Dreptul de a trăi într-un apartament închiriat

Dacă n-aș fi făcut, și sunt doar în ea.

Știu atât de prins de district. A fost nevoie de cinci mii de penalizare pentru lipsa de înregistrare, cetățenie, chiar și rata de eliminare ilegală a camerei. El a promis să vină mâine. Am pregătit pentru ziua de bani, și apoi a decis să verificați yurliteraturu. Am constatat că amenda este de fapt adânc în 1000R și polițistul, pentru a pune-l ușor greșit. Când a venit și a cerut bani de la ei, au înregistrat în liniște conversația pe bandă.Ei bine, nu poți lăsa să obișnuit acolo. Dacă nu există nici o ordine sau o amenințare pentru alții, ei nu pot merge înapoi așa. Dar este mai bine pentru a specifica un avocat.

nu se deschide ușa să fie gunoi, și asta e tot. Dacă stopornuli la intrare și nu există nici o înregistrare, acesta va fi creierul estestvovat - spune el a fost și așa mai departe.

Trite nu începe - nu este o opțiune, deoarece acestea sunt, desigur, nu va uita acest eveniment.
Mă întreb ce pot face în mod legal. Bilet că eu sunt la Moscova, mai puțin de 90 de zile acolo, contractul de închiriere este, dar nu este înregistrată nicăieri.

În cazul în care mai puțin de 90 de zile de la Moscova, atunci probabil că nimic nu se va. În cazul în care mai mult, atunci în mod legal - ai putea confrunta cu o amendă.

Motivul pentru care am cere această întrebare.
Am venit vecin la etaj, beat, mă amenință cu bătăi, etc. Cred că să-i scrie o cerere. El crede că poate face nimic, pentru că poliția va crea probleme pentru mine. Încerc să înțeleg ce ar putea fi problema aici.

Ei bine, nu vă faceți griji. Nu se poate face nimic pentru ca: nu trebuie să se înregistreze, trage adăpost legal (au un contract). ofițer de poliție Fellow nevoie pentru a trimite politicos la Yuh, și, în orice caz, nu dau bani.

Nu este necesar să se declare scrie și suna imediat poliția. Este recomandabil să fi asistat la o conversație cu un vecin.

Nu, pentru a apela - nu este cu siguranță o opțiune. Trebuie doar să explice situația lui, astfel încât să nu mai multe astfel de permis în prezent.

Vecinul a explicat popular că problemele nu se tem de provocări, și el va, dacă te amenință. Norocos ca ai unui vecin, unele de capră.

Au existat probleme cu vecinul.
Provocate districtul.
În cazul în care contractul se inchiriaza si inregistrare (sau bilet) este, nu apar întrebări.
ZY Și dacă doriți probleme vecin, dreptul de a avea martori sfătuiți.

la prietenii mei jefuit un loc sigur, suna poliția, desigur. de înregistrare nu au și nu au avut bilete, de asemenea. lipsa de înregistrare a unui polițist a spus nimănui și nu vorbesc despre asta. probabil simpatizat, jefuit la urma urmei, este de a înregistra aici

Nu va dori probleme. Nu sunt doar foarte frumos atunci când vine doi tipi și ma amenințat pentru a da păsărică și alte probleme care amenință politicos cu poliția.

Ce poate face poliția în cazul în care este vorba de un apartament, pe care un om decoleaza?
Înregistrare nr. Se pare, de asemenea, ca și în GB, la unele camere.
Va lua pedeapsa pentru faptul că nu a înregistra și da drumul. Din moment ce, desigur, nu sunt închirierea unui apartament, a fost la o petrecere, iar gazdele la magazin pentru bere a plecat.Nu vreau să joace prost. Și cu documentele am toate sunt excelente.

Și cu documentele am toate sunt excelente. Nu va face nimic în acest caz.

Prietenul meu a procedat la secția de poliție, a umplut o anumită formă și a plătit 150R. Și totuși, cu ea acum cu districtul mai mult și arcuri.

poate că a fost:
chirie ca în mod legal un apartament de la o persoană privată prin intermediul agenției?
adică, există un contract, dar nu este semnat
și în acest sens, nu există restricții și nimeni nu poate ajunge la partea de jos sau de a se retrage, nici la dealer?

