Cum de a seduce un sarut tip sau atingeți

Fata întotdeauna vrei să faci ceva bun și plăcut pentru omul tău tânăr iubit. Acest lucru este valabil și pentru bucătărie și de viață, și relațiile sexuale. După ce frumos toate femeile atunci când începe un ventilator cu jumătate de rotație la simpla apăsare a buzelor. Cu toate acestea, că sa întâmplat, trebuie să știți unele dintre nuanțele saruta tehnici, precum și, în general, toate tehnicile de seductie oamenilor.Deci, în primul rând trebuie să spun că un sărut nu este doar o conexiune de buze. Pentru a atrage tip în timpul unui sarut este important pentru accident vascular cerebral corpul său, sensibilitate alternează cu asertivitatea, sensibilitatea la dependenta.

Cum de a seduce un om cu un sarut?

In timpul unui sarut trebuie să atingi ușor spate, încetini la șolduri. Vpadinka trece peste partea din spate de-a lungul coloanei vertebrale este zona erogena puternică în aproape toți oamenii, ar trebui să fie obligatorie pentru a utiliza dacă doriți să seducă un tip cât mai curând posibil.

Ar trebui să fie aplicată în timpul sărutului și transporta mâna de sus în jos, și altele asemenea masaj ușor pe spate. Chiar și băieți place când o fată în timp ce saruta tandru atinge părul. Asemenea, puteți servi un fir de păr pic la sfaturi.

Puteți utiliza, de asemenea, metoda de contrast, atunci când un profund, sarut pasional alternând cu sărutări blând, atunci când doar ușor atinge buzele. Acesta este un mod foarte eficient, în ciuda simplității sale. El excită repede oameni care doresc instinctiv dintr-o dată.

Iată un alt sfat - încercați în timpul unui sarut cu buzele trage de jos Omul de buze, ea ușor supt și musca. În cazul în care tipul în acest moment va lucra aceeași manipulare cu buza de sus, efectul este atins mai repede. Aici principalul lucru - nu agresiune.

gura umană, la fel ca tot corpul său poate fi împărțit în zone erogene, acționând în care poate fi adus la un om dithers. Cel mai sensibil la fața locului - cerul, astfel încât în ​​timpul unui sarut este în valoare de dezmierdare această limbă întindere.

De asemenea, este important să se evite monotonia, ca un sarut, astfel atingând în care o însoțesc. Omul ar trebui să inițieze în stil aqua când mângâi cu pasiune laminate și apoi du-te în atingerea blând și senzual. Nu uitați să monitorizeze, de asemenea, reacția tip pe sărutări și atingeri tale. Și a fost cu privire la implicațiile vor fi discutate în a doua parte a articolului, pentru că - o armă puternică, care va seduce tip rapid, chiar dacă el nu-l doresc.

Cum de a seduce un dram tip?

Pentru început, trebuie să spun că tânărul se poate aplica nu numai la arme. Spre deosebire de fete modeste și timid, cel mai mare efect nu ating mâinile, și, de exemplu, contactul accidental cu pieptul, când aplecat pentru a arăta ceva tip.

Puteți, de exemplu, o șoaptă erotică în ureche spune un tip despre unele detaliu amuzant, piept atinge accidental braț sau umăr. Crede-mă, este puțin probabil ca el va fi capabil să se concentreze pe conversația dvs. după aceea timp de câteva secunde. Același efect mare în timpul dansului - acesta este un mod eficient de a seduce un tip!

Desigur, puteți folosi mâinile. Pentru a seduce un om, trebuie să știți despre unde se află zonele sale erogene. În ciuda faptului că suntem cu toții individuale, există încă unele reguli generale, arătând spre un spațiu câștig-câștig pentru atingere.Chiar și un simplu gest de prietenie, atunci când l-ai lua de mana, poate face inima sa bata mai repede. Și asta este tot pentru a arata mai natural, ar trebui să încercați pentru a prinde momentul în care, de exemplu, te duci de-a lungul drum.

Când chat-ul cu tipul va conduce și ușor, iar relația va deveni mai aproape, încercați să țineți mâna prin părul lui. Amintiți-vă că în fiecare om trăiește un băiețel căruia îi place să fie lăudat și mângâiat pe cap. Acest somn reflex cu varsta, dar nu se stinge. Bury degetele în părul ei, trecandu-si mana peste cap. Apropo, se excita mare om în timpul unui sarut.

