Cum de a verifica masina înainte de a cumpăra pe credit, furt, amenzi și accidente rutiere

Pentru autoturisme de cumpărare mașini Verificați mașina înainte de a cumpăra sau nu pentru a cumpăra un „porc într-un poke“?

Cum de a verifica aparatul
În unele cazuri, achiziționarea de vehicule second-hand va fi o soluție mai rentabilă, deoarece noua masina devine imediat o reducere de 10% după prima călătorie. Așa că, uneori, mai bine să se uite la vehicule second-hand pe piață, unde puteți găsi foarte înaltă calitate și un vehicul bun. Pentru a evita care se încadrează într-o situație neașteptată, este mai bine să verificați cu atenție mașina înainte de a cumpăra.


Cum de a verifica aparatul
Mai jos sunt câteva întrebări standard, care va furniza informații de bază despre proprietar și vehicul.

 • Cine este adevăratul proprietar al mașinii?
  De fapt, o întrebare foarte importantă, pentru că de multe ori cumpara masini prin procură. În cazul în care mașina vândute prin intermediari, care este un motiv de îngrijorare. Acest lucru poate însemna că mașina este „necurat“, iar proprietarul nu poate vinde el însuși. O altă posibilă opțiune care autovehiculul în condiții optime, dar veți plăti un procent bun al serviciilor intermediare.
 • Cât de mulți au fost proprietarii de masina au?
  Starea tehnică poate fi pe deplin reflectată în numărul de proprietari ai masinii.
 • Există daune organismului?
  Pe această problemă, mulți preferă să mintă, pentru a ascunde mici defecte ale corpului. Cu toate acestea, vânzătorul dintre ei nu știe că el nu are o istorie de mașini mâini.
 • Are vânzătorul obiecte pentru a da masina pentru a verifica specialiștilor?
  Refuzul unei astfel de propuneri trebuie să se ferească puternic cumpărători, pentru că o mașină modernă constă dintr-un număr mare de elemente tehnice complexe, iar în cele din urmă diagnosticul vehiculului devine necesară.

Acest pas va permite să identificați vânzători fără scrupule și de a salva o mulțime de timp. Lista de întrebări poate fi completat în mod independent, pentru a afla mai multe informații utile despre mașină.

Cum de a verifica aparatul

Am pus împreună branduri de top 10 mondial celebre ale celor mai mici mașini. Aflați care unul este listat în Cartea Recordurilor.

Există mai multe moduri de a încărca bateria, fără un încărcător. Aici puteți citi despre cea mai ușoară și mai rapidă metodă de taxare rutieră.

inspecția detaliată a mașinii înainte de a cumpăra

Cum de a verifica aparatul
Cunoscând aceste puncte de bază va ajuta să nu cadă pentru „bătut“ masina cumpărare sa transformat într-o farsă.

 • Desigur, punctul cheie este de a verifica masina in accident. Primul pas este de a examina cu atenție corpul. deoarece aceasta este o parte esențială din costul total al mașinii. Scopul principal al diagnosticului este considerat a fi părți ale corpului verificate.
 • Vehiculul trebuie să fie curat, în caz contrar verifica masina nu este murdar
  Nu are nici un sens. Sub noroi se poate ascunde cu ușurință diverse zgârieturi și defecte. De asemenea, verificați trebuie să fie efectuate numai în timpul zilei.
 • Culoarea elementelor corpului individuale nu trebuie să fie diferite, de exemplu, ușa nu ar trebui să fie diferită de culoarea aripilor. În acest scop, vom examina masina din unghiuri diferite, pe toate laturile, la o distanță de 3 metri.
 • Într-un examen tipic, unele urme de lovituri este foarte dificil de a vedea, așa că trebuie să inspecteze cu atenție masina peste bord, așezat în apropierea partea din spate a aripii. În cazul în care acoperirea de vopsea auto, atunci acesta va fi în mod clar reflecta elementele următoare. În unele locuri, reflexia poate fi inegale și curbe. Cel mai probabil, există o adâncitură buna. De asemenea inspecta vehiculul în direcția inversă și fără a uita acoperirea capotei.


 • Acordați atenție la separarea roții de rezervă. Nu poate fi observat prezența de coroziune, care este un semnal de reparații săraci după ce a lovit partea din spate a vehiculului.
 • Dacă geamul vehiculului peste un alt an de fabricație, acesta poate fi motivul pentru care el a avut un accident.
 • Cum de a verifica aparatul
  Uită-te sub capota și verificați motorul. motor prăfuit sau murdar este un indiciu că vânzătorul încearcă să se ascundă de tine consecințele reparațiilor. În plus, în această formă pete motor foarte vizibile, care nu ar trebui să fie motorul în stare de funcționare.

Asigurați-vă inspectarea containerelor cu lichide. În mai multe recipiente moderne sunt marcaje min și max. Acestea vă permit să se determine nivelul lichidului, care trebuie să fie între marcajele. Controlați și joja de ulei de motor. Ar trebui să existe nici o dovadă de incluziuni metalice, precum și spumă.

