ABC-ul smartphone

tapet interactiv, care este

Nimeni să nu ia titularii de infracțiuni iPhone-uri, eu nu-l au.

tapet interactiv, care este
Pentru cei care nu știu.

La parter sunt 2 pe butoanele sensibile la atingere Samsung. Stânga - funcțional, dreapta - butonul de resetare. Și în mijlocul -button porni de pe ecran.Deblocați ecranul, deoarece acesta este numit ecranul de blocare. Și acum vom ajunge la ecranul principal sau pe desktop, care poate fi de mai multe.

Apăsați butonul din stânga, apare imaginea, care selectați elementul „Set imagine de fundal“.

Accesați meniul de setări de fundal, puteți, de asemenea, dacă țineți degetul la zero fereastra. Meniul Fall are alt conținut, care este „Set tapet“. Alege ce-ți place. Apoi alegeți în cazul în care pentru a instala imaginea de fundal:

Ecranul de pornire și de blocare a ecranului.

Alege - Ecran de pornire.

tapet interactiv, care este

tapet interactiv, care este

Primul element este „Explorer“. Nu va fi luate în considerare, pentru că nu toate că merită. De „Galeria“ și „Fotografii“. E același lucru. Tocmai am instalat aplicația Foto. Click pe „Galerie“, ea este deloc. Meniul propus, selectați fotografia sau orice imagine. Pentru acest caz, pot fi încărcate în acest dosar imaginea dorită de pe computer.tapet interactiv, care este
tapet interactiv, care este

A existat un cadru, acesta poate fi centrat. Nu vă faceți griji că fotografia nu este ecran complet. „Gata“, apăsați sus. Iar pozele noastre sa dovedit a ecran complet.

Următorul lucru pe care le oferim - un „tapet“. Faceți clic pe această casetă. Acesta furnizează imaginea de fundal din Android standard. În valoare de 5 bucăți. Mutarea ei, puteți vedea imediat rezultatul de pe ecran complet. Aceasta este cea mai rea opțiune. Încercați să instalați ceva pe mai interesant și există „tapet interactiv.“ Acest tapet în mișcare. Le și alege.

tapet interactiv, care este
Producătorul oferă mai multe tapet interactiv. Este deja posibil de a alege interesant. Îmi place imaginea de fundal „Galaxy“. Instalarea este simplă, faceți clic pe imaginile selectate și apoi faceți clic pe „tapet Set“.

Instalarea imaginea de fundal pe ecranul de blocare

După cum știți, puteți seta separat imaginea de fundal pe ecranul de blocare și ecranul de start. Selectați elementul „Blocare ecran“. Acesta oferă o gamă de două dosare și Wallpaper Galerie. Vă sugerez pentru a deschide galeria și a alege fotografia preferată așa cum este descris mai sus.

tapet interactiv. instalare

Ați dori să le instalați? Dar, mai întâi au nevoie pentru a descărca.

Cum de a descărca Wallpaper Interactive

Pe desktop, găsiți pictograma Magazin Play, faceți clic. Dacă această pictogramă nu ieși din meniu, ieși acolo și trageți-l pe desktop.

tapet interactiv, care este

tapet interactiv, care este

Legate de intrări:

  • tapet interactiv, care este