Cuvântul de jacuzzi - ceea ce vârtejul cuvântului, exemple de utilizare

Cuvântul vârtej de litere englezești (transliterat) - Vodovorot

Cuvântul vârtejul format din 9 litere: în g o o o O R T

Semnificația cuvântului vârtejului. Ce este jacuzzi?

WHIRLPOOL (rus.) - o parte din râu sau rezervor în cazul în care există o mișcare circulară a apei prin fuziunea celor două fluxuri, canalul de curgere expansiune bruscă sau flux uscat și alte proeminențe.Whirlpool, mișcarea circulară a apei în stratul de suprafață, în creștere la fluxul de site-uri sau rezervoare canal selectat din combinarea celor două fluxuri în proiecțiile pasajului de curgere mal cu o extindere bruscă a patului, etc.

Swirl - o zonă în flux, caracterizat printr-o mișcare circulară închisă de apă care apar: - fuziunea a două fluxuri direcționate opus; - în fluxul de peste coasta și în partea de jos a proeminențelor; sau - expansiunea bruscă a patului.

Whirlpool girație apa care vine de la. coliziune fluxurilor direcționate opus; V. în principal format în arhipelag cu pasaje sinuoase, în special din acțiunea mareelor.

Brockhaus și Efron. - 1907-1909

Whirlpool (rus de Marée) - apa girație la suprafața mării derivată din fluxurile opuse de coliziune; pentru cea mai mare parte V. văzut în arhipelag, cu o pasaje foarte sinuoase, și mai ales ...

Collegiate dicționar FA Brockhaus și IA Efron. - 1890-1907

WHIRLPOOL - o zona din fluxul caracterizat prin prezența închisă în ceea ce privește fluxul, uneori sub formă de rulouri cu o axă de rotație verticală. B. Formarea poate contribui la o extindere dramatică a canalului, fuzionarea celor două fluxuri, un obstacol, etc ..Dicționar geologice. - 1978

WHIRLPOOL (1927) WHIRLPOOL, URSS Sovkino (Leningrad), 1927 b / w. Drama. La lupta cu țăranii locali chiaburilor în 1920. Filmul nu a supraviețuit. Distribuție: Fedor Mihailov, Tatyana Guretskaya (a se vedea Guretskaya Tatyana Ivanovna.), N.

WHIRLPOOL. 1927, 73 min. b / w, Lensovkino. Gen: Drama. dir. Pavel Petrov interne, ai. Olga Vishnevskaya, Pavel Petrov-intern, opere. Leopold Verigo-Dorovsky, art. Boris Allmendingen. In rolurile principale: Fedor Mihailov, Tatyana Guretskaya, Nikolai Sharap ...

vârtejuri Naruto (JAP 鳴 門 の 渦 潮 Naruto dar udzusio.) - vartejuri mareelor ​​în strâmtoarea Naruto, care leagă orașul Naruto în Prefectura Tokushima și Awaji Island în prefectura Hyogo. Canalul între oraș și Naruto Awaji Island are o lățime de 1.

Whirlpool (film, 1983)

WHIRLPOOL (1983) film de studio Whirlpool sovietic le. Dovzhenko, 1983, col. 91 min. Eroica dramă. Bazat pe romanul omonim de Grigoriya Tyutyunnika. Despre viața satului ucrainean Troyanovka în vara anului 1941, prin amintirile protagonistului Timko.

"Whirlpool" (ucrainean "Veer".) - regizor de film Stanislav Klimenko. Pe romanul omonim de Grigoriya Tyutyunnika. protagonistul filmului Timka Vihora in timpul luptelor de vară periculoase din 1941 amintește viața satului său natal Troyanovka.

M 51 (Messier 51, Messier 51, din NGC 5194 Whirlpool Galaxy) - o galaxie din constelația câinii de vânătoare, care este situat la o distanță de 23 de milioane de ani lumină de Pământ. Diametrul galaxiei este de aproximativ 100.000 de ani lumină.

Exemple de utilizarea cuvântului vârtejului

Imaginea mi se mută la lacrimi, desen privitorul în vîrtejul sentimente profunde.

Tot România pentru o plonjare noapte în vârtejul vieții muzeului.

O dată în vârtejul, formați o respirație profundă.

Dintr-o dată eroul Evans primește o ofertă de muncă de la o persoană necunoscută, și să accepte aceasta, este prins într-un vîrtej reală.