Cum să eliminați webalta

Toți utilizatorii de Internet se confruntă mai devreme sau mai târziu, aceeași problemă: atunci când instalați browser-ul preferat găsit bonus neplăcută - pagina de pornire complet inutile, sau tot felul de „bare“ și „unelte“. Să vedem cum să eliminați webalta.Ce este webalta

Webalta - acesta este unul dintre sistemele de căutare România, în cazul în care puteți obține, de asemenea, o anumită cutie poștală. Pentru că acum cele mai importante site-uri de căutare în CSI sunt Yandex și Google, Webalta trebuie să facă unele trucuri pentru a fi competitiv. De exemplu, compania contracte cu Internet Explorer, Google Chrom, Opera, Firefox și alte browsere, care devine o pagină de start, dar, de asemenea, motorul de căutare prestabilit.

Cei mai mulți utilizatori, cu toate acestea, preferă să utilizeze aceste motoare de căutare la care sunt obișnuiți, și, prin urmare, se pune întrebarea de la sine - webalta.ru, cum se curata?

Cum să eliminați webalta din Internet Explorer si Opera

Pentru a scoate motorul de căutare a browser-ului Internet Explorer și Opera, trebuie să luați câțiva pași:Toate, acum știi totul despre motorul de căutare Webalta, cum să eliminați din opera - De asemenea, se pot pune în siguranță pagina de start care vă place.

Cum să eliminați o pagină din Firefox webalta

Dacă utilizați acest browser, apoi eliminare cel mai simplu - este de a schimba browser-ul în sine. De exemplu, în cele două descrise mai sus. Dacă vă place Firefox fraged și dragoste devotat, va trebui să se joace.

În acest caz, dacă doriți mai târziu să schimbe frecvent pagina de start, atunci aceste două fișiere este mai bine pentru a elimina. Apoi, când reporniți browser-ul, el va crea automat un profil nou, curat, și nu va fi capabil să aranjeze totul în felul său.

Cum de a elimina un motor de căutare de la Google Chrom webalta

Există încă un pic complicat. Pentru a elimina webalta, va trebui să descărcați pre-Revo Uninstaller - un program care ajută cu eliminarea fișierelor și a programelor de pe computer. Acesta poate fi descărcat de aici.

  1. Deschideți Revo Uninstaller și-l utilizați pentru a căuta instrumente webalta.
  2. Alegerea webalta, denumit în continuare programul vă va oferi mai multe opțiuni pentru ștergere. Avem nevoie de un extins - de obicei, al 4-lea paragraf.
  3. Acum vom efectua etape de eliminare. La fiecare pas, aveți nevoie pentru a pune o căpușă ori de câte ori este posibil.
  4. Unul dintre elementele vor fi „eliminat din pagina webalta acasă“ - care este, de fapt, cel mai important lucru pentru noi.
  5. Finalizarea eliminarea instrucțiunilor de program.

Acum ai încă o dată proprietarul browser-ul dvs.!