Depilare cu zahăr la domiciliu

îndepărtarea părului de zahăr la domiciliu

Procedura Ins este costul mic. Pentru a prepara compoziția va trebui să cumpere zahăr și lămâie. Deși shugaring și poate duce la iritații, iar unele femei au intoleranță individuală la această procedură. Durata efectului - este, de asemenea, un plus. La urma urmei, în comparație cu un aparat de ras, shugaring face picioare netede pentru o perioadă de aproximativ 1,5 luni. Și a îndurat durerea de 1 ori, poate merge fericit aproximativ 6 săptămâni, cu picioarele deschise. Și dacă vom compara, apoi durerea de epilare cu ceară de zahăr este mult mai mică decât cea a Depilare cu ceară.Shugaring la domiciliu

îndepărtarea părului de zahăr la domiciliu

Asigurați-vă de zahăr epilat la domiciliu este foarte simplu. Dificultăți în a face practic nici unul. Se poate face fie pasta rece sau la cald. Pentru a elimina amestecul lipicios de pe piele, prin utilizarea unei benzi de ceară, sau mâinile may. Spre deosebire de procedura de ceara este faptul că produsul este aplicat pe cresterea parului. Și puteți face o minge lipicios, care va trebui să fie rulat pe piele.Pregătirea pentru pasta de zahar pentru indepartarea parului este foarte ușor. Recipientul refractar 10 este plasat lingura zahar, 1 lingura apa si sucul de la o jumatate de lamaie. Punerea amestecul de pe foc, ai nevoie de un ceas bun peste ea, amestecand constant. În caz contrar, puteți strica întreaga pasta. Amestecul a fost menținut la temperatura de fierbere, după aproximativ 10 min. După aceea, pasta trebuie scos de la căldură și se răcește la o temperatură acceptabilă pentru piele.

Pentru a verifica dacă amestecul preparat, trebuie să ia un pic cu degetele și rola pasta în mâinile sale. Amestecul nu trebuie să se lipească pe pielea mâinilor.

Tratament pentru par shugaring ar trebui să fie de aproximativ 6 mm. Inainte de procedura, pielea trebuie să fie bine curățate, în caz contrar se obține efectul dorit.

Folosind un amestec al lamei este aplicat pe creșterea părului, apoi suprapus o fâșie de bumbac, astfel încât să lase liber o porțiune mică a pastei. Grosimea amestecului suprapuse trebuie să fie mici. Acum trebuie să așteptați un pic mai mult, până când pasta nu se lipește de banda. Asigurându-vă că pasta a fost fixată, aveți o mișcare bruscă împotriva creșterii părului pentru a trage banda. Pentru un efect dureros a fost mai slab, este necesar pentru a menține pielea sub mâna tratată.

În orice caz, este imposibil de a trage banda lateral sau în sus. În caz contrar, va fi foarte dureros.

În cazul în care zona tratată este foarte sensibil, cel mai bine este de a face îndepărtarea părului de pe piese mici.