Cum de a trăi fără iubire

Probabil doar un pesimist ar convinge pe alții, că viața este posibilă fără iubire. Uneori există acest sentiment de dulce, uneori amară, fiecare din propria epitet pentru el, dar că dragostea - adevărat. Poate că nu toată lumea va fi capabil să găsească o lui, iubire unică, dar crede-mă, este necesar să se depună eforturi pentru a trăi fără iubire este plictisitoare și lumesc.Pe măsură ce timpul a continuat și totul pare să fie bine, dar prietenele sunt căsătoriți, cuplul se deda prăjituri și chiftele, sunt de stabilire a unui mod de viață și entuziasmați mici victorii ale copiilor lor. O fată de așteptare pentru ea toată fericirea și nu vede că este aici, acolo și această fericire - un prieten credincios, care se uita la ea într-un astfel de aspect pasionat care pielea de gaina. Cât timp nu a observat frumusetea acest punct de vedere, dar timpul va pune totul în locul său - fata de neglijență sau de prostie, suna-l ce vrei, a lovit trucuri de escroci, și afundată în datorii.Așa cum se întâmplă de multe ori, un număr a fost doar o singură persoană care nu a vrut doar să ajute, dar, de asemenea, să pună în aplicare toate ideile posibile și imposibile, să plătească datoria și a oferit mâna și inima lui. Jucat o nunta, de lux și de distracție, asta e doar o fetiță a izbucnit în lacrimi, nu de tristețe și singurătate, ci din faptul că soțul legitim și prințul mult așteptată nu au una și aceeași persoană.

Ea a decis pentru mine - de a trăi fără iubire, probabil, principalul „comutator“ este un sentiment, și o fiică frumoasă sa născut a dat seama că ea are tot ce are nevoie de fericire personală, un soț devotat, care este pe mâinile sale și fiica preferată. Toate sentimentele lor necheltuite ea a dat Creatura mică, care este la fel de credincios ca Papă, se uita în ochii ei.

O poveste pic trist poate veni un timp, și că iubirea mult așteptată va veni la casa ei, speranță, prietenie, sprijin și dăruire pentru a câștiga așteptări, iar apoi ne spunem cu încredere - poate suporta, slyubitsya. Și, în sfârșit, dragoste - sentimentul unei mai multe fațete, este posibil ca acum te sun ca altceva, de fapt, va iubi doar, trăiesc și se bucură de tot în jurul tău, iar lumea poate fi în dragoste fără ea.