Din câte știu, prikopalis poate doar predarea, deoarece el trebuie să plătească impozite pe acel venit.
contractul notarial este opțională.

Și asigurați-vă că pentru a face publicitate la toate, că apartamentul a fost împușcat? Vorbește cu toți care locuiți cu prietenii, rudele sau chiar de la oricine. Acum spun într-un alt apartament de viață, și ați dat în acest live.

+1 contract este valabil și notarial
Și, de asemenea, adevărat despre prikopalis
(Podcherpnut de articole pe acest subiect aici și aici)
Deci, dacă nu există probleme cu înregistrare puteți merge în siguranță la districtul!

Aha, că chiriile proprietar și nu plătesc impozite - nu sunt responsabilitatea celor pe care „lasa sa traiasca“.
Mai ales ca nu exista chitanțe nu scrie că a dat bani.
Am înțeles că tratatul - așa cum au fost, de jure, că, prin urmare, că vei, deoarece banii de plata; și ceva ca o confirmare de primire pe transfer care primesc bani de la gazda - este de facto, cu care puteți merge și să plătească taxe, un fir vosche face asta?

Tu vorbești mai întâi cu proprietarii apartamentului. Lăsați-i să-l încerca să se ocupe de acest vecin. În sine se confruntă cu o situație care inchiriaza un apartament vecinii de oameni nu iau în considerare. Proprietarii sunt, de obicei, pe partea chiriașilor lor. Situația Obyasni. Realist, în cazul în care este nevoie să fie metoda cauza - lasa proprietarii spun că ești prietenul lor și să trăiască în apartamentul lor doar o luna / doua (a se vedea biletul în sine) și tipul de a pleca în curând, iar vecin previne să trăiască în pace. Și aveți aceleași drepturi - acestea sunt toate în olpisany constituție

+1 contract este valabil și notarial
Da, dar un astfel de contract trebuie să fie încheiat pentru o perioadă de cel puțin 1 an.

Există un contract de leasing pe termen scurt (până la 1 an) și pe termen lung, dacă am înțeles corect, ele diferă numai în durata și drepturile locatarului la sfârșitul contractului (un avantaj asupra noilor chiriasi). ambii
Se poate concluziona numai în formă scrisă - simplu sau certificat de un notar. Ele sunt de putere egale.

Cel care mai mult de un an trebuie să se înregistreze pe undeva (nu un link-uri notar leneș să se uite.
drepturile locatarului la sfârșitul contractului (un avantaj asupra noilor chiriasi) Acesta este rangul nonsens. În cazul în care contractul nu este nimic despre beneficiile nu precizate, și atunci nu au aceste avantaje.


În cazul în care proprietarul a refuzat să reînnoiască contractul în legătură cu decizia de a nu lua o cameră de închiriat, dar într-un an de la data expirării contractului cu angajatorul a încheiat un contract de locațiune contract cu o altă persoană, angajatorul are dreptul de a solicita recunoașterea contractului de compensare (sau) nulă, și pentru daune cauzate refuzul de a reînnoi un contract cu el.
Dar nu un sistem de kidalovo rău războaie de țesut. Un om ia adăpost, toate documentele sunt în ordine, prescrise de acord. Și apoi unchiul Bob vine și susținând că a trăit aici mai mult de un an necesită recunoașterea contractului nul și neavenit.

nimic
districtul poate verifica înscrierea (este de dorit să arate un bilet pentru că la Moscova aveți mai puțin de 90 de zile).
Dovedi că este locul să rămână în principal, ei nu pot - te duci departe, uneori,
Eu însumi știu, ca o referire la frecventă (și eu închiriat districtul știe că închiriat)
contract de profesionist cu închiriere este mai bine să nu te bâlbâi, nu doriți să aibă echipa gazdă au avut probleme din cauza ta, și ca rezultat ai început.
Prin modul în care, dacă districtul știu ce polițiștii sunt rugați dokumnety pot spune că au - cum ar fi observat la cutare cartier și de înregistrare nu va arăta. Apel către ei înșiși.

și sigur!
Deși poate în contractul cu agenția modul în care este posibil să se înregistreze o astfel situtsiyu. Aceasta ar fi doar acea parte din banii pot fi afectate.

Cererile de sector dogavor chirie, nu este ce să facă. cu proprietarul a fost de acord că am vărul că respectivele porțiuni de distrugere în masă.