Cum să vă prezentați în fața atelierului

Cum să-și prezinte design-ul

Cum să-și prezinte design-ul

Selectați intervalul de timp dorit. Timpul de distribuire poate fi reprezentat în imaginația imaginea Goldilocks. Totul trebuie să fie perfect planificat. Pentru prea mult timp, performanța va fi o pierdere de audiență timp. Prea scurta prezentare va oferi publicului posibilitatea de a-și găsească drumul. În general, introducerea dvs. trebuie să fie undeva în 30 de secunde.
 • Acest lucru nu este momentul pentru care protaratorite CV-ul. Sau se bucură publicul cu povești de un week-end.
 • Întotdeauna amintiți-vă că publicul este format din persoane angajate. Au luat o pauză în căile lui, să vină să te asculte. Respect acest moment, nu-l pierde.

Cum să-și prezinte design-ulCum să-și prezinte design-ul

Decideți modul în care doriți să primească și să răspundă la întrebări. Decide în prealabil și menționează de la bun început posibilitatea de a pune întrebări în timpul prezentării sau la sfârșitul acesteia. În orice caz, bugetul de timp ar trebui să permită timp să răspundă la întrebări. Ia 10% din timp cu probleme ale seminarului.
 • Deci, în cazul în care durata de prezentare de oră, 10 minute ar trebui să fie dedicată întrebărilor și 45 -50 minute - la seminar.
 • Pentru discursul de 15 minute ar trebui să se acorde 1-2 minute de întrebări și 13 minute - asupra performanței.

Cum să-și prezinte design-ul

Cum să-și prezinte design-ul

Metoda 2 de la 4:
a Seminarului de Drept

Cum să-și prezinte design-ul

Cum să-și prezinte design-ul

Utilizați introducerea la atelier pentru a face o impresie, care arată off formarea ei bine (accent pe demonstrație, nu cuvinte).
 • Intrarea dvs. - este, de asemenea, timpul în care se evaluează personalitatea. Nimeni nu vrea să lucreze cu un fanfaron încrezut. Astfel, auto-prezentare - acest lucru nu este momentul, oferind si o lista cu toate lucrurile uimitoare pe care a trebuit să faci.
 • Acesta ar trebui să împartă numai acele lucruri uimitoare legate de tine, care sunt relevante pentru atelier. Dar chiar și acestea ar trebui să fie încorporate subtil în prezentare.
 • Acest lucru poate fi un moment oportun pentru a vorbi despre originea lor. Trebuie să fie, sunați la muncă actuală / universitate care au completat și formarea continuă. Dacă este relevant, spune-ne despre unele dintre cursurile anterioare.

Cum să-și prezinte design-ul

Cum să-și prezinte design-ul

a reveni rapid la subiect de conversație, după menționarea rudelor. În cele din urmă, cele mai multe dintre publicul știe deja cine ești. Că intervievatori foarte interesant este ceea ce se poate face pentru ei, și care sunt abilitățile dumneavoastră. Prin urmare, spun punctul.

Cum să-și prezinte design-ul

Cum să-și prezinte design-ul


Citiți acest exemplu:

„Buna ziua. Ma numesc Peter Gibbons. Eu lucrez pentru o companie Initech, și a luat cursuri de la Bill Lyumberga. Recent, am condus echipa care a dezvoltat și implementat noul capac pe Initech, care a crescut productivitatea. Astăzi, voi vorbi despre lucrările cu privire la dezvoltarea acestui nou capac , metodele lor de monitorizare a adoptării noului sistem de acoperire și rezultatele noii metode a procesului de lucru. "

Cum să-și prezinte design-ul

Cum să-și prezinte design-ul

Notă următoarele elemente, care acționează pe bună dreptate spus în discursul său:
 • Difuzorul scurt sa prezentat: „Buna ziua. Numele meu este Peter Gibbons. Eu lucrez pentru o companie Initech, și a luat cursuri de la Bill Lyumberga. "
 • Vorbitorul, de asemenea, ar putea observa cu subtilitate avantajele sale: „Recent, am condus echipa care a dezvoltat și implementat ...“
 • Vorbitorul a remarcat, de asemenea, abilitățile lor la întâmplare: „Astăzi voi vorbi despre munca sa cu privire la dezvoltarea acestui nou capac, metodele sale de monitorizare a adoptării noului sistem de acoperire și rezultatele noii metode de proces de lucru.“ Se înțelege că vorbitorul știe cum să dezvolte și să pună în aplicare un nou sistem de management și să monitorizeze adoptarea acestora. Acestea sunt abilități pe care elevii sunt probabil interesați.

