Cum de a găsi un lucru pierdut acasă mod eficient!

Mulți dintre noi ajunge într-o situație în care dispar brusc, unele lucruri mici în casă, cum ar fi bijuterii, documente, chei, înregistrare și așa mai departe. Aici apoi începe tulburările reale și confuzia, este posibil pentru a căuta lucruri pentru a transforma toată casa, să-și reconsidere aceeași scrin o sută de ori, la nesfârșit se agită din conținutul de saci, scotoceasca toate colțurile strânse, precum și la sfârșitul forței de pauză afară. Uneori, unele noroc a găsi un lucru pierdut pentru o lungă perioadă de timp în care au fost în căutarea pentru ea, cel puțin o mie de ori, cum ar fi un raft, sau în cazul în care acesta nu a putut fi, dar a fost, de exemplu, un cercel în castron de zahăr.
Cum de a găsi un lucru pierdut acasă? Oamenii de multe ori arunca vina în astfel de cazuri de distragere a atenției și a lipsei lui de atenție, în timp ce cauza nu s-ar putea ascunde în aceste proprietăți, proprietarul lucrurilor, și în modificările spațio-temporale în casa ta. Zona de living este un loc permanent pentru concentrarea forțelor de energie care sunt strâns legate de tine si viata ta, asa ca atunci cand ai obosit, cred că doar despre afaceri, Vita undeva în nori, uita despre adăpostul lor, casa este un sentiment care are loc un dezechilibru situat energie pe care și facilități.

În astfel de momente, vă puteți simți distragere a atenției lor mai puternic si neindemanare, de exemplu, căutați butonul comutator de lumină, nu în cazul în care acesta este, a pus o ceașcă de cafea fierbinte pe masa, din care cade pe podea, puteți vedea peste tot dispersia și asimetria.

Acesta este motivul pentru care, în scopul de a găsi un lucru pierdut acasă, ar trebui să fie primul lucru să se gândească la casa. Acest lucru nu înseamnă că aveți nevoie în fiecare zi pentru a aranja o curățenie generală, să dirijeze Poehler și tot timpul meu pentru a da de uz casnic. Gândiți-vă acasă - este de a trăi în ea, pentru a face cald, să fie recunoscător că-l ai, să se odihnească și să se relaxeze, să se angajeze în lucruri plăcute, pregăti feluri de mâncare simple și gustoase, simt maestru.

În continuare, vă puteți potoli spiritul brownie casei. Brownie. știi, îi place să facă haz de maeștrilor, mai ales dacă ați mutat recent, sau de a construi o casă nouă, sau, așa cum sa menționat mai sus, a fost abandonat. În astfel de circumstanțe, spiritul casei poate muta lucrurile dintr-un loc în altul, sau pentru a le ascunde pentru că el simte disconfort și anxietate. Și acum nu puteți găsi brățara preferată, care a pus ieri exact în caseta de pe masă. Dacă credeți că aceasta este lucrarea casei. puteți trata cu ceva gustos, pentru că el este foarte pasionat de dulce, făină și ulei. Pentru a negocia cu Barabashka. Pune în colțul de est al casei, unde casa îi place să curețe în dimineața devreme o bucată de zahăr rafinat, prăjituri de casă sau un pic de unt. Și în curând a pierdut lucru va fi din nou în loc.Cum de a găsi un obiect pierdut la domiciliu, cu ajutorul pendulului

Cum de a găsi un lucru pierdut, dacă aveți un apartament mare sau o zonă cabana privată? Tu doar zamayalis, care rulează în sus și în jos pe scări în casă cu două etaje, obosit de săpat în nenumărate sertare și cutii după mutarea din țară, a pierdut speranța, în căutarea stash de numerar, care se pierde printre multele cărți. În acest caz, puteți utiliza o metodă de căutare cu ajutorul unui pendul.

Există un alt mod simplu, dar eficient. care a venit la noi din experiența vechi strămoșilor noștri. Ia firul. sau o bucată de frânghie sau panglică și cravată piciorul mesei de bucătărie, puteți lega o panglică, astfel încât să nu pentru a obține în picioare. Această tehnică este de a apela ceea ce sa pierdut în locul său. Din moment ce lucrurile se pierd in casa din cauza celor mai mici schimbări spațiale și temporale, vânzarea legată care returnați articolul la nivelul său anterior. Metoda funcționează foarte mare și vă va ajuta ori de câte ori aveți nevoie de ele.

Dumnezeu să vă binecuvânteze. Eu cred întors toată casa. Toate locurile unde ar putea fi cercelul. Naplakal, am venit acolo și a mers pe site. picioarele legate de masă, a făcut pendulul ia arătat un al doilea cercel, bine, să știe exact de ce ochii sunt roșii, și a mers cu pendulul la locurile unde să caute. Mâinile fericire lașii, aici este. Dar am fost acolo pentru toate moleculele Peper. Dar, descrierea fapt de tine (căutați comutatorul de buton in camera acolo si despre cafeaua pe masă, care este imbuteliat cu focuri de artificii) exact se întâmplă cu mine. Eu te cred. Te iubesc. Mulțumesc. Wow ce (cercei) într-o pereche de bine. MIRACOLE.

Buna ziua!
Nu știu dacă funcționează într-adevăr!
Ieri a găsit portofelul lipsă, atât de multe gânduri în capul meu fulgeră, iar casele au fost toate blizkie.Kak cârmuiască toate fragmentele de viață nu poate fi întotdeauna momentul vspomnit.S de pierdere nu a fost eu, și cărți de vizită, carduri bancare și bani dreapta ...... importante și semnificative propala.U lucru am fost șocat!
Am pus în colțul unui cookie și un pahar întors, și legat coarda, și a cerut spiriduș))). Acum, eu stau urle de bucurie, un apel de la sala de congrese cu o zi înainte de ieri am fost acolo pentru un seminar și a declarat că a găsit koshelechik mea rodnenky, cu toți banii și celelalte lucruri. Fericirea mea nu are limite! La fel de mult ca sufletul a devenit mai ușor.
Vă doresc tuturor să găsiți cei pierduți.