Cum pentru tratarea tusei la copii, Dr. mom®

Cu mare probabilitate tratamentul tusei umede la copii nu este necesară, în cazul în care creați un copil la modul corect.

Dintre toate tipurile de tuse mai productive, pentru a scapa de flegma acumulate și de a facilita starea copilului este considerată tuse. Dar acest lucru nu înseamnă că problema ar trebui să fie complet actualizate, fără a lua măsuri pentru ao rezolva. Faptul este că tusea la copii, productive sau neproductive, poate fi un semn de boală. Și înainte de a începe tratamentul său, ar trebui să afle adevăratele cauze ale stării de boală.Tuse cu SARS - ce să fac?

În prezența simptomelor caracteristice ale infecției acute virale respiratorii (febră, dureri de cap, dureri de gât, roșeață, nas înfundat, secreții nazale), tratamentul specific nu este efectuat tuse productivă. Un sistem imunitar care funcționează în mod normal, este capabil să facă față cu acest simptom ca de recuperare. Pentru ao ajuta, și pentru a accelera procesul, trebuie să respecte următoarele reguli:

  • copil în cameră trebuie să mențină temperatura optimă (18-20 ° C) și umiditate (50-60%). Se recomandă să aerisiți camera în mod regulat, de 2-3 ori pe zi, curățare umedă, elimină utilizarea încălzitoarelor și umidificatoare utilizați o gospodărie, dacă este necesar;
  • o condiție necesară pentru a vindeca o tuse puternică într-un copil - o mulțime de băuturi calde (apă minerală fără gaz, băuturi vitamine din fructe, ceaiuri de plante, lapte, miere, etc ...). Respectarea strictă a acestei recomandări facilitează expectorația, și cu ea - virusul deșeurilor toxice;
  • în cazul în care cauza tusea este secretii nazale noroioase care curge peste partea din spate a nasului și gâtului, apoi la descărcarea sa normală de noapte și dimineața, expertii recomanda sa se spele nasul copilului cu ser fiziologic sau apă pereții cavității nazale a unui spray nazal special pentru copii. Stare înlesnesc ridicat pernă mai mare;
  • respectarea strictă repaus la pat în timpul tratamentului nu neapărat SARS (activitate fizică moderată poate facilita în mod semnificativ expectorația);
  • ca un mijloc extern de răceli la copii pot folosi unguent Dr. MOM ® Phyto. Acest produs conține în structura sa uleiurile esențiale 4 plante medicinale.


La temperatura normală a corpului, în plus față de metodele de mai sus pentru dotarea expectorație copil este permis să facă masaj percuție ușoară (atingând ușor cu vârful degetelor pe partea din spate a câmpului în plămâni).

Pentru a vindeca rapid tusea copilului, nu ar trebui să uităm cât de utilă o plimbare pe strada (desigur, în cazul în care acesta nu are o temperatură ridicată). Aerul proaspăt care intră în plămâni, promovează respirație mai profundă, stimulează diluarea și evacuarea mucusului acumulate. Consolidarea tuse productivă în timpul unei plimbări - este destul de normal ca urmare a alimentarii cu sange a crescut mucoasa bronșică și revitalizarea glandelor secretoare.

Ce să dea copilul cu o tuse umeda?

Ca mijloc de specialiști în continuare de tratament, în unele cazuri recomandăm să luați medicamente expectorante. ar trebui să fie alocate sirop Dr. MOM ® între o mare varietate de mijloace de tuse. fabricate din extracte vegetale. El este capabil nu numai pentru a curăța bronhiile de mucus anormale acumulate, dar, de asemenea, au efecte anti-inflamatorii.

Vă rugăm să rețineți! Admiterea mijloace extraordinare nu neagă necesitatea altor factori terapeutici - .. Aerisirea Regular, menținând temperatura optimă și umiditatea în cameră, o mulțime de băutură caldă, etc. În ceea ce privește tratamentul tusei umede într-un atac folk copil, este permisă numai după consultarea prealabilă cu un specialist .

tuse bronșită

În cazul în care un copil a scăzut deja temperatura, dar încă mai există letargie, slăbiciune, paloarea pielii și se potrivește cu tuse dureroase (atât productive și neproductive), poate exista un proces inflamator și dezvoltarea complicațiilor (bronșită sau pneumonie). În această situație, pentru a confirma sau infirma diagnosticul neapărat nevoie de ajutor de specialitate, care va numi cercetare necesare și să ofere recomandări pentru tratament.

Tuse pentru sinuzita

Dureri de cap, aceasta se menține o temperatură ridicată a corpului, hacking tuse, precum și nereguli în rezultatele testelor pot indica dezvoltarea inflamației la nivelul sinusurilor paranazale. Diagnosticul și tratamentul sinuzitei - un proces destul de serios și responsabil, care ar trebui să aibă loc sub supravegherea medicului ORL copiilor. Auto-medicatie cu populare tehnici în această situație nu poate fi ineficient, dar, de asemenea, periculoase numai.

„Tuse gastric“

În cazul în care copilul are o tuse productivă se observă mai ales în dimineața, și nasofa clar, poate fi nevoie de sfatul gastroenterolog. Acest simptom cuplat cu eructatii poate preveni probleme cu tractul digestiv, într-o știință numită esofagita de reflux. În cazul în care mușchiul care separă esofagul de stomac nu funcționează cum trebuie, atunci când copilul este, conținutul stomacului înapoi prin esofag, în gât și provoacă expectorarea involuntar.

Ați putea fi, de asemenea, interesat în