Instrucțiuni privind modul de a spori semnalul WiFi cu mâinile

Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile

Interferențele pot crea:

 • ziduri groase, oglinzi, pereți, uși și chiar plante, deoarece acestea constau din 99% umiditate, care are capacitatea de a absorbi semnalul transmis;  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile
 • în cazul în care acoperirea este aparatele de lucru, de asemenea, previne utilizarea internetului;
 • routere care sunt vecinii folosind aceeași frecvență.

  Există software și hardware tehnici care vă pot ajuta să rezolve această problemă. Următoarele recomandări vor contribui la consolidarea ofertei de Wi-Fi și de a face uz de Internet mai confortabil.

  accesoriu de software

  Cea mai frecventă eroare atunci când se utilizează puncte de acces fără fir este faptul că proprietarii plătesc prea puțină atenție setările de rețea. De multe ori, utilizatorii instalați cheia de securitate și de a schimba SSID-ul. Asta e tot mașinațiunile termina. În același timp, există o mulțime de opțiuni, care sunt în mod implicit. configurația lor va facilita zona de acoperire sporită. Luați în considerare de bază software-ul metode de furnizare semnal câștig.

  Locul de amplasare corectă

  În primul rând, trebuie să acorde o atenție la locația router-ului în apartament. Se recomandă să plasați router cel mai apropiat de dispozitivul de pe care accesul la internet. În cazul în care este dificil să se calculeze un astfel de loc, iar conexiunea se realizează cu diferite zone ale casei, cel mai bine este de a instala router-ul într-o parte centrală a apartamentului.

  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile

  Astfel, în intervalul pentru a obține cât mai mult spațiu posibil.

  În cazul în care apartamentul sau casa are două niveluri, router-ul ar trebui să fie amplasat la parter, la cel mai înalt punct, acesta poate fi un tip mezanin sau de cabinet. Nu este necesar să aglomerați obiecte diferite (inclusiv metalic), locul în care se află router. Acest lucru va permite semnalul să se răspândească necontrolat.

  Dispozitive de frecvență Coincidență

  În clădiri de apartamente în zona de accesibilitate pot fi furnizate până la 20, și chiar mai multe rețele fără fir. Nu e bine pentru un anumit dispozitiv. Toate rețelele disponibile tind să se suprapună și să utilizeze același canal de frecvență. Ca urmare, rata de curgere de rețea se deteriorează chiar și la o distanță relativ aproape.

  În acest caz, pentru a consolida semnalul Wi-Fi este foarte simplu și ușor, cu acest lucru chiar să fie în măsură să înțeleagă utilizatorul cel mai neexperimentat. Pentru a începe pe laptop-ul ar trebui să stabilească un program special prin care este determinat de canalul liber. Cel mai frecvent utilizate inSSIDer. După ce a început programul, ecranul va afișa o listă cu toate rețelele fără fir disponibile și canalele de frecvență pe care le ocupă. Trebuie să selectați un canal liber. Pentru a face acest lucru, efectuați următorii pași:

 • selectați secțiunea „modul wireless (fără fir)»;
 • facem clic „Setări pentru modul fără fir“;
 • în parametrul de canal“(Canal)» schimba numărul canalului pe liber.

  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile

  Dacă toate canalele sunt deja utilizate de către routere altcuiva ar trebui să aleagă cel mai puțin ocupat. a intrat în vigoare la setările trebuie să faceți clic pe „Save / Change“.

  protocol modern Wi-Fi - 802.11n

  Până în prezent, standardul 802.11n este cel mai nou. În plus, el este, de asemenea, cel mai rapid datorită razei de acoperire a crescut. Dacă toate dispozitivele din apartament, care este realizat cu acces la internet, susține acest standard, în acest caz, o tranziție 802.11n.

  Pentru a merge la modul standard 802.11n de operare trebuie:

 • faceți clic pe „modul wireless (fără fir)»;

 • du-te la „Setări pentru modul fără fir“;
 • în opțiunea „Mode“ este selectată valoarea 802.11n;

  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile
 • salvați modificările și reporniți dispozitivul, astfel încât parametrii primite să aibă efect.

  emițător de putere joasă

  Multe modele de routere sunt echipate cu semnal de alimentare cu funcție de reglare a puterii Wi-Fi. Se efectuează modificările corespunzătoare necesare pentru setările de router:

 • în interfața web, selectați secțiunea „modul wireless (fără fir)»;
 • du-te la „Setări avansate“;

  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile
 • parametrul „Mode“, setați valoarea - de mare;

