Cine și cum să citiți știrile de la televizor nostru

Peter Tolstoy și „Timpul duminică“ sa pe rating de a concura cu cele mai tari emisiuni TV.

În timpul susches programe de știri TV Hovhan românesc TV au devenit imaginea canalului. Și mulți dintre partea de sus - superstaruri reale.Cum se poate citi astăzi știrile de la televizor nostru?

Când a fost întrebat care transferă cele mai populare și rang, telenachalniki poate vorbi ore în șir, în ceea ce privește fapte și dovezi incontestabile. seria Spy? Desigur! cu stele de program arată? Absolut! "Soap Opera"? Și cum! Programul Crimă? Vă întreb!

Dar, în orice clasament care nu a arătat în țară, există întotdeauna un loc pentru programul „Time“, „News“ și „Azi“. Și de la evenimente care au loc în țară și în lume, este practic independentă. Programele de știri sunt întotdeauna ochii.

În consecință, noi, la fel ca majoritatea țărilor „avansate“, au existat canale de știri de specialitate.

Cel mai izbitor exemplu - este „Euronews“. Până la 10 am emite pe un canal de frecvență „Cultura“, dar în unele locuri, este posibil pentru a prinde și spălătorie. Imagine - totalul pentru toată Europa. iar textul citește în erori stilistice, uneori, destul de amuzant rusești. „Am citit știri în fiecare oră și fiecare jumătate de oră!“ Toată programul zi practic neschimbat. ora de difuzare se repetă de peste si peste din nou - fluxul știrilor, economie, sport, cultură, presă.

- Canale de răspuns pe piața internă "Greutate-Ti-24" RBC "Rambler". Toate acestea sunt prevăzute cu ticker de știri și ora exactă în colțul ecranului. Timpul dintre comunicatele de presă înfundate interviuri, discuții de lungă durată de experți în orice domeniu de programe de cunoștințe sau documentare. Problema acestor canale, doar unul - acestea sunt prinși nu peste tot și nu întotdeauna.

Foto: Maria Sittel nu citește doar știri, dar, de asemenea, un dansator genial. Împreună cu Vyacheslav Borodin a câștigat „Dansez pentru tine“ proiectul, și chiar a participat la dans „Eurovision“.

canalele centrale aparțin știri cu trepidație. De exemplu, programul „Time“ (Channel One) a devenit, printre altele, și un ghid pentru public. Expresia „la programul“ Time „și“ după programul „Vremya“ în România înțeles de toți. Pentru tot timpul existenței sale, aceasta nu a fost difuzat în obișnuitul 21.00 se calculează numărul de ori.Programul „Vesti“ ( „România“), datorita caii sale legendare devenit deja - de asemenea, un simbol al spațiului informațional românesc. Ea „tentaculele dizolvat“ peste undele radio. In afara de "plumb" clasic (20.00), în: "Vesti +", „Vesti. București "" Vesti. Săptămâna în oraș „“ Vesti. Datoria "și chiar programul final" News of the Week“.

NTV. desigur, mândru de programul său „Azi“. Printre alte avantaje pe care le deține recordul pentru numărul de conducere, superstaruri devin. În tradiția ironiei programului, skvozyaschaya intonații de conducere.

Apropo, prezența intonației firmei au nici un program serios de știri. „Timpul“ - este soliditate și zidire. „Vestea“ - gravitatea și democrația.

Noutăți pe canalul TVC au neapărat Moscova, destinații din oraș și gazda „24“ pe REN TV este întotdeauna foarte tragic și foarte rar zâmbit.

News astăzi nu mai este.

Cu toate cele peste serioase cu privire la știri în țara noastră, se pare că este în primul rând lor victime ale „dacă“. În ajunul Anului Nou, de exemplu, de la programele de știri a scăzut practic toate canalele. Ceva a spus în dimineața și imediat leșinat, după ora 16.00 - nu o singură problemă!

Și așa aproape orice sărbătoare națională.

La sfârșit de săptămână - aceeași problemă. Comunicatele de presă apar de două ori mai des. și seara în loc de știri arată știri de analiză finală. Ei bine, în cazul în care există canale specializate. Și dacă nu? Trebuie să merg la Internet sau la radio.

Multe dintre canalele de știri cu totul abandonate. In plus fata de muzica si de specialitate - este un TNT popular și STS.

E nasol fanii sportului rău. Ele sunt mai puțin și mai puțin vorbesc despre rezultatele în programele de știri (fie „Time“ sau „News“ nu au omis). Trebuie să ne așteptăm știri pe canalul „Sport“. În același timp, pe canalul „Cultura“, respectiv, „știrile culturale“ du-te în mod regulat. Dar, ca atare, nu sunt știri.

Programele noastre de știri TV

a se vedea, de asemenea,

Foarte ciudat lucruri Sezonul 2: trailer teribil și proaspete detalii

Cinci dintre cele mai bune filme din cărți Juliana Semenova

Teleprogramma.pro oferă să reamintească imaginea cea mai vie a Sovietului, care se bazează pe istoria, inventat de bine cunoscut scriitor și publicist

Sex, Lies, și Shepelev

corespondenții noștri susțin despre noul spectacol Dmitry Shepelev „De fapt“, în care scandalurile sunt discutate și folosind poligraf

„Game of Thrones“: un matematician pentru a descoperi cine dintre personaje moare ultima

Seria de stele „Secolul magnific“ Meryem Uzerli plimbat St. Petersburg

Dmitry Shepelev: Viața pe mintea

În onoarea premiera noului spectacol „De fapt,“ Teleprogramma.pro amintit aspectul cel mai izbitor de bine-cunoscut prezentator pe ecranul televizorului

Frumusete - forță teribilă: celebra actrita care nu se teme să se uite neatractive

Teleprogramma.pro amintit câteva exemple de transformări incredibile orbitor frumusețile din babele, monștri, și alte caractere care nu pot fi numite cute

A murit de conducere program de "Good Morning" Elena Mironova

Adevărata istorie a lumii în „Game of Thrones“: ceea ce este adevărat și ce este ficțiune

Dmitry Shepelev verifica stele poligrafice

Soțul civil Zhanny Friske conduce acum propria emisiune