Cum să vină în contact invizibil despre computer

Cum se ajunge în contact
Se întâmplă că, pentru un motiv sau altul, este necesar ca nimeni nu l-ai văzut în online. Prin urmare, nezateylivye descrie modalități de a intra în contact invizibil.

Noi credem că nu este doar gândit la întrebarea să intre în contact invizibil. În unele cazuri, nu doriți să fie zaprimechennymi când vizualizați mesaje în contact. Aș dori să fie în Kontakte, dar lista nu ați văzut „on-line“ prietenii? Există acces la un anumit browser web, astfel încât să puteți fi invizibil VKontakte și prietenii / colegii concepte nu vor fi că sunteți online.Ca în contact rămân invizibile

Doriți să devină invizibil și să știe cum să rămână în contact invizibil? Este ușor! Urmați sfaturile, și nu va fi în măsură să rupă disciplina.

Acestea includ www.kproxy.com, www.hidingyou.com, VkLife si multe, multe altele. Astfel de programe «offline» remarcabilă funcție, prin care puteți rămâne pe site-ul nevăzut.

Dar, în contact rămân invizibile?

În browser-ul Mozilla Firefox:

Cum se ajunge în contact

La început, este posibil să primiți tipul de fereastră:

Cum se ajunge în contact

Mai mult, aceasta ar trebui să deschidă un meniu cu toate setările tipului de browser-ul web:

Cum se ajunge în contact

3. În caseta de dialog „filtru“, introduceți o comandă. «Network.http.redirection-limită»:

Cum se ajunge în contact


Cum se ajunge în contact

DE CALE
În timpul acestui proces, acesta poate fi o eroare - acestea ar trebui să fie pur și simplu ignorate.

Deci, atunci când nu mergi la utilizatorul principal pagina de stare (sau prea) invizibil, acesta va fi lăsat (offline).

Nimic complicat (deși durează mai mult). Ai nevoie pur și simplu „vizită“ a mesajelor și așteptați cincisprezece minute.

INTERESANT
15 minute - de data aceasta din Vkontake. Această metodă este relevantă pentru Google Chrome și browser-ul web Safari.

După sfârșitul acestui timp, site-ul va presupune că ați plecat de la o pagină, pentru că ați eliberat Ofline modul. Apoi, puteți trimite mesaje către utilizatori și să rămână invizibil (Offline). Puteți naviga, de asemenea, prin intermediul paginii sau pentru a vizualiza albumele, așa cum este descris în articolul „Cum pentru a vizualiza album privat VKontakte“.

ATENȚIE!
Nu pentru nimic în lume a venit să vadă pagina principală și nu intră în secțiunea „Pagina mea“, pentru că atunci ai făcut vizibil din nou ați (Online).

metoda III

Utilizatorii browser-ul Opera trebuie să fie selectat în meniul clic pe „Tools“ => „Setări“ => „Advanced“ => „rețea“. În fereastra care apare, debifați caseta de lângă poziția de „Activează redirecționarea automată“. În plus, este necesar să se efectueze primele patru puncte de operații pentru Web Mozilla Firefox (modul I).

Asta nu sa gândit că este posibil să se facă. Uneori, ei vor doar să stea și să citească articolele, și apoi începe să scrie mesajul și distrage atenția. Toate pictat în detaliu, acesta nu a ridicat și mai multe întrebări. Acum încerc aplicarea acestor sfaturi în practică. Apoi am scris cum a mers. Cel mai important, este acum la locul de muncă, puteți sta confortabil.

A doua metodă mi sa părut cea mai potrivită, dar trebuie să fii atent să rămână într-o stare invizibil. Prima metodă este mai sigură, dar am înțeles că funcționează numai în Mozilla Firefox, astfel că, dacă am nevoie de ea, trebuie să se întoarcă la browser. Ei bine, cu siguranță încerc.

O caracteristică utilă. Uneori, atât de dornici să spioneze prietenii lor și să nu rămână uznanym. Mai ales această caracteristică va fi utilă pentru femei, atunci când acestea abia încep să se întâlnească cu posibili candidați pentru mâna lor, dar vezi o mulțime de domnilor poate ponarasskazyvat, dar cati dintre aceasta va fi adevarul - asta e întrebarea! Si afla admirator pagina Facebook secrete puteți afla despre ea aproape întregul adevăr.

Acest lucru este util mai ales atunci când șeful tău crede că ești la locul de muncă și ești cu adevărat acasă în sidish VC ... asa ca cel mai bine este să nu adăugați capete de la prieteni)))