Curya - foarte tentația

Curya - Auto Temptation - 5

Șova. carina, să moară împreună Kinyaev. Vă mulțumim pentru foty! Sunt aici toate reflectă, traduce, sau există un mochilovo continuu?

Kinyaev. Șova spune: Sunt aici toate reflectă, traduce, sau există un mochilovo continuu? Eu fac cu Surya nu a văzut nimicȘova. Kinyaev scrie: Eu fac cu Surya nu a mai văzut nimic din ceea ce te invidiez că nu au fost încă lipsiți de odihnă din cauza lui, dar în același timp, nu te uita la ea în - o omisiune de neiertat! și încă mai departe

Kinyaev. Șova a scris: te invidiez că nu au fost încă lipsiți de odihnă din cauza lui, dar în același timp, nu te uita la ea în - o omisiune de neiertat! Am pierdut restul Dzhayama spune Șova, și încă mai aveți totul înainte Et da. I „Tineret“ a început, dar nu este. deoarece versiunea hindi a ferăstrăului

Tasha. Șova spune: Sunt aici toate reflectă, traduce, sau există un mochilovo continuu? Judecând după fotam, nu există un mochilovo continuu. echipajului destul de pestriță, ca de obicei. Kinyaev scrie: I „Tineret“ a început, dar nu este .. Nu e așa! Filmul meu nu este atins în mod special și Surya nu este aproape la fel de bun ca în acele filme în care el este personajul principal!

Kinyaev. Tasha spune: Nu e! Filmul meu nu este atins în mod special și Surya nu este aproape la fel de bun ca în acele filme în care el este personajul principal! O să văd. Curent de la Dzhayama'll muta un picTasha. Kinyaev scrie: Curentul de la Dzhayama Washing'll muta un pic. Nu fi confuz.

Asha_SRK. Șova spune: Sunt aici toate reflectă, traduce, sau există un mochilovo continuu? Filmul se uită fără traducere este greu, deoarece dialogurile pregruzhen în opinia mea. Deci, eu nu dau doar cine cui și pentru care „război“. La baza - huligani dezasamblare împreună. Ca să nu mai spun că uciderea continuă și sânge, dar nu fără ea. bit Romance, nu am avut! Dar ceea ce se răcească Suryasha în aceste momente. SURYA! Caracterul lui - răul și greu pe exterior, un fel, suflet blând și romantic. În ciuda rigiditatea parcelei cu traducerea am analizat toate la fel, de exemplu.

carenă. Șova spune: carina, să moară să moară împreună. De altfel, filmul a fost lansat. a dat pe un site de 2,5 stele și a scris că Taman - este tipul de film bucurie

Șova. carena a scris moare. De altfel, filmul a fost lansat. Pe un site dat de 2,5 stele, am văzut aceste hacks. așteptați, când a ajuns la noi

Tasha. carina a scris și a scris că Taman - este ca o bucurie a filmului am fost citit că ea a avut un rol mic acolo. tastați doar în clipuri, iar filmul este, practic, nu. și-l joace, în general, și mai ales nu trebuie să ..

carenă. Tasha spune: tastați doar în clipuri ce-i drept, numai ei ochi și odihnit

Șova. Fetele și pirați, care va urmări?

înger. Șova a scris: Fetele, iar pisica va urmări pirați? Voi nu, nu prea tashik hotela.Ol, pirați face acest lucru Meridionali kachestva.Tak dezgustător că este mai bine tolerat.

Tasha. înger a scris: nu voi, nu prea tashik hotela.Ol, pirați face acest lucru Meridionali kachestva.Tak dezgustător că este mai bine tolerat. Da. Prefer sa mor, dar impresia nu strica! Voi aștepta. Da, și modul în care un astfel de film colorat (de clipuri) pot fi vizualizate într-o calitate proastă!