Durere de dinți sau indecisi oamenii vorbesc despre problemele dentare

Problemele cu dintii include orice durere cauzata de aparitia cariilor dentare, ruperea dintilor sau pierderea smaltului. Oamenii cred adesea problema zimțate dintii, dar acest lucru este mai mult o problemă de estetică. Problema este, de asemenea, luate în considerare dinți scârțâind.Din moment ce dintii sunt alimente de mestecat, acestea sunt asociate cu modul în care o persoană mestecă pe idei sau circumstanțe noi, pentru a le asimila mai bine. Dinți de obicei, au rănit oameni indecisi care nu știu cum să analizeze situațiile în viață.

Dintii sunt de asemenea necesare pentru a musca, astfel încât problemele dentare poate însemna că o persoană care se simte neajutorat și nu pot în viața reală să muște pe cineva, să se ridice în picioare pentru ei înșiși. Mai jos voi prezenta un fragment din rezultatele de ani de cercetare a chirurgului dentar francez Dna Michelle Kaf-uscator:

Opt maxilarului superior drept asociat cu dorința omului de a arăta, să te exprimi în lumea exterioară; în cazul în care există o problemă cu unul dintre acești dinți, aceasta înseamnă că persoana care consideră că este dificil să-și găsească locul în lumea exterioară.

Opt dinți maxilar stâng sunt conectate cu lumea umană interior. cu dorința sa de a exprima sentimentele, emoțiile și dorințele; o problemă cu unul dintre dinții indică faptul că persoana consideră că este dificil să dezvăluie identitatea, să devină el însuși.

Opt dinți dreapta pe maxilarul inferior sunt asociate cu capacitatea de a specifica, carne; o problemă cu unul dintre dinții indică faptul că persoana consideră că este dificil de a da viata ta o anumită direcție.

Opt stânga dinți mandibula audio asociată cu manifestarea de sensibilitate; o problemă cu unul dintre dinții indică faptul că persoana nu este în armonie cu familia sa la un nivel emotional. și dispunerea neuniformă dinților corespunzătoare urmează se referă la caracteristicile menționate mai sus.Având în vedere că partea dreaptă a corpului reflectă în mod direct relația cu tatăl, problemele cu dinții de pe dreapta, indicați spre faptul că un conflict este prezent chiar și în aceste privințe. Acest lucru înseamnă că trebuie să schimbi atitudinea tatălui său, pentru a arăta o mai mare toleranță. În cazul în care o durere de dinți, la stânga, trebuie să se stabilească o relație cu mama ei.

În plus, patru incisivi superiori (dintii din fata) sunt locul pe care doriți să faceți în continuare cu părinții tăi, și patru incisivul mai mici - un loc care a luat părinții tăi. Orice problemă cu dinții sugerează că ar trebui să ia măsuri, să specifice dorințele lor. Învață să perceapă în mod obiectiv situații de viață. Să alții vă ajute cu asta, dacă vedeți nevoie.

În loc de a avea pică pe cineva, împrumuturi mai bine dorințele lor. Restabilim contactul cu puterea și permiteți-vă să vă protejați.

Dacă sunteți suferă de uzură dinte - adică, în cazul în care șterse treptat smalț cu ei - înseamnă că cei dragi să utilizați. Ca o regulă, de multe ori se permite să folosească cineva care este criticată în mod activ pe plan intern, dar nu se manifestă în exterior. O astfel de persoană dorește întotdeauna să se schimbe pe alții. Dacă nu doriți ca prietenii și familia a continuat să utilizați, încercați să le simtă iubirea adevărată, necondiționată.

dintii scârțâituri, care apare, de obicei, pe timp de noapte, spune că în timpul zilei acumulezi o furie și a simțit o tensiune emoțională puternică. Corpul tau intelept te ajuta in timp ce dormi pentru a scapa de stres care apar în starea de veghe.

Citește Ernst Moro: supa de morcov, salvați copiii

Dar aceasta este doar o eliberare temporară. Tu ar trebui să înceapă imediat căutarea soluție la problema și care provoacă furie constantă tine, și stresul emoțional, sau sunt în așteptare pentru probleme mult mai grave decât dinții scârțâit. Pentru a face acest lucru, trebuie să treacă prin toate etapele iertării.