Nunta (2018) - Uita-te online

Este foarte dificil să numim acest film komediey.No în adnotată a scrie acea comedie. Aș spune că acest lucru - Drammen. Asta-i drept, mulți încă trăiesc - băutură, să fure și să se căsătorească cu cineva oribil. O constelație de cele mai bune foarte actori: Maria Mironova, Marat Bashar, Andrei Panin, Alexander Semchev Maria Golubkina. Iar povestea este frumoasă, dar este umbrită de aceste realiste în timpul săptămânii dezavantajate. Edinsttvennoe - emoțiile rele cauzate sărman tati. Și, probabil, Panin a jucat cel mai bun.„Cine în armată - el nu este râs la circ.“ Nu e de zi cu zi umbrita - astfel încât toate strana.Shahtory trăiau împrumutat bani de la pensionari bani pentru un buchet nu a fost.

Dumnezeule. Masterpiece. Anterior, a viziona un film și doresc să trăiască, și apoi filmul care urmează să fie închis! Abia a terminat vizionarea acestui realism!

Marele film!))))) Vă mulțumim pentru adăugarea!

film românesc despre oameni care trăiesc în România, desigur, o mulțime de hype, dar cum se spune în fiecare glumă are unele adevăr. Acționând este pur și simplu superb, își aminti nunta lui - spontan, bezshabashnuyu, spre deosebire de orice altă băutură, lupta tradițională în cele din urmă))

un nonsens total! Cu toate acestea, mulți încă trăiesc: bea, fura, se căsătorească a lovit pe cineva, arunca copii.Mireasa - Groom cu experiență - necinstiți mucos, beat întregul sport de film. Unul place, a arătat că, în anii beat pop-atunci când Lungin filmat această cenzură pentru export, BOR nu a impus

Cred că filmul „Nunta“ ideologic în ton cu filmul „Young Adult“: ambele aceste femei, dezamăgit în alegerea modului lor de viață - un oraș mare, o cariera - a încercat să se întoarcă și să înceapă o viață nouă din punct de referință, în cazul în care valorile vieții au fost nepokolebimy.U o fată luat-o.

Unul dintre filmele mele preferate ale limbii române. Teatrul de dragoste absurdă și Kusturica în stil, și film foarte minunat. Fanii superproducții și efecte speciale, desigur, trec.

Rozovosopelnaya guma de dulce pentru gospodine de aproximativ 50 de ani, care suferă de cronică. uh-uh. lipsa de concentrare, poate (?), de sex masculin. În cazul în care luat recent astfel de filme? Dezasambla bibelouri matrimonialnye - aceasta este pentru însoțitorii de lângă intrare, la care totul se măsoară în trecut. Am început să se uite - apoi rapid - tot filmul în 3 minute. Cu cât am sfătui să nu se uite!

Bovine și beat-nu este nimic mai mult pentru a decola. Terenul este moronic, de calitate și sunet dezgustător.

farsă, desigur, dar un film neplohoy.Basharov încă la mătușa lui este ca acest lucru în toate filmah.Zad-paza, umerii oblici, fata femeii Îmi amintesc cum a scoate în evidență la televizor: Sunt musulman, am patra soție au. sigur că-și un „au“ nu se poate

Oboldenno de film, iar actorii noștri sunt foarte bune.

Amuzant și trist))
Polițiști - lupi rușinos, din toate gunoi gunoi!
Artisti juca aerobatics!

o mulțime de distracție de film, foarte sincer, mai ales atunci când ședința în străinătate