Cuvântul condor - ceea ce este condorul cuvântului, exemple de utilizare

cuvânt Condor compus din 6 litere: d până la aproximativ n o p

Semnificația cuvântului condor. Ce este condorului?

CONDOR (condori spaniolă.) - monede de aur și argint, să plătească într-un număr de țări de Sud. America (Chile, Columbia, Ecuador) la desființarea standardului de aur în 30-e. 20. În primul condor lansat în Chile în 1851.Marele dicționar enciclopedic

CONDOR (California Condor), păsări de pradă Sem. vulturi americani. Una dintre cele mai mari și rare raptorii. Dl. corp la 115 cm, greutate 12 kg, anvergura aripilor de 3 m. Se găsesc numai în California ...

CONDOR - pasăre de pradă subordinul vulturi americani. Lungimea de legare. 1 m, 3 m aripi întind (cea mai mare de păsări de pradă moderne). Capului și gâtului goale. Zona alpină a Anzi (de Sud. Americii).

Marele dicționar enciclopedic

Legiunea Condor „Condor“, o unitate de Luftwaffe, a luat parte la Războiul Civil Spaniol din partea lui Franco. Acesta a constat din mai multe bombardier escadron „Junkers-52“ și luptător „Heinkel-51“.

"Condor" legiune (Condor Legion), divizie a germenului. Air Force trimis de către Hitler pentru a ajuta Fran a în timpul „războiului civil spaniol (1936), cu condiția ca aceasta să rămână sub comanda Luftwaffe.

Oxford ilustrată Enciclopedia de istorie universalălegiune Condor (. Aceasta Legiunea Condor) - voluntar germană parte aeronave militare; Conectați aviația militară Germania nazistă; Unitate de Luftwaffe (acolo. Luftwaffe).

Trei zile ale condorului

Trei zile ale condorului - intelectual detectiv thriller regizor american Sydney Pollack (1982). În acest film combină strălucit trei genuri detectiv (în engleză, americană și franceză - (a se vedea DETECTIVI).) ...

„Trei zile ale condorului“ (în engleză trei zile ale condorului.) - un film, un thriller politic regizat de Sidni Pollaka, lansat în 1975. O adaptare pentru ecran a romanului de scriitorul american James Grady „șase zile ale condorului.“

Gossamer Condor, Eng. Gossamer Condor - primul avion din lume acționat prin forța musculară a omului și a efectuat condițiile Premiului Kremer, stabilite în 1959 pentru creatorii de aeronave musculare.

California condor (latină Gymnogyps californianus.) - o specie foarte rară de păsări din familia vulturului american (Cathartidae). California condor a fost o dată pe scară largă pe întreg continentul nord-american.

răspândirea condor scurt

răspândirea condor scurt este un scurt condor răspândirea - opțiunea răspândirea care se bazează pe achiziționarea de cele două opțiuni puse / numesc „bani în apropierea“ cu diferite prețuri de exercitare și vânzarea de „aripi“.

Dicționar financiar

Scurt condor răspândirea - opțiunea răspândirea care se bazează pe achiziționarea de cele două opțiuni puse / numesc „bani în apropierea“ cu diferite prețuri de exercitare și vânzarea de „aripi“.

Dicționar financiar

răspândirea condor scurt - opțiune de răspândire, care se bazează pe achiziționarea a două opțiuni put / call

Exemple de utilizarea cuvântului condor

Cât de multe pot aminti, în garaj, sub tavan atîrna un condor.

Acest condor Boston petrece 29 de minute pe joc, și reușind să lucreze în apărare, și de a ajuta atacatorii.