 • Cea mai bună opțiune este de a cumpăra un test drive vehicul. Desigur, proprietarul masinii nu va permite un străin să stea în spatele roții de unul, astfel încât să puteți negocia cu el. Întrebați proprietarul plimbare tu și pentru a se conforma acestor cerințe. În timpul călătoriei, rețineți următoarele puncte:
  • Asigurați-vă că trecerea uneltele de pescuit;
  • trace pentru comportamentul vehiculului separat pe porțiunea plată a drumului;
  • La frânare trebuie să fie nici o vibrație pe volan;
  • urme a suspensiei pe segmente de drum inegale;
  • Verificați după o operație de călătorie a echipamentului din interior (radio, alarma, oglinzi, etc.);

Cum pot afla dacă mașina a fost cumpărat pe credit?

Cum de a verifica aparatul
În ultimii ani, băncile sunt mult mai susceptibile de a face împrumuturi pentru achiziționarea unei mașini, ceea ce presupune o incidență mai mare a fraudei. Oamenii nu sunt în măsură să ramburseze împrumutul, ei încearcă să vândă o mașină și mai târziu, cumpărătorul devine într-o situație dificilă. Foarte des, instanțele ajung în favoarea băncilor, deoarece pentru a dovedi ceva este foarte dificil. Prin urmare, verificarea mașini pe cauțiune este o condiție esențială înainte de cumpărare.

De bază și cel mai simplu mod - este de a verifica pe VIN-cod, care este înregistrată în oricare dintre TCP. Se efectuează controale la creditul auto prin Internet, accesând site-uri speciale care se ocupă cu astfel de servicii.

În cele din urmă, puteți obține informații de la dealeri oficiale, dar trebuie să ia un proprietar de masina.


Site-uri în cazul în care vă puteți verifica masina pe VIN-cod online:

Cum de a verifica aparatul să deturneze?

Cum de a verifica aparatul
Cumpararea de masini de la persoane fizice, este necesar să se verifice masina pentru deturnarea. Imposibilitatea de a face acest lucru poate duce la consecințe tragice, pentru că în cele din urmă nu va pierde doar o sumă impresionantă de bani, dar, de asemenea, poate atrage răspunderea penală în calitate de complice.

În primul rând, verificați datele din fișa de date cu corpul numarul masinii.

În al doilea rând, să ia datele de pașaport ale proprietarului și să le verifice cu PTSD. În orice caz, poate fi rescrisă separat numele, seria și numărul pașaportului. În cazul în care, cu toate acestea, vânzătorul refuză să vă furnizeze datele, nu ezitați să renunțe la cumpărare.

În al treilea rând, cere proprietarului să verifice masina in celui mai apropiat post de poliție rutieră. Mașina ar trebui să fie parcat, astfel încât poliția rutieră ar putea vedea clar numerele. Prin baza de Interne poate elibera pentru a verifica toate datele specificate în documentele pentru mașină. Cu toate acestea, de multe ori astfel de baze sunt supraîncărcate, astfel încât pentru a obține rezultate rapide vor trebui să aducă o contribuție mică.

În al patrulea rând, în cazul în care rezultatul testului a fost pozitiv, dar ești încă îngrijorat, apoi verificați aparatul să deturneze prin Departamentul de Medicină Legală vă va lipsi de orice îndoială. Se va verifica autenticitatea documentelor și numărul de pe corp, dar, de asemenea, trebuie să plătească cheltuielile de judecată. Dar dacă mașina va fi „curat“, puteți intra într-un contract cu vânzătorul cu încredere.

Cum de a verifica aparatul

Toată lumea știe că de conducere este interzisă fără licență. Dar dacă le-ați uitat accidental acasă? Aici → /avtopravo/strafe/shtraf-za-ezdu-bez-prav.html cu privire la modul de a fi în această situație.

Cum pot afla dacă mașina amenzile enumerate?

Cum de a verifica aparatul
În prezent, mijloacele pentru încălcările automate de fixare a făcut progrese semnificative, iar mulți conducători auto nu sunt conștienți de amenzi strângi. În unele cazuri, verificarea mașini pe sancțiunile pot spune multe.

Astăzi masina verificat pentru prezența amenzilor este destul de ușor. Nici măcar nu trebuie să meargă oriunde și să stea în cozi. Efectuat o astfel de verificare a vehiculului pe plăcuța de înmatriculare. Este suficient pentru a găsi pe serviciile de internet, efectuarea de sancțiuni de audit. Acolo, vizitatorul va cere să introduceți numărul de înmatriculare, seria și numărul de înmatriculare a vehiculului, după care acesta va primi toate informațiile necesare.

Am verificat înainte de a cumpăra o mașină pe mai multe site-uri plătite, dar a găsit cele mai multe date aici -. adaperio.ru
Cel mai important - au o istorie de reparații de asigurare, kilometraj și service.