Cum să-și prezinte design-ul

Cum să-și prezinte design-ul

Scrie. Acum, că v-ați decis că va organiza un atelier de lucru și a definit obiectivele sale, este timpul pentru a crea propria introducere. Puteți utiliza exemplu ca șablon, atunci când face propria declarație de mai sus. Desigur, trebuie să-l modificați pentru a se potrivi propriul dvs. unic de fundal, calificări și obiective. Amintiți-vă că introducerea la atelier - acesta este momentul potrivit pentru a se exprima și de a scoate în evidență un pic, doar pentru a vă asigura că va suna din greșeală.

Cum să-și prezinte design-ul

Cum să-și prezinte design-ul

Tren. Scrierea, practica discursul in fata prietenilor sau colegilor. Înroleze opinia lor onest cu privire la prezentarea înainte de ziua cea mare. Copiați și apoi repetați prezentarea, dacă este necesar.

Metoda 3 din 4:
Seminar de instruire Editare

Scopul tau aici este de a informa și distra. Ar trebui să fie accesibile și relevante. În acest caz, faptul că înveți, înseamnă că ați fost deja testate ca expert. Nu aveți nevoie, pentru a impresiona publicul cu privire la origine, sau desigur trecut, în cazul în care nu este interesant sau off-topic.

Seminarii de instruire sunt adesea găsite. În timpul de multe ori gluma sau partaja evenimentele lor curente. Dacă utilizați glume sau anecdote, acestea trebuie să fie relevante. Acestea ar trebui să fie utilizate pentru a atrage un public, nu doar distra.

Pentru majoritatea seminarelor de instruire este auto-prezentare ar trebui să fie scurte și clare. Ar trebui să petreacă mai mult timp pe introducerea temei sale și personalitatea ta. Nu uita obentuziazme. La urma urmei, trebuie să aveți elevii ar dori să te asculte. Acest lucru se realizează cel mai bine atunci când se află în conversație, așa că face genul de lucru pe care doriți să vorbim despre asta.


Exemplu: „Numele meu este Peter Gibbons, eu lucrez pentru o companie de manager Initech al departamentului IT Sunt foarte bucuros să fiu astăzi aici să vă spun despre capacele de analiză a muncii sale de mult ca un manager, am observat că întotdeauna încerc să echilibru între performanță și .. angajații componente morale, este de componente contradictorii, care, sunt sigur că toate sunt familiarizați. Azi am de gând să vorbesc cu tine despre noul sistem de capace, pe care le-am implementat recent la Initech pentru a îmbunătăți productivitatea și rezultatele noastre x ca și în domeniul productivității și moralul. Sper că veți găsi util ca să implementați schema de control propriu. "


Ceea ce a avut dreptate în acest exemplu:

 • Vorbitor a luat relativ puțin timp pe povestea despre tine sau fanfaronadă. Vorbitorul tocmai a spus cine este și unde lucrează. „Numele meu este Peter Gibbons, eu lucrez pentru o companie de manager Initech al departamentului de IT.“ Apoi sa mutat rapid la acest subiect, pentru care a venit publicul.
 • Președintele Parlamentului și-a exprimat entuziasmul pentru acest subiect, „Sunt foarte fericit.“
 • Președintele Parlamentului a încercat să se angajeze publicul, „Sunt sigur că toate sunt familiarizați cu.“
 • Vorbitor orientat publicul cu privire la scopul experienței de învățare „veți găsi că este util ca să implementați schema de control propriu.“
 1. Cum să-și prezinte design-ul

  Cum să-și prezinte design-ul

  Scrie. Acum, că v-ați decis că va organiza un atelier de învățământ și a definit obiectivele sale, este timpul pentru a crea propria introducere. Puteți utiliza exemplul de mai sus ca un șablon atunci când scrie propria lui. Desigur, va trebui să se schimbe de fundal sale unice, calificări și obiective. Amintiți-vă că în partea apoasă a atelierului său, trebuie să-și exprime interesul față de acest subiect.

  Cum să-și prezinte design-ul

  Cum să-și prezinte design-ul

  Tren. Scrierea, practica discursul in fata prietenilor sau colegilor. Înroleze opinia lor onest cu privire la prezentarea înainte de ziua cea mare. Copiați și apoi repetați prezentarea, dacă este necesar.