Dacă sunteți mângâind vârful, nu va da nici un rezultat, iar dacă vă petrece o mână la partea din spate a capului, ținându-l pentru câteva secunde și masarea gâtului, tipul tau preferat la fel ca o pisica va toarce cu plăcere.

După aceea, brațul poate fi coborât la gât și țineți pe unghiile ei, dar este necesar să fie atent cu forța de presare, pentru că nu doriți să-l zero.

O atenție deosebită trebuie acordată și buze. Când stați împreună într-o cafenea, puteți ține destul de tandrețe și ușor un deget peste buzele, scuturarea chips-uri imaginare sau reale. De asemenea, este foarte tentant. Desigur, dacă nu aveți mâinile murdare.

Dacă relația ta cu prietenul tau este destul de aproape, este demn de amintit, de asemenea, că una dintre cele mai puternice zone erogene sunt fese. Dar ele ar trebui să fie acționează oarecum dur. Fier-le să nu-l merita, mai bine pentru a stoarce sau ciupiți puternic, aceasta va ajuta pentru a atrage Man.

Cum de a seduce un tip de a face sex?

Deci, a venit momentul potrivit, ai prins aproape Man, există foarte puține. Pentru a deveni complet al tau, ai nevoie pentru a trece la acțiune mai decisivă. Femeile sunt confundate în gândire că oamenii nu suferă de preludiu. Ei vin la o încântare completă, atunci când ea începe să atingă buzele la diferite părți ale corpului.

Dezmierdand, musca blând, supt - ar trebui să includă propria sa imaginație și de a folosi toate trucurile. Regiunea din partea interioară a coapsei este, de asemenea, considerată o zonă erogena pentru copii. Bărbații încep să fie excitat chiar de mâinile mângâieri - amintiți-vă că! Dacă utilizați buzele, omul nu poate tolera și va pierde controlul de sine. După aceea, este a ta!

Abdomenul este, de asemenea, considerat un masculi zona erogena. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că zona este situat în zona foarte erogena a corpului de sex masculin.

Un alt domeniu foarte sensibil - este un loc situat între organele genitale si buric. O atenție deosebită trebuie acordată această zonă a corpului masculin înainte de a face dragoste.

Este necesar să se dea un tip pasionat și sărutări de licitație, care va începe un pic mai frumos ca câteva secunde. Nu te prea repede pentru a merge în jos, trebuie să mângâi această zonă cu buzele sale două sau trei minute. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că mai îmbucurător este înțelegerea că puteți obține rapid cel mai important lucru, cu toate acestea, nu este încă disponibil. Acest comportament crește excitarea unui om la un nivel ridicat si un contact sexual, apoi deja inevitabilă.

Cum de a seduce un barbat? Concluzie.

Desigur, este imposibil să se determine pentru toți băieții și bărbații doar o tehnică validă. Fiecare tip o iubeste. De aceea, trebuie să monitorizeze întotdeauna reacția, menționând că îi place, și ce mai puțin.

De exemplu, în ciuda faptului că urechile sunt considerate o zona erogena, unii oameni nu pot sta atunci când au fost atinse. Același lucru se poate spune despre nas, deci trebuie întotdeauna o abordare individuală. Mai ales atunci când relația este doar începutul. Nu ar trebui să credem că tot ce pasionat de tipul precedent, și va dori. Fiecare persoană are propriile lor obiceiuri și gusturi, și fiecare organism poate reacționa diferit la acțiuni similare.

Din aceste motive ar trebui să fie atent și să nu-ți fie frică să experimentați. Dacă nu această experiență sau această metodă, atunci nu se poate învăța cum să răspundă la ea tip ca el este el sau nu. Nu este nevoie să se teamă că omul te va acuza de lipsa de experiență și de incapacitatea. Un tip normal ar înțelege bine că te obișnuiești unul de altul, și este nevoie de timp pentru a ridica toate cheile unul de altul.

Sarutul este un efect foarte frumos, care va seduce întotdeauna oameni. În plus, în cazul în care un tip se simte cu adevărat simpatie, atunci acesta va apărea tensiune aproape fizică la fiecare atingere și atinge buzele. Prin urmare, nu este nevoie să vă faceți griji, mai bine pentru a da afecțiune. După un timp, vei ști instinctiv cum să seduce un tip în doar câteva secunde.

Cum de a seduce prietenul tau