gulere detasabile cu mâinile lor

Fiecare femeie tinde întotdeauna să arate impresionant și ține pasul cu tendințele modei. În ultimii ani, a început să se întoarcă la moda guler detașabil, care poate fi combinat cu succes cu diferite stiluri de îmbrăcăminte. Acest accesoriu poate transforma orice imagine și să devină un punct culminant.Ideea de a purta un guler separat pentru prima dată, a venit cu designeri italieni. De atunci, tendința a dus la oameni.

Desigur, acum este posibil de a găsi o astfel de gamă largă de magazine și buticuri de accesorii de moda. Dar, dacă doriți să arate natura lor creatoare și de a crea ceva unic, atunci sunt descrise mai jos 3 ateliere de lucru detaliate cu privire la crearea de guler detașabil.

guler detașabil din cămașa omului

util pentru orice materiale disponibile, chiar gulerul cămășii bătrânului pentru fabricație. În acest caz, nimic nu trebuie să coase suficient otporot cămașa și se decorează după cum doriți.

Cum sa faci propriul guler

Pentru munca, avem nevoie de:

 • Vechiul guler cămașă tip;
 • fir;
 • Detalii pentru decorarea de mărgele de sticlă, pietre sau margele;
 • foarfece;
 • Ac.

procesul de fabricație

Ia cămașa unui bătrân cu o reducere standard a porții. În cazul în care astfel de lucruri nu se găsesc la domiciliu, modelul drept poate fi achiziționat cu costuri reduse la mâna a doua.

Cu grijă cu foarfeca sau lame jupui parte poarta camasa, tragand toate sforile. Partea de jos a porții, unde a fost cusut la produs, coase cu atenție pe o mașină de cusut sau de mână, tucking colțul interior său.

Cum sa faci propriul guler

Nu pentru a coase guler, nu poți rupe de pe ea și se taie doar din partea principală. Și apoi toate firele de lipit doar trage. Articolul este gata de decorare.

În cazul nostru, vom decora mare guler cu margele negru si argintiu culoare.

În poarta de colț mic de ancorare fir alb, fără a face nodul. Pentru aceasta vom adăuga până firul în jumătate vdevaem atât capătul liber al firului prin ochiul acului. Apoi face o cusatura mica cu captura stratului superior al țesăturii, acul este trecut în buclă, rezultând în capătul firului și strângeți.

Cum sa faci propriul guler

Vom începe să coase margele de argint. 13 mărgele coase marginea scurtă de guler pe ambele părți, până foarte baza acesteia.

Cum sa faci propriul guler

Pe partea de dedesubt a porții coase pe perle de 8-10, zona denotând. Principalul lucru pe care ambele colturi au fost brodate cu simetrice, altfel accesoriu va arata ridicol.

Sami colțuri guler brodate cu mărgele negre. Din nou, fixați firul de culoare neagră, fără un nodul în colț. Noi coase de-a lungul rândurilor diagonale de mărgele negre 4: 1, 2, 3 și 4 unități.

Cum sa faci propriul guler

În loc de un simplu buton pe un tricou, puteți coase un buton sau o mare margele decorative lucioase. Doar asigurați-vă că pentru a verifica dacă gulerul în siguranță, cu o fixeaza granulă cusută sau un buton. Dacă atașamentul este de încredere, acesta poate fi doar un pic pentru a reduce buclele gaura, ceea ce face câteva copci.

Conform acestui principiu, puteți crea mai multe modele diferite de guler detasabil, schimbarea culorii sau textura materialului, folosind materiale și scheme diferite pentru decorare.

guler demontabilă ghipura cu perle

guler detașabil, brodate cu margele, face orice imagine de chic. Mai ales impresionant, se uită la lucruri în paleta negru. Acest accesoriu este, în esență deja un decor de înlocuire coliere, margele sau pandantive. În această clasă de master, vom discuta despre cum să coase guler elegant, detașabil din ghipura brodate cu margele perla, paiete si margele.Cum sa faci propriul guler

Pentru munca, avem nevoie de:

 • 1.Kusochek satin crep alb;
 • 2.Tak aceeași bucată de ghipura neagră;
 • inlay 3.Chernaya;
 • vineriță 4.Cherny;
 • dimensiune medie 5.Strazy;
 • 6.Zhemchuzhnye mărgele;
 • Butonul 7.Perlamutrovaya;
 • 8.Igolka și fir;
 • 9.Nozhnitsy;
 • hârtie albă 10.List;
 • 11.Karandash;
 • mașină 12.Shveynaya.

procesul de fabricație

Spre deosebire de prima clasa de master aici, va trebui să taie și coase partea de bază guler. Coase pe o mașină de cusut va fi fie manual, așa cum confortabil.

Pe o foaie de hârtie albă trage un creion contur de guler nostru (guler va cuprinde două astfel de piese). Detaliu taie cu foarfeca.

Cum sa faci propriul guler

Impună model pe un satin alb crep pliat în jumătate fața interioară. Desenați contururile frumos tăiate doar două guler parte. Aceeași operație a fost efectuată cu ghipura.

Cum sa faci propriul guler

Ori cele două bucăți de satin si ghipura partea greșită împreună. Prin însăși marginea pavarea sale cusătura de însăilare. Asigurați-vă că marginile pieselor coincid strict și țesături care nu au format distorsiunilor.

Prin pavaj masina de însăilare cusatura. Marginile exterioare ale celor două părți fac dintr-un mozaicar satin negru. Pe partea interioară a gulerului coase inlay solid, lipirea ei o dată cele două părți împreună. Într-una dintre părțile în care elementul de fixare va fi amplasat la inlay face o buclă mică. Cealaltă parte a mici perla rotund coase un buton.

Cum sa faci propriul guler

Poarta este aproape gata, rămâne doar să-l brodeze cu margele, paiete si margele. Schema va depinde de modelul de broderie pe dantelă neagră.

Cum sa faci propriul guler

Cum sa faci propriul guler

guler detasabil din piele

guler detasabil - este un accesoriu iubit de fashioniste peste tot în lume, astfel încât designeri celebri au început să includă în plan diferite gulere detașabile în colecțiile lor. Această clădire accesoriu uimitor, pentru că capabil de a inversa rochii lungi-plictisitoare sau bluze și transforma instantaneu imaginea de a lucra în seara. Acesta poate fi realizat din orice material, în orice tehnică: coase, cravată, margele țese, etc.

În acest caz, vom face gulerul de piele neagră. Acesta este un material foarte nobil, elegant, cu aspect. Este foarte convenabil de a lucra cu, deoarece nu rastrepyvaetsya și nu are nevoie să proceseze cusături și marginile.

Cum sa faci propriul guler

Pentru munca, avem nevoie de:

 • Negru din piele;
 • Lek;
 • Shiloh;
 • Zip fixare;
 • Instrumente pentru lucrul cu agrafe;
 • foarfece;
 • Foarfece cu lamă în formă;
 • creion alb.

procesul de fabricație

Pe partea de dedesubt a pielii de a pune partea unui șablon, scoate creionul alb.

Cum sa faci propriul guler

Pe partea interioară a piesei de guler este tăiat cu foarfeca, iar partea exterioară a tăiat cu foarfeca lama cu figura ondulată. Astfel, suntem deja în stadiul de model pentru a decora accesoriul nostru.

Cum sa faci propriul guler

O sulă pentru a face găuri mici în colțuri ale celor două părți.

Cum sa faci propriul guler

guler Înaintea fixarea inelului de cuplare filetat sau o panglică subțire de culori contrastante, care este legat arcul. Acesta va servi atât fixare și decorațiuni suplimentare.

Cum sa faci propriul guler

În spatele găurile și inelul de cuplare cu filet pentru a le fixa la una dintre fermoarului.

Cum sa faci propriul guler

La cererea în loc de elemente de fixare poate fi, de asemenea panglică utilizat. piele guler nostru detașabil gata.

Fiecare fashionista poate în felul lor de a decora. De exemplu, aveți posibilitatea să lipiți un pietre mari sau mici, coase de-a lungul conturului unei panglica frumos dantelat, vopsea marginea vopsea acrilică sau atarna in fata unui inel pandantiv frumos de legătură sau un pandantiv. Multe opțiuni - alege orice.

Cum sa faci propriul guler

Folosind imaginea unui guler detașabil, trebuie să vă amintiți că principiul lor principal - contrastul. Gulerul ar trebui să iasă în evidență pe fundalul imaginii, mai degrabă decât fuziona cu ea. Dar poți purta cu orice: bluze, rochii, turtlenecks sau pulovere.