Cum să picteze pereții

pictura pereti se pot transforma interiorul dvs. acasă doar dincolo de recunoaștere și plăcut ochiului timp de mai mulți ani.

Ele sunt din ce în ce-l utilizați pentru a picta în loc de tapetului, pentru că este convenabil, funcțional și practic.Cu toate acestea, aceasta este abordarea corectă a pereților de pictură, și pentru că trebuie să știi unele nuanțe.

Cum se instalează usi de interior

Cum de a alege laminat

Cum de a alege vopsea pentru pereți și plafoane

Cum să se stabilească laminat

Tipuri de tapet: avantaje și dezavantaje

În ce culoare pentru a picta pereții

Înainte de a începe lucrări de pictura, ar trebui să decidă ce culoare pentru a picta pereții. Puteți folosi tot felul de directoare cu mostre de nuanțe.

Alegerea culorii depinde de preferința proprietarul lui, dar nu uita total spațiile interioare. Prin urmare, este necesar să se combine acești doi factori.

Pereți - un fundal pentru un spațiu interior, astfel încât, dacă doriți să faceți spațiul interior al camerei expresiv, trebuie să alegeți un calm (sau pastel) culori.

În cazul în care camera este destul de întuneric, de exemplu, situat pe partea de nord, este mai bine să fie vopsite culori deschise: galben, galben-roz, galben-verde, roz sau auriu.

verde, albastru sau violet: culori reci potrivite pentru camere luminoase.

Pentru camere mari de viață ar trebui să fie selectate nuanțe liniștite: gri-verde, gri-albastru, galben, auriu. Pentru camerele de locuit mai mici au nevoie de culori vii: galben, albastru, piersic, violet sau purpuriu.

În dormitor, culorile ar trebui să fie luminos, deoarece dăunează psihicului, astfel încât acestea se potrivesc liniștit ton: bej, verde, albastru sau roz.

Hol de intrare, de regulă, lipsit de lumină, deci cel mai bine este să picteze pereții în culori luminoase, care nu va da doar o bună reflexie a luminii, dar, de asemenea, crește vizual spațiul.

In camera unui copil culori vii stimulează copilul să se dezvolte. Pentru copiii mici, de culoare roșie sau portocalie, potrivite și pentru copiii mai mari de 6 ani - in verde sau albastru. Cu toate acestea, o culoare poate purta un copil, astfel încât cea mai bună opțiune - pentru a aranja copil în mai multe culori.

Bucataria este mai bine să picteze pereții în tonuri de verde sau albastru.

În biroul de peretii pot fi vopsite în galben, verde, gri, maro deschis sau de culoare bej.

Baie are nevoie de culori luminoase: galben, verde deschis, roz, violet, albastru deschis sau alb.

În plus față de alegerea culorii, ar trebui să acorde o atenție deosebită gradului de vopsea luciu. finisaj mat acceptat utilizarea în camere în cazul în care doriți să creați o atmosferă armonioasă și pașnică, de exemplu, în dormitor. Se crede că suprafața mată distribuie ușor lumina.

Gloss vopsea aplicată în acele zone în care este necesar pentru a atinge bune caracteristici de reflexie, de exemplu, într-un coridor. Plus vopsele lucioase în faptul că este mai ușor pentru a elimina urmele de murdărie.

Această vopsea nu este recomandat să picteze pereții cu neregularități sau distorsiuni, pentru luciu vopsea accentuează toate deficiențele. În astfel de cazuri, se recomandă să utilizați vopsea mată.

De asemenea, este important să se ia în considerare compoziția chimică a vopselei. În cazul în care pereții interiori pictat, se recomandă să utilizați o vopsea pe baza acrilica. Nu este toxic, este foarte solubil în apă și rapid solidifică.În plus, vopsea acrilic durabil „cade“ pe aproape orice suprafață: lemn, piatră, beton și așa mai departe.

Vopsele cu proprietăți permeabile la vapori, îmbunătățirea climatului interior.

Vopsea rezistentă la căldură este recomandat pentru colorarea sistemului de încălzire.

În cazul în care camera este umiditate ridicată, se recomandă să utilizați vopsea rezistentă la apă.

Pentru a evita placa mucegaiului, algaecidal și utilizate fungicide aditivi în vopsele.

Pregătirea pentru vopsire

Pictura pereților cu propriile sale mâini necesită anumite abilități, dar pentru a face față cu acest proces și oricine poate picta un studiu detaliat al tehnologiei.

Pentru a începe, acoperă podeaua și mobilierul din orice material de protecție: celofan, hârtie, pânză sau alta.

