Cum de a face serverul dvs. Minecraft

Redarea pe alte servere în cazul în care sunteți un jucător obișnuit, veți dori, probabil, să-și petreacă evenimente de joc ei înșiși, să vândă drepturi de administrator pentru a face icrelor lor colorate - dar nu au dreptul să-l.Soluția la această problemă este de a crea un server de Minecraft. în cazul în care veți petrece evenimente de joc, de a crea icrelor dvs. pentru a atrage utilizatori și să fiți plătit pentru admin.

Principiul, astfel încât să nu pierdeți timpul gata pentru serverul Minecraft poate fi descărcat, și doar a alerga, dar unele este mai bine pentru a crea serverul de la zero.

Puteți descărca platforma pentru site-ul de server offitsalnogo, și o mai bună platformă de descărcare bukkit pe care îl puteți instala plug-in-uri pentru Minecraft.Cum de a crea un server de Minecraft?

Să încercăm să creeze un server de Minecraft.
Pasul unu: Descărcați server.

Pasul doi: muta pe orice disc cu spațiu liber nu mai puțin de 3 GB, rula și așteptați pentru descărcări hartă.

Cum de a crea serverul bukkit?

Pasul unu: Descărcați bukkit

Pasul doi: dezarhivează fișierul și configurați server.preporites. deschide un document text «ops.txt» și introduceți numele administratorilor (autentificare)

Pasul trei: Start server.bat sau server.exe, și așteptați pentru descărcări hartă. Dacă este necesar, deschideți portul pentru server.

Ustanalivat ce plugin-uri la server?

În principal pentru DNS (server pentru jucători) înființat doar plugin-urile necesare, iar dacă vrei să te distrezi cu prietenii - loc distractiv plugin-uri. Cu suma de plug-in-uri nu sunt suprasolicitati, calculatorul nu va stăpâni această sarcină.

Legate de intrări: