Cum să vorbim despre avantajele și dezavantajele interviului lor

Cum pot raporta pe punctele forte și punctele slabe, pentru a câștiga peste un angajator? Învață să plătească minusuri în plusuri va ajuta să Superjob.ru recomandări.Ideal oamenii nu se întâmplă
În primul rând, trebuie să înțelegem de ce această întrebare se clasează în mod constant printre cele mai frecvent întrebat în timpul interviului. Ceea ce doresc să aud de la recrutori solicitanți? Frank mărturisire de lene și de lipsa de organizare sau de vorbire pompos în spiritul „am aproape nici defecte?“

Nici una, nici alta. Solicitarea reclamantului cu privire la meritele și dezavantajele sale, recruiterii vor să știe cum un om matur stând în fața lui, ceea ce este stima de sine, dacă el este capabil să lucreze în mod constructiv, inclusiv pe el însuși. Oamenii fără defecte, după cum știm, nu există: toți suntem țesute de calități bune și rele. Este în conștientizarea lor de psihologi au tendința de a vedea un semn de o personalitate stabilă și matură.

„Sunt de lucru pe ea ...“
În primul rând, arată că, indiferent de defectele, sunteți de lucru pentru a le repara și să știe cum să le compenseze. Iată câteva exemple.

„Întotdeauna încerc să țină totul sub control. În viață și în lucrarea pe care o dă-mi o mulțime de neplăceri: oamenii nu-mi place că am fost în mod constant controlul asupra acțiunilor lor. Deci, Învăț să delege, încerc să nu pun prea multe întrebări subordonatilor cu privire la progresele înregistrate, chiar dacă eu nu pot să aștept să văd cum merg lucrurile „; „Când am fost în colegiu, este adesea târziu pentru cursuri și întâlniri. Acum am învățat să lui și timpul altora apreciază: Am pus ceasul cu alarmă în dimineața devreme, ca și în cazul în care în blocaje rutiere grave - va lucra la metrou. Acum, am venit mereu la birou timp de 10 minute înainte de începerea zilei de lucru „- astfel de răspunsuri sunt destul de mulțumiți de recrutare. Vă arată că aveți stima de sine adecvată că sunteți în stare să recunoască greșelile lor și cel mai important - de a lucra în mod constructiv asupra lor.Minusuri în plusuri
Psihologii cred că cel mai bun răspuns la o întrebare cu privire la deficiențele de interviu, punctul indirect avantajele sale. „Prietenii cred că sunt meticulos. Chiar skrupulozen, cum ar fi verificarea toate detaliile, si enerveaza oamenii. Dar am încercat să învețe să se uite la lucruri mai larg, „- un răspuns excelent solicitantului care solicită funcția de inginer de proiectare. „Cred că am supra-vorbăreț, poate că aceasta este o consecință a profesiei mele,“ - o opțiune bună pentru un candidat pentru funcția de PR-manager sau specialist în marketing.

„Sunt atât de brusc, atât de inconsecvent toți ...“ - a vorbit despre ea însăși eroina filmului „The Pokrovski Gates.“ Și dacă solicitantul pentru o poziție de creație (de exemplu, un copywriter) își pot permite încă să raporteze ceva de genul la interviu ( „La fel ca mulți oameni creativi, nu întotdeauna urmați cu strictețe planurile planificate“), apoi, de exemplu, managerul de vânzări este mai bine să se concentreze pe ceea ce -Ce alte. De exemplu, în comunicabilității sau punctualitatea.

Calm și liniște numai!
Problema argumente pro și contra nu pot fi numite ușor. Nu este surprinzator, reclamantele sunt nervos, răspunzând la ea. Acesta este doar la recrutare de mana care, ma uit la rata de răspuns și capacitatea de a gestiona stresul, și mintea, și capacitatea de a răspunde rapid la întrebări complexe.

Avertizată - este primejdia rea. Dacă citiți acest lucru, înseamnă contemplarea deja răspunsuri la eventualele întrebări recrutori. Și inspiră încredere în faptul că, la momentul potrivit nu va primi confuz și să prezinte calitățile într-o lumină pozitivă pentru o carieră.

Mult noroc pe interviuri!

Distribuiți Clasa Share Tweet

Ia primul pas spre un nou loc de muncă