cauza lipsei de material.

În general, caracterul adecvat al auto-asamblarea adaptorului este, având în vedere că economiile de costuri și o semnificativă.