Cum sa faci o felicitare ziua de nastere mama lui cu propriile lor mâini

Cumpara carte gata făcute în toate versiunile acum - nu este o problemă.

Dar cât de multe emoții obține mama, dacă îi dai o carte de făcut cu propriile mâini?Carte poștală a făcut propria sa-l nu este doar un pic bonus la darul principal, o mărturie reală de dragoste și apreciere mama duios. Acest suvenir va fi păstrată de către mamă într-un loc vizibil de mai mulți ani.

Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
Întotdeauna amintiți-vă! Card în cartea de vizită de vacanță mamei mele nu trebuie să fie perfectă și pentru a arata perfect.

Mama va fi bucuros să primească cartea poștală, chiar dacă nu este perfectă în execuție, dar se va face cu mâinile. Pentru ea, este foarte important ca copiii ei să aibă grijă de ei, a petrecut timpul și energia lor - acest lucru este foarte important!

Prin urmare, toate îndoielile departe, începe! La urma urmei, astăzi puteți găsi absolut orice cursuri de master, care sunt foarte populare și la prețuri accesibile, pas cu pas explică fiecare acțiune. În urma unei instrucțiuni clar că fiecare va face o felicitare pentru mama original, cu mâinile lor și să felicit un iubit-o pe ziua ei!

Simplu și frumos

Poziții de conducere în popularitate este cărțile din carton sau hârtie. Acestea sunt felicitărilor de lumină care se poate face pe ziua mamei.

Acest card este întotdeauna foarte frumos, grațios, originale, simplu de fabricat și nu necesită mult timp și investiții materiale. Asigurați-vă că pentru a găsi o opțiune potrivită și de a crea o felicitare cu propria sa - Trateaza cuiva drag!

 • Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  Card pentru mama iubita de fiica poate fi încadrată într-un tonuri foarte blând. ceea ce face o foarte frumos și elegant.

Ca bază putem lua de culoare carton pal cires, se taie un dreptunghi din ea. Apoi, ia cartonul în carouri și taie din ea, în orice formă figura la jumătate din bazele noastre de cires, adeziv, lipirea locul face din dantelă albă rafinat. Decorați o carte poștală cu panglici, margele si nasturi, se adaugă un bun felicitări sincere și surpriza noastră pentru mama lui iubita este gata!

 • Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  Pentru fabricarea frumos felicitare de ziua mea mama cu propriile mâini, puteți utiliza mai mult și țesături.

Baza tuturor cardurilor va fi aceeași cutie. Pe baza lipite două benzi de lățime diferite de pânză. Pe partea de sus a unei benzi largi poate fi inserat cuvântul „mama“ litere decupate dintr-un consiliu diferit. Banda inferioară este lăsată la decor și cuvintele calde de felicitări. Decorul poate fi panglici, mărgele, bucăți de dantelă, o varietate de flori, în general, tot ceea ce iti spune este imaginatia ta.

 • D
  Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  ziua de naștere unei mame, puteți face o carte destul, cu propriile mâini cu o compoziție florale.

Baza de cărți este de culoare albă sau carton ușor. Pe carton pe partea de sus a lipit ca flori, frunze, aplicei inimi, buburuzele, păsări drăguț, etc. culoarea ar trebui să fie aleasă foarte înțelept - un maxim de 3 culori, pentru a face cartea dvs. arate armonios. Pentru comasează pot adăuga margele, dantele, nasturi.

Data nasterii Card mama de hârtie cu mâinile în etape.

Pentru a face acest lucru trebuie să:

 • Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  carton de culoare față-verso
 • creion simplu
 • conducător
 • foarfece
 • lipici stick
 • tăietor de lemne sau bisturiu

Pentru a lucra încă nevoie pentru a imprima vaza model.