Este necesar să se pregătească de perete pentru vopsire. Elimină gropi, umflături și alte imperfecțiuni folosind umpluturi. După toate reparațiile sau lucrările de remediere au nevoie pentru a îndepărta praful și alte impurități, în caz contrar vopseaua se va exfolia.

În cazul în care suprafața a fost pictat anterior, vopseaua veche trebuie să fie eliminate. Puteți utiliza o spatulă sau o perie.

Dacă aveți tapet vechi, atunci acestea ar trebui, de asemenea, să fie demontate împreună cu lipici. La puternic fixat pe suprafața tapetului poate fi vopsit pereți, fără a îndepărta tapet vechi, dar înainte de asta, nu uitați să aplicați un strat de grund.

Pe zidurile sale vechi puteți vedea pete de mucegai, ciuperci, sau ulei. Din aceasta este necesar pentru a scăpa de înainte de vopsire metode mecanice sau prin mijloace speciale pe care le puteți cumpăra în magazine pentru reparații.

În cazul în care pereții ipsos sau slab au căzut, atunci trebuie să-l înlocuiască cu un nou strat de tencuială. A format un crack puternic doar luciu peste chit. După aceea, de asemenea, să acopere suprafața grundului pentru a asigura o bună aderență (aderență) cerneală. Primerul usuca 4-6 ore.

Amintiți-vă! Orice, chiar și cea mai mică, denivelările nu „ascunde“ sub vopsea pe bază de apă. Prin urmare, suprafața vopsită trebuie să fie cât mai aproape de ideal.

Eliberați perete și în apropiere de spațiul de lângă acesta din toate obiectele străine.

Mascare bandă pentru a lipi peste toate tranzițiile de viitorul suprafeței vopsite pentru a preveni contactul cu vopseaua nu este vopsit.

Cât de frumos să picteze pereții

Unele vopsele pe bază de apă sunt destul de gros, în cazul în care acestea pot fi diluate cu apă, care să conducă la o culoare uniformă pe întreaga suprafață. Urmați instrucțiunile specifice de funcționare ale vopselei. Cu toate acestea, dacă vă face un model cu textură pe perete, este nevoie de vopsea groasă.

În timpul funcționării, vopseaua se amestecă în mod regulat. Când ar aduce vopseaua la consistența dorită, atunci puteți face prin amestecarea culorilor pentru a obține culoarea dorită. Combinând Colera, atinge rezultatul dorit.

Nu uitați că, atunci când uscarea vopselei se schimbă umbra lui, iar dacă nu aveți suficient de vopsea, a doua oară pentru a obține culoarea dorită este puțin probabil să reușească mână. Dacă doriți să faceți o culoare dificilă, este mai bine să încredințeze crearea unui astfel de amestec de profesioniști.

Cum să picteze pereții

Instrument pentru a picta pereții, veți avea nevoie de: bureți, perii și role. Pentru distribuirea uniformă a vopselei pe o suprafață plană mare cu ajutorul unei role.

Vă recomandăm să folosiți un jgheab special pentru vopsea, care este foarte convenabil pentru a uda rola.

Apropo, să nu-și spală recipientul de vopsea (in special uscat), pur și simplu înfășurați jgheabul folie, așa cum se arată în figură, deoarece poate fi util pentru tine de multe ori.

Pe suprafețe dure mai mici, cum ar fi colțuri, utilizați o perie. Opțional, puteți decora perete, folosind vopsea groasă și un burete.

Aplicarea vopselei

Aplicarea de vopsea ar trebui să se facă cât mai uniform posibil. pensula sau rola în mișcare trebuie mai întâi într-o direcție și apoi în direcția opusă. Ai nevoie pentru a picta de sus în jos, evitând picura. Dacă doriți să luați o pauză, apoi înfășurați rola (pensula) în celofan, astfel încât vopseaua nu este uscat.

Perii și role ar trebui să fie utilizate numai pentru anumite tipuri de lucrări: încleiere, grund și vopsea. Acest lucru se face pentru a preveni amestecarea de materiale diferite, precum și eșecul instrumentelor.

vopsea tehnologia de aplicare în bucătărie sau baie este după cum urmează:

  • Amorsarea este rezistent la apă.
  • Shpatlevanie și șlefuire suprafața cu hârtie abrazivă fină.
  • Aplicarea impregnare cu o rezistență ridicată la apă.
  • Final grundului rezistent la apă.
  • Pictura.

Succes, repara!

pereți zugrăviți (foto)