Cum la plata cheltuielilor de judecată în instanța de judecată

Taxa de stat (taxa de timbru) - o taxă care se plătește pentru cei care caută performanța acțiunilor legale pentru agențiile de stat, guverne și oficiali locali. Cu alte cuvinte, taxa de stat - o plată pentru furnizarea anumitor tipuri de servicii.Taxa de timbru se plătește de către persoanele fizice și juridice într-o varietate de situații: atunci când contactați instanța, atunci când se aplică pentru acte notariale, emiterea de documente duplicat, înregistrare civilă, etc. O listă detaliată a serviciilor publice, precum și procedura și termenele de plată sunt specificate în KodekseRumyniya fiscal (Sec. 25,3).

Orice persoană (chiar și nu au cunoștințe juridice speciale) posibilitatea de a deschide articolul relevant din Codul fiscal, pentru a găsi lista de servicii necesare, și de a afla mărimea taxei de stat, care va trebui să plătească pentru că este absolut necesar. Nimic complicat despre asta.

Mai mulți ar dori să locuiască cu privire la modul de calculare a taxei de timbru la instanța de judecată. Această întrebare consider cele mai importante și de actualitate, deoarece numărul instanței de apel este destul de mare.

Să ne amintim că prezentarea oricărei revendicări a Curții care face obiectul plății taxei de stat. Cum de a calcula taxa de stat? Desigur, puteți sesiza la un avocat, care va fi implicat pe deplin în cazul dumneavoastră (deoarece compilarea din situația de cerere, iar ultima parte în procedura până la actul judiciar). Ce se întâmplă dacă nu aveți un avocat (tine pentru un motiv oarecare nu doresc sau nu își pot permite)? Ce se poate face în acest caz?Să presupunem că deține are o declarație gata de cerere (făcută personal sau cu ajutorul din afară, indiferent), cu toate documentele însoțitoare, inclusiv, de exemplu, va calcula daunele aduse proprietății dumneavoastră. Rămâne cazul de mici - pentru calcularea taxei de timbru, să plătească pentru ea și să dea toate instanțele.

Din această situație două moduri: în primul rând - deschide codul fiscal și pentru a găsi în versiunea text de aplicare și de plată a taxei de stat pentru el ta. Pentru a face acest lucru, trebuie să știți exact ce fel de informații cu privire la cererea dumneavoastră: natura cerințelor dumneavoastră (de proprietate sau non-proprietate), în care este servit instanța (jurisdicție generală sau de arbitraj), tipul de aplicare (declarația de cerere, plângerea în a doua instanță, etc), pret acțiune, dar, de asemenea, nevoie de mai multe cunoștințe și matematică. Toate acestea trebuie să fie luate în considerare.

Pentru a optimiza acest proces, există oa doua opțiune care vă permite să efectueze calcule ale taxei de stat, fără scăderea extrase din lege, și calcule matematice. Unul trebuie să meargă doar la Internet, să înscrie în bara de căutare a browser-ului de tip fraza „calcul al taxei de înregistrare“ sau „cum să calculeze taxa de timbru“, iar privirea ta va prezenta o varietate de opțiuni de „calculator“ pentru calcularea taxei de stat, cu care va fi capabil fără dificultate de a calcula dimensiunea sa. Cu toate acestea, va trebui în continuare să știe toate informațiile de instalare în documentul dumneavoastră, așa cum sa discutat mai sus (pentru că declarația și în cazul în care se aplică, cerințele de dimensiune, etc.). Atunci când se utilizează un astfel de calculator va fi necesar pentru a pune în jos opțiunile bifă, care devine în conformitate cu documentul, iar programul deja și-a făcut lucrarea, și va da rezultatul. Este destul de ușor! Indicație: Pentru a evita erorile, utilizați calculatorul pentru calcularea taxei de stat la site-urile oficiale ale instanțelor, acestea sunt întotdeauna relevante (de lucru, în conformitate cu cerințele legislației legislației în vigoare).

Detalii pentru plata taxei de înregistrare, puteți învăța de la secretariatul instanței, în care intenționați să se aplice, fie pe site-ul său oficial (dacă este disponibil).

Să sperăm că chtopoluchennaya informații în acest articol va facă lumină în această problemă, care pare a fi doar o parte a complexului. Cu abordarea corectă, nu este nimic complicat, și puteți obține întotdeauna propriile cheltuielile de judecată.