 1. Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  foaie de hârtie A4, cum ar fi albastru, trebuie să fie pliat în jumătate
 2. Apoi, ia o altă foaie de hârtie de aceeași dimensiune, dar culori diferite (roz). Pe ambele părți elimina aproximativ 1 cm fiecare folosind o foarfecă.
 3. foaie mai mică este de asemenea pliat în două părți, ancorarea pe acesta un vaze model imprimat
 4. Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  Cu o tăietură de bisturiu
 5. Marginile vas se îndoaie, așa cum se arată în fotografie
 6. Din hârtie de culoare cu două fețe cu foarfeca taie frunze, flori și tulpini
 7. Atașați tulpinile la vasul obținut așa cum se arată în fotografie (de ambele părți)
 8. Apoi, lipici frunze și flori
 9. Conectați laturile vaza
 10. Apoi, face curbe atunci când închiderea și deschiderea carduri vaza de flori nu este blocată
 11. Adera la o foaie de hârtie mare albastru roz
 12. Puteți face o mică incizie în colțurile foii sub formă de polulistev și polutsvetov
 13. Așa ar trebui să arate ca atunci când deschideți cartela
 14. În continuare, se procedează la decorarea partea din față a cardului.
 15. Pe dimensiunea de carduri noastre tăiate două fâșii subțiri, apoi lipici.
 16. Apoi, va trebui să ia o bucată de hârtie în formă de pătrat
 17. Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  curbe de formă
 18. Hârtia trebuie să fie tăiate pe coturile, în timp ce nu afectează mijloc
 19. Scoateți triunghiul inferior
 20. Ori în jos triunghiul superior
 21. Side curbează triunghiuri. așa cum se arată în imagine și imediat repara de lipici la mijloc
 22. Triangle, care a rămas la mijloc, pentru a fi tăiat sub formă de panglici. Midway decora margele.
 23. Bow este necesar pentru a lipi panglica pe o carte poștală
 24. Cartea noastră exclusivă gata de atribuire!


Fac un miracol că ai făcut pe cont propriu?

Neobișnuite și deplasare

Dacă aveți dorința de a face pentru ziua de naștere carte poștală complicată și neobișnuită mama lui, există o mulțime de opțiuni.

Care dintre ele va apropia de mama ta, personal - este de până la tine. Fiecare dintre ele are său original, frumos și ușor de realizat

 1. Destul de simplu, dar foarte eficient în performanța plăcii în interiorul
  Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  care este surpriza ascunsă. Partea frontală a problemei pe care sunt elemente decorative cum imaginația dumneavoastră vă spune, și în interiorul cărți de care aveți nevoie pentru a lipi cele două panglici subțiri la care atașați un mic cutii elegante, cu litere. Scrie într-o felicitări, urări de ziua mamei bun, sau declarația inițială de dragoste pentru mamulechke său natal. Această carte poștală uimitoare și distractiv va ridica starea ta de spirit și mama va fi placut surprins. Faceti o surpriza puterea chiar și un copil!
 2. Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  opțiune Destul de simplu, dar foarte original și frumos va fi carte - acordeon. Pentru aceasta avem nevoie de un dreptunghi lung de carton. cutie noastră este necesar să se stabilească de câteva ori în direcții diferite, astfel că producția va primi acordeon. Apoi, fiecare secțiune de burduf trebuie să fie completate în propria sa discreție. Pe de o parte, puteți face aplicații, pe de altă parte trage o dorință bună.
 3. Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  iubita mama o zi de naștere poate prezenta interesantă frumoasă carte poștală-aplicelor a două bufnițe sau alte păsări. Acest card va da mama mea o mulțime de emoții pozitive. Și face foarte simplu. În acest scop, este necesar doar din hârtie groasă sau carton de diferite culori tăiate gol, și apoi lipirea acestora în secvența corectă pe un substrat de carton. Așa că imaginea sa uitat în vrac, Appliqué mai bine lipici pe bandă cu două fețe. Scrie cuvinte amabile doresc dona iubita mama! Acest card ziua de nastere nu este rușine să dea mama și nașa mea!

Magnificent și original

Dacă doriți cu adevărat să dea mama ceva mai complex, dă-i ceva care foarte surprins și va aduce emoții pozitive.

Ia-o parte din timp prețios și de a crea o carte 3D, sau un card din materiale neobișnuite. Nu este dificil să pună în aplicare, dar va dura un pic mai mult timp și răbdare și perseverență, atenție și munca grea. Dar această capodoperă este într-adevăr otsenon apreciat și va provoca o avalanșă de emoții pozitive!

 • Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  Mama va fi placut surprins de a primi un cadou de „carte poștală fără sfârșit!“ Acest lucru extraordinar de frumos, carte originală, capabil de a înrobi pe nimeni. Principalul Secretul său - design special și decorarea imaginația dumneavoastră vă spune. Acest card „fără sfârșit“ este un fel de simbol al recunoștinței și dragoste nesfârșită pentru mama, da surpriză o adevărată încântare!
 • Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  destul de neobișnuit, cărți poștale look feminin și incredibil de elegant rochie. Creați o asemenea maretie destul de dificil, dar se pare doar minunat - ceea ce ai nevoie pentru mama ta preferată! Acest card original va iubi mama ta, ea ar fi lui să prețuim și să depănăm amintiri cu drag despre copilul lor preferat. Conectați-vă imaginația. lățimea Nu este în valoare de un fir de păr de a face totul așa cum se arată în clasa de master.

Puteți aduce aroma sa proprie, culoarea sau schimbarea materialului, se adaugă în opinia dumneavoastră elementele lipsă de decor, etc. dar cel mai important - cuvinte bune, calde și sincere pentru mama ta preferată!

 • Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  Atenția dumneavoastră vă oferim mai multe paru- trei opțiuni pentru a face carduri originale pentru mama. folosind materiale și aplicații neobișnuite. Baza pentru astfel de carduri va fi hârtie și carton, și poate servi ca butoane de decor, strasuri, margele, panglici, fire, în general, tot ce poate fi găsit acasă în cutia lui! Master class poate fi punctul de pornire pentru dezvoltarea în continuare a imaginației, adăugați niște stafide. Dă-mama o carte de ziua de naștere a unei exclusive și de distracție!

carte de frumos la ziua de naștere iubit al mamei

Pentru a crea o carte neobișnuit de frumoasă veți avea nevoie de:

 • verso acoperită carton alb;
 • hârtie cu poezii, note pot fi, cu efect de îmbătrânire;
 • - frunze si flori artificiale;
 • - două autocolante rotunde cu mesaje de felicitare;
 • - panglică albastră;
 • - paiete colorate;
 • - o etichetă sau o pre-imprimată inscripția „Felicitări!“;
 • - creion, foarfece, riglă, banda cu doua fete, lipici.

Noțiuni de bază.

 1. Cărți poștale mama La mulți ani cu propriile sale mâini
  Asigurați-o bază de carduri de carton alb păstrând dimensiunile sau tăiate la dimensiune. Apoi îndoiți foaia în jumătate.
 2. În plus, este necesar să se facă un element cheie - plicul. Este posibil să se utilizeze schema conform căreia se formează plicul (diagrama preluată din întinderea Internetului), este posibil să se găsească o versiune mai sofisticată. Plicul este realizat din hârtie cu efect de îmbătrânire. Dacă o astfel de hârtie nu este găsit, puteți lua o foaie de hârtie obișnuită pentru a imprima pe ea poezii frumoase si varsta cu ceai sau cafea.
 3. Gata plic blocat pe card, pe partea din față, un pic oblic, decora mai multe etichete sau inscripții, un plus de frumos poate fi un brand frumos. Pentru a face sa arate frumos și elegant pentru utilizare lipirea bandă cu două fețe.
 4. Plic completați florile sale și propria sa discreție frunze de diferite culori, decora cu paiete. Paiete garantate cu adeziv.
 5. Asigurați-un arc de panglici, fixați-l cu un scotch sub capac.
 6. La parter lipiți inscripția „Felicitări!“ Frumos și suvenir neobișnuit gata! Conectați-vă cardul și dona mama favorit.

În concluzie, observăm că în cartea dvs., a făcut cu propriile mâini pentru mama lui iubita, cel mai important lucru nu este de hârtie, panglici sau pietre, și nici măcar acele dorințe pe care le scrie pe cartea de pe turn. Cel mai important lucru este dorinta ta sincera pentru a te mama lor de origine, să aibă grijă și atenție!