Linii pe palma, divinație

Ghicitul pe un palmier

Liniile de pe palma unei persoane poate spune multe, nu numai despre caracterul lui, obiceiurile și preferințele, dar, de asemenea, să descopere ce-i așteaptă în viitor. În același timp, joacă rolul nu numai lungimea liniilor, dar, de asemenea, pozițiile lor relative, și chiar integritatea culorii. Toate acestea sunt în măsură să spun foarte mult. Analizând liniile de pe palma, ar trebui, de asemenea, să aibă în vedere faptul că acestea sunt din timp în timp poate deveni mai mult sau mai puțin pronunțate.În plus, merită luat în considerare și mister surprinzător de chiromanție moderne - ceva ce mulți în zilele noastre
cercetatorii au observat o schimbare puternică în linia de-a lungul timpului. Liniile pot să apară și să dispară cu totul. Acest fenomen este observat în urmă cu doar câteva decenii, și nu vorbește în tratatele antice. Este greu de spus ceea ce a determinat această schimbare linii pe palma ta. Poate că, în timpul nostru, persoanele care au primit capacitatea de a schimba viitorul nostru. Litigiile cu privire la acest lucru încă se întâmplă în mediul interesat de chiromanție.

Luați în considerare liniile de pe palma stă împreună. chiromant Începător atrage uneori atenție la unele semn negativ memorabil, ignorând restul personajelor, și fără a lua în considerare interacțiunea lor. Aceasta este o abordare greșită. Fiecare simbol pe de o parte - o notă în melodia vieții și să-l audă complet, aveți nevoie pentru a citi toate semnele pe de o parte, să-i să răsune și să spună viitorul în detaliu.

Dacă găsiți semne de palmier anuntand evenimente adverse, înainte de voce presupuneri lor, ar trebui să verificați cu atenție toate celelalte simboluri și semne. Numai atunci când mai multe arătând negativ poate presupune evenimente adverse într-o probabilitate mare de viață a unei persoane. În cazul în care alte linii de mâini nu spun nimic cum ar fi, nu se grăbesc să se supere și să nu fi supărat că cineva ghicitul.

În cazul în care sunt liniile de pe palma ta?

1. Heart Linia - această linie este nu numai puncte pentru sănătatea inimii, dar, de asemenea, vorbește despre omul emoțional și sensibil.

2. Linia de Mind - spune despre capacitatea de gândire logică, dependența de echilibrată de luare a deciziilor și judecată.

3. Life Line - aceasta este, probabil, cel mai faimos și popular linie. Ea poate spune multe, nu numai cu privire la durata de viață, dar, de asemenea, despre modul în care va trăi persoana. Acest condițiile de viață și starea de sănătate, și mult, care este atât de important pentru fiecare dintre noi.

4. Linie de sănătate - sau, cum este numit Linia lui Mercur. Ea nu vorbește numai de modul în care sănătatea se poate lăuda cu posesorul ei, dar, de asemenea, posibilitatea de a vorbi despre predispoziția sa de afaceri.

5. Linia de fericire (Apollo Line) - vorbește nu numai despre viața de fericire, ca atare, dar și despre manifestările de talente și abilități, și succesul de ansamblu în viață.6. Destiny Linie - Această linie este responsabil de planeta Saturn. Valoarea acestei linii este foarte importantă. Ea a vorbit despre evenimente predefinite, despre ceea ce este probabil să devină reper vital și punctul cel mai luminos în destinul omului.

Ghicitul pe un palmier

7. Linia de căsătorie - pe el este posibil să se tragă o concluzie cu privire la numărul de căsătorii, persoana viitoare. Această linie, desigur, foarte interesat de tânăra fată, uita la palma la alegerea sa.

8. Linia variat. Acesta este probabil cel mai controversat. Desigur, atunci când o analiză profesională a palmei poate fi învățată, dar nu dau prea multă atenție la această linie, fără dovezi, confirmate de alte personaje pe brațul lui.

9. Linia copiilor - este încă un caracter ambiguu. Cu o analiză atentă și verificare a celorlalte simboluri de pe palma, el este capabil să-i spun, nu numai cu privire la numărul de copii, dar, de asemenea, pentru a prezice sexul fiecărui copil.

10. Linia de influență - un semn foarte important. Se poate spune multe despre o persoană de independență, căderea ei predilecție sub influența străină (sau efectul celor dragi). Joacă un rol semnificativ atunci când divinație de un iubit. Se poate deschide relațiile în familie și impactul asupra părinților relațiile de familie ale fiecărui soț.

11. Rosetta - un caracter popular medievale pe tratate chiromanție. Se credea că fiecare astfel de bandă prevestește un sfert de secol de viață și, în consecință, mai multe dintre ele, cu atât mai mult va fi viața. În plus, pentru femei, de sus Rosetta vorbit mult despre nașterea puilor.

12. Inelul lui Venus - Acest simbol spune multe despre înclinația umană pentru satisfacerea sens. Acest lucru poate fi interpretat în moduri diferite, în funcție de celelalte personaje. Pentru unii - este o predispoziție pentru imoralitate și adulter, pentru alții - fericire în relațiile familiale și intime cu persoana iubita.

13. Linia de Desire - este considerat un semn rău. Aceasta poate indica o tendinta spre alcoolism si alte placeri dubioase.

14. Linia intuiției - un simbol foarte important. Spre deosebire de liniile Uma capabile să-i spun, nu despre logica, și tendința de a premoniții și predicții. De multe ori proprietarii personajelor deblocabile posedă abilități extraordinare, sau pur și simplu se bucură de darul previziunii, pentru a realiza un succes uimitor in viata si cariera.

În cazul în care linia de start?

Principalele linii pe palma de multe ori au o origine comună. Acest lucru se aplică liniilor de viață, mintea, sufletul și inima. Acest articol poate fi considerat inițial în timpul ghicitul pe brațul și studiul său este capabil de a spune multe despre începutul vieții umane, despre modul în copilărie și primii ani de educație și punctele cheie.

Unele linii pot fi absente într-o anumită persoană, sau de a avea o locație diferită de cea manuale scrise în mod obișnuit pe chiromanție.

Valoarea liniilor de culoare

Liniile de culoare pe palma ta este capabil să-i spun nu numai despre puterea valorii simbolului și impactul acesteia asupra destinului omului, dar, de asemenea, vă permite să tragă concluzii cu privire la natura și starea de sănătate. Pronunțate roz - nu numai pentru a demonstra puterea, dar, de asemenea, dovezi de bună sănătate a proprietarului său. Îngălbenire indică probleme digestive. Întuneric - apar la persoanele cu caracter melancolic si grele.

Semne undițe

Există legi generale care permit să se concluzioneze că forța cu care manifestă impactul unei anumite linii pe palma.

De exemplu, rectitudinea indică puterea impactului mărcii. Dacă linia este întreruptă, aceasta poate însemna dificultăți și probleme în sfera vieții, pentru care este responsabilă. Orice liniuțele și săgeți care indică în sus din liniile, crește influența, în jos - afectată în mod semnificativ. De asemenea, atunci când se analizează valoarea este luată în considerare și urme pe mâna lui, care vor fi discutate în secțiunea relevantă. În plus, înregistrate și umflături pe palme, care spune multe despre caracterul unei persoane, o predispoziție
și alianțele. Toate împreună pot oferi o imagine completă și nu doar spune-mi ce era în om bucătari în trecut și este acum, dar spune, de asemenea multe despre evenimentele care l așteaptă în viitor.