  Trecerea la 5GHz

  Cele mai multe routere funcționează în banda de 2,4 GHz. Cu toate acestea, modele mai scumpe routere pot furniza un semnal în banda de 5 GHz. Prin urmare, se recomandă să-l mute în acest interval, deoarece este practic liber și nu este ocupat de alte dispozitive. Când acoperirea se întinde pe o suprafață mai mare.

  banda de lumina de zi de 5 GHz este posibilă într-un caz în cazul în care dispozitivele conectate pot funcționa în acest interval.

  câștig de hardware a primi semnal Wi-Fi

  Dacă toți pașii de mai sus efectuate, precum și accesul la rețea este zgomotos, nu dispera. Poate că totul nu este pierdut. Există câteva trucuri poate ajuta la rezolvarea acestei probleme. Pentru a face acest lucru, trebuie să actualizați dispozitivul fără fir. Raza de acoperire Creșterea poate fi de-al doilea router. Pentru a face acest lucru, cele două dispozitive trebuie să configurați punte de legătură fără fir cu ajutorul tehnologiei Wireless Distribution System. Acesta va crește aria de acoperire prin combinarea mai multor routere într-o singură rețea.

  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile

  Puteți petrece de asemenea, unele manipulări cu antene. Cele mai multe routere vin cu antene detașabile externe. De multe ori, ele nu sunt suficient de puternice pentru aproximativ 2 dBi, uneori, 5 dBi. Acestea pot fi ușor înlocuite cu mult mai puternic. Pentru aceasta ar trebui să deșurubați vechi și în locul locul lor nou, cu o rată mare. Mai mult decât atât, este posibil să se achiziționeze un cablu de antenă și un stand special. Acesta este conectat la router. În acest caz, acesta poate fi mutat în jurul valorii de apartament, oferind astfel o acoperire fără a schimba poziția a router-ului.

  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile

  Dacă dispozitivul are mai mult de două antene, înlocuirea lor ar fi prea costisitoare. Acesta va fi mai ieftin să cumpere un repetor. Este, de asemenea, numit un transponder. Cu alte cuvinte - un repetor.

  Utilizarea repetor

  Utilizatorii sunt de multe ori se confruntă cu faptul că, în apartamente mari, gama de semnal router-ul nu este suficient pentru a asigura o acoperire în toate domeniile. Pentru a rezolva această problemă va fi ajutoare utile. În ceea ce privește semnalul unitate de amplificare repetitor poate fi utilizat. Acest dispozitiv se conectează la o rețea existentă ca un client. Cu ajutorul extinderea acoperirii. Acesta trebuie să fie instalat între router și funcționarea computerului.

  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile

  Repetorul are o dimensiune compactă și este relativ ieftin. Repeater arată ca o sursă de alimentare mică și operează dintr-o rețea. Piața este reprezentată de masa variantelor de astfel de dispozitive.

  Îmbunătățirea adaptorului pe computer

  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile

  și pentru a conecta prin acestea dispozitivul. cordon lung permite să se deplaseze în jurul valorii de modem casei, în căutarea rețelei.

  În plus, puteți achiziționa un adaptor USB-putere. Acesta este capabil de a oferi acces la rețea în zone cu semnal slab. Prin acest dispozitiv este conectat și un modem situat la locul acoperit Wi-Fi.

  reporniți router

  semnal slab și zgomotul poate apărea ca urmare a firmware-ului învechite sau router-ul în cazul în care driverele instalate au nevoie de actualizare.

  Pentru a actualiza driverele nu necesită costuri financiare. Acestea pot fi descărcate gratuit de pe site-ul oficial al producătorului routerului. Instalați-le pe un computer, va crește nivelul și calitatea ofertei de semnal.

  modernizarea antenei

  Această metodă va ajuta la modernizarea dispozitivului folosind reflector. Pentru producția nevoie de folie și hârtie rigidă sau carton.

  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile

  Hârtia este tăiată parabolic cu două deschideri pentru antenă și este atașat la un dreptunghi, realizat dintr-o folie. Dispozitivul rezultat trebuie montat pe antena. Astfel, semnalul va fi direcționat. Mai mult, ca un reflector poate fi utilizat o tablă din băutura prin tăiere de-a lungul tăierea de jos și plasarea în spatele unui router. Reflectorul este îndreptată spre acolo unde este necesar să se asigure o acoperire.

  Consolidarea semnalului WiFi cu mâinile

  În urma unei astfel sfaturi simple pot spori foarte mult semnalul Wi-Fi pe laptop. Tu nu petrec în mod necesar o mulțime de bani pentru a cumpăra noi dispozitive. Trebuie doar să ia timp pentru a explora setările routerului, sau de a folosi materialele la îndemână și upgrade dispozitivul cu mâinile.

  Împărtășește cu prietenii: