Oameni creativi - care sunt și cum să devină unul dintre ei, relația noastră ♀♂

Ce înseamnă persoană creativă
Ce este creativitatea? Sinonim cu acest concept poate fi numit creator, dar creativitatea trebuie doar pentru a adăuga unele asociate creativitate drepturi de proprietate. De exemplu, originalitate, portabilitate (posibilitatea de a comuta rapid de la o sarcina la alta), cunoștințe, competențe și încredere. În cazul în care o persoană creativă poate fi retrasă, clocitoare, retras, dar „pentru a da naștere la“ capodoperele muzicii, poeziei, desen, orice aptitudini (cusut, gherghef, origami, etc.), atunci oamenii creativi - întotdeauna sociabil, sunt printre oameni, relevant și foarte interesant.Ce vrei să spui - „Fii creativ“?

O persoană creativă este înzestrată de natura cadou, un talent pentru o anumită activitate, persoană creativă atinge abilitățile lor pe cont propriu, având cunoștințe, dezvoltarea competențelor, îmbunătățirea noi înșine. Cu alte cuvinte, creativitate - ceva înnăscut și creativ - o abilitate dobândită. Acest lucru nu implică faptul că oricine poate fi creativ. condiții prealabile specifice pentru această abilitate trebuie să se nască cu omul. De exemplu, curajul - în cazul în care o persoană este dependentă de punctele de vedere ale majorității și se teme să prezinte activitatea lor accesibile publicului, acesta va fi doar o persoană talentată. Deși șansa de a fi oameni creativi pot da tuturor, dar pentru ca acest lucru să se întâmple în viața unui, un om obișnuit măsurat, el trebuie să experimenteze o „stres“ la perspectiva sa schimbat dramatic.Creativitatea presupune o abordare complet nouă a muncii, școală, orice altă activitate, chiar și mopul. A venit cu ceva nou extraordinar, a prezentat lucrarea - vă reclame. Cei mai mulți oameni încearcă să rezolve problema de sortare a conținutului său, ipoteze, experiența anterioară de a rezolva probleme similare, etc. Persoanele creative nu văd problema în sine, ci întreaga situație: coloristice, „vin de departe.“ În primul rând, ideile lor ar putea părea o nebunie, dar îngustarea treptat gândurile lor, ei fac o anumită decizie. Știi cum merge spune: „Cel care a prevăzut cursul evenimentelor înainte de mulțimi de mediocritate, de 24 de ore are o reputație pentru o persoană lipsită de sens comun cele mai obișnuite“, și de aceea este vorba doar de oameni creativi.

Cum de a deveni o persoană creativă? Trebuie să modificați: intern, extern, emoțional. Astăzi, există diferite tipuri de exerciții pentru a dezvolta creativitatea și gândirea extraordinară, training-uri, cursuri și doar cărți. Iată câteva recomandări:

Ce înseamnă persoană creativă

Sau rezolva problema. Ce număr ar trebui să vină în continuare? 11, 21.1211, 3112, 132112 ... am rezolvat această problemă aproximativ 20 de minute, echipa de creație, unul câte unul, nu ne-ar fi făcut față.

  • Excelent dezvoltă propoziții și texte de originalitate compuneți. Ia orice trei cuvinte, de exemplu: rola, strada, oglindă. Aplicarea acestor trei cuvinte ar trebui să fie într-un minut pentru a veni cu o sugestie logică, ceva de genul: am renuntat la zasmotrevshis chiflă pe stradă, în oglindă. Sau, dacă ai pe cineva să „joace“ poate descrie o poveste interesantă din viața pasta în ea cuvintele (și chiar propoziții întregi), care va arăta adversarul tău, după ce a scris-le pe o bucată de hârtie. Povestea se presupune a fi o logică, holistică și fără să se oprească să se gândească.

Este doar elementele de bază, lucru pe tine și întotdeauna cere sacrificiu și consumatoare de timp și frustrant. Dar abilități utile, care sunt, ca urmare a tine despre nimic nu va fi rău.

Scrie, dacă au existat opinii cu privire la acest lucru sau trebuie să răspundă la puzzle-uri ...