Ea vrea să plece

Da, prietene, situația este neplăcută. Și dacă te în ea, pregătiți-vă să ia măsuri decisive.

2. Ea chiar dispare.
Aici motivul nu este importantă (deși numai două, sau mai degrabă chiar unul). În primul rând - este foarte bolnav de ceea ce se întâmplă în relația ta. În al doilea rând - a apărut la orizontul tinerilor. Mai mult decât atât, în cazul în care a doua cauză (tânărul) Nu, prima fată poate trăi și rezista foarte mult timp. Dar, în noua ei viață va fi tip interesant, vei fi condensat instantaneu ca un rahat în toaletă.Cine este de vina si ce sa fac?
In fata frunze, vinovat, de fapt, nu. Și nu caută ei - este viața. Se recunoaște faptul că a existat un om interesant și, în unele moduri mai bine decât tine. Da, era necesar să se lucreze la noi înșine, trebuie să acționăm în multe situații ca un om, nu ca o cârpă. Dar ceea ce a fost făcut - se face. Experiența este dobândită și, sper, în următoarele puncte de tine astfel încât să nu se va face.

Amintiți-vă câteva reguli simple, dacă ea vrea să meargă:
- Sunt de acord cu ea. Doar sunt de acord, fără alte formalități. Se poate în același timp să le mulțumesc ei pentru tot binele pe care a fost.
- Nu încerca să-i înapoi. cuvinte sau acțiuni. Înțelege, o fată care are sentimente nu va merge departe de tine oriunde. Acesta va fi de o sută de ori pentru a justifica orice școală, dar dragostea ei pentru tine nu se va lăsa să plece. În cazul în care stânga - timp pentru a trage concluzii. Nu există sentimente pentru tine. Toate.
- Amintiți-vă că fata în 99% din cazuri nu merg nicăieri. Și stingerea sentimentele ei pentru tine sunt mai mult că a contribuit la tânărul în cel mai apropiat acces.
- Este foarte important pentru a salva fata. atunci mai târziu va avea ocazia să-l întoarcă, dacă este necesar. Isterie, mâinile hapsân, pentru a rula pentru inelul - pentru că bărbații adevărați nu fac. Tipii ăștia știu cum să recunoască inevitabilul - sentimentele sunt plecat, și într-adevăr trebuie să plece! Da, dragă, vă doresc fericire, la revedere!
- După ce fata a plecat, du-te pe Sanchas. Sport, hobby si prietenii te va duce într-un sens. Un cuplu de luni va fi optimismul și credința într-un viitor mai luminos :)

Este păcat că, la momentul nu am găsit acest articol înainte și înjunghiat fostul ei în nas. Tocmai a făcut exact opusul. Când m-am decis să mă despart de el, el mi-a cerut insistent să nu o facă. Relațiile și așa au fost orice, dar el a bătut piept și a susținut că schimbarea. Dar eu sunt atât de obosit de ceea ce tocmai a spus, dar nu face nimic. Și în acel moment am avut în minte, și nimeni nu a fost acolo. Dar când era un tip cu care am început să comunice bine, și mi-a plăcut, fostul început să arunce noroi la mine, insultă, iar tipul chiar mi-a spus aproape că am fata de virtute ușoară. Aici este într-adevăr scris - bărbați adevărați nu face asta!Ea nu poate sta în picioare când un om este umilit. Am avut un exemplu că, prin despărțire era în genunchi, cu ochii curgea cu lacrimi, și el a fost rugat să dea relația noastră o altă șansă. Sunt în acest moment mă sentiment atât de inconfortabil în mine împletesc simultan și milă, și dezgust și rușine. Apoi a spus tuturor prietenilor noștri ce sunt rea. Pentru că bărbații adevărați nu fac asta.

Dacă o fată se pointedly, este probabil ca ea vrea să atragă atenția uhozhera. Am avut o astfel de situație, în primul rând, prostește, m-am gândit că sfârșitul relației. Dar, de fapt, sa dovedit tot drumul în jurul valorii. După ce m-am oprit acordând o atenție la ea, ex-prietena din contră a început să dea semne de atenție.
Prin urmare, psihologia fetei nu au înțeles. Ce se întâmplă în mintea lor =)

Vino alaturi de noi!

Newbie într-o relație? Sunteți aici!

Site-ul nostru este dedicat relațiilor cu sexul, stilul de viață, datarea, creșterea personală opus și desigur psihologie. Doriți să puneți o întrebare, împărtășesc o poveste?


2 cititor 185 subiecte

Ce se poate face atunci când există o fată

 • Gravin psihologia populară de dependenta de dragoste. Distrugerea limitelor individuale. Cum sa scapi de dependenta de dragoste
 • Wellove Cum să se familiarizeze cu fata. Întrebări începători Cum pentru a satisface fete
 • Ce se poate face atunci când există o fată
  Kiselya despre relațiile Cum de a construi o relație cu perspectiva unui viitor fericit
 • Ce se poate face atunci când există o fată
  Psihologia Kiselya populare Cum de a păstra familia împreună după reparații
 • Ce se poate face atunci când există o fată
  Feona toate despre relațiile cadouri scumpe: dacă sunt sau nu pentru a le da un iubit?
 • Ce se poate face atunci când există o fată
  Manipularea Feona femeii de manipulare sau principalele instrumente ale frumuseții feminine.
 • Ce se poate face atunci când există o fată
  Psihologia ElliotRid populare Cum să facă față cu frica în situații extreme
 • Ce se poate face atunci când există o fată
  ElliotRid dezvoltarea personală și stilul de viață Cum să fie intervievați
 • Ce se poate face atunci când există o fată
  LyubovStolyarova Cum să se familiarizeze cu fata. Întrebări începători Cum de a cere o fată la prima întâlnire.