Ce cauzează probleme în viața unei persoane, energia de gândire

Ce probleme
La întrebarea „Care este cauza problemelor din viața unei persoane: în familie, la locul de muncă, în societate,“ mulți răspuns: „Sa întâmplat.“ Nu, răspunsul este greșit! Răspunsul corect este: „Omul se creează o problemă.“ Unii vor spune că acest lucru nu este adevărat: de exemplu, ei fac totul pentru a evita problemele în viață, și că acestea creează probleme altor persoane.Cu toate acestea, omul creează probleme pentru tine!

Să ne uităm împreună. Imaginați-vă această situație: hainele tale au fost puternic magnetizat. Dar nu-l știu. Unii oameni merg, de asemenea, la hainele magnetice. Ca rezultat, cineva te împinge în coaste, cineva atinge piciorul. Tu, desigur, e enervant. Care este cauza problemei? Și explicați că motivul pentru problemele - in hainele tale, adică - în tine. Că atrag hainele oamenilor care poartă aceleași haine. Ce trebuie să faceți pentru a îmbunătăți situația? Tu personal pentru a scăpa de hainele lor!În mod similar, gândurile, sentimentele și emoțiile - este domeniul natural, hainele magnetice, se atrage. Persoanele cu gânduri similare, sentimente și emoții, ca un diapazon, încep să răspundă la tine. La rândul său, va reacționa, de asemenea, pentru a le.

Ca urmare, dacă sunteți o persoană sensibilă, atunci va atrage infractorii. Dacă vă este frică de singurătate, circumstanțele în viață se va dezvolta în așa fel încât vei fi singur. Dacă credeți că nu sunt în măsură să realizeze ceva, va, într-adevăr, să fie dificil de a realiza acest lucru. Pe scurt, vă va atrage situații în care, ca într-o oglindă va reflecta sentimentele tale. (Pentru detalii puteți găsi în clasele mele, sau citit în cartea „“ Principiul de funcționare al „om“).

Astfel, propriile gânduri, sentimente și emoții ale unei persoane - este adevărata cauză a problemelor din viața lui. Resentimente, gelozie, teama de singurătate, frica de sărăcie, etc. -. Este „hainele“ noi „trage“ la antrenamentele noastre. Și apoi totul începe să se schimbe.

Acei oameni care sunt conștienți de ea, începe să se schimbe radical viața lor. Detalii pot citi în secțiunea „Comentarii“.

Deci, în fața a două opțiuni în viața ta, tu:

1. Toată viața mea de a face cu probleme, care economisesc el însuși săraci și nefericit, și vina pe alții pentru problemele lor.

2. Pentru a fi fericit, în curs de dezvoltare personal.