Parlamentul Tinerilor este nevoie! Sau este nevoie, platforma de conținut

Parlamentul Tinerilor: avem nevoie! sau au nevoie?

De ce avem nevoie de Parlamentul Tinerilor? Această întrebare este deosebit de comună în ajunul alegerii deputaților săi. Cu toate acestea, răspunsul se află la suprafață.Astăzi, tinerii sunt mulți care cred că autoritățile de acolo, și de a ajunge la „de sus“ este imposibil. Astăzi, cu toate acestea, tinerii au posibilitatea de a schimba situația în bine, pentru că a creat Parlamentul Tinerilor din diferite niveluri. Aceste parlamente nu sunt numiți de ordine, ei sunt aleși de către persoanele de la 14 la 35 de ani de către un vot.

Obiectivul principal al Parlamentului Tinerilor din orice nivel - îmbunătățirea calității vieții a tinerei generații. În ciuda lipsei de autoritate a inițiativelor legislative. deputați parlamentele tinerilor ar trebui să fie (aș spune - e) ca intermediari între generația lor și instituțiile puterii de stat, ci pentru că ei trebuie să înțeleagă problemele generației sale, este produsă în procesul de a discuta soluții eficiente și le comunică reprezentantului și organelor executive.

Aceste obligații Parlamentul Tinerilor și regiunea Sverdlovsk. care a fost creat la inițiativa tinerilor, Comisia Electorală din regiunea Sverdlovsk, membri ai Camerei Publice Tineret a Dumei regionale a Adunării Legislative a regiunii Sverdlovsk, precum și reprezentanți ai structurilor parlamentare de tineret din municipalități.

- Parlamentul Tinerilor - o rampă de lansare pentru a pregăti tinerii să participe pe deplin la procesul politic - a declarat Valery Maker, președinte al Comisiei Electorale din regiunea Sverdlovsk. - Și ce învață tânăra MP trebuie să transmită la colegii lor. În tinerețe o comunicare liberă și deschisă, fără birocrație și alte formalități. Sunt absolut convins că vicepreședintele Parlamentului Tinerilor este de a construi un dialog constructiv cu colegii lor, așa cum se va vorbi cu el într-un limbaj simplu pentru amândoi. Acest lucru va contribui cu siguranță la rezolvarea problemelor urgente.

Potrivit Comisiei Electorale din regiunea Sverdlovsk, până în prezent, mai mult de 1/3 din deputați din legislatura anterioară continuă să lucreze într-un mediu politic și, în opinia noastră, aceasta este o cifră foarte mare.Ca parte a Parlamentului Tinerilor sunt mai multe comisii:

• Comisia pentru politica agrară, prirodoispolzovanija și protecția mediului, ai cărei membri pe baza participării la masa rotundă dedicată pentru a asigura securitatea alimentară în regiune în domeniul cifrei de afaceri de cereale alimentare și a produselor sale, o serie de recomandări pentru Adunarea Legislativă a regiunii Sverdlovsk și guvernul regional.

· Comisia pentru politică regională și dezvoltarea autonomiei locale. Membrii Comitetului, în colaborare cu Comitetul de bază al Adunării Legislative a regiunii Sverdlovsk au fost de lucru pentru a monitoriza starea parlamentarismului tinerilor și dezvoltarea generală a sistemului de tineret de auto-guvernare în regiunea Sverdlovsk. Conform rezultatelor monitorizării a fost întocmit un registru de 48 de organisme ale municipalităților de tineret de auto-guvernare din regiune și calendarul alegerilor (selecție competitivă) în compozițiile lor. În acest proces, a fost lansat în contact direct cu conducerea unui număr de municipalități, a fost de acord să stabilească un nou camere de tineret (Nizhny Tagil, Sosva, Gary, Beloyarskii), iar mai târziu cartierele urbane tineret publice Camera Garinsky și de a solicita sa format candidați pentru prima convocare a Tineretului Camera Sosvinsky urban district. De asemenea, Comitetul a contribuit la reforma sistemului electoral în reluarea activității Camerei Publice Tineret din Ekaterinburg orașului Duma.

· Industrială, politica de inovare și Comitetul de antreprenoriat, ai cărei membri sunt în prezent lucrează la un proiect de acord privind cooperarea în domeniul informării în domeniul securității și sănătății în muncă cu Federația Sindicatelor din regiunea Sverdlovsk, precum și un ghid pentru antreprenor novice. În viitorul apropiat, Comitetul intenționează să eliminarea proiectului Sverdlovsk Regiunii Adunarea legislativă a legii „Cu privire la stabilirea de restricții privind vânzarea cu amănuntul a băuturilor răcoritoare alcoolice și non-alcoolice în regiunea Sverdlovsk.“

· Membrii legii și Comitetul de siguranță publică a considerat reglementările din regiunea Sverdlovsk, care abordează probleme ale politicii de tineret, a examinat Legea federală „Cu privire la participarea cetățenilor la menținerea ordinii publice.“ În prezent, o serie de propuneri pentru punerea în aplicare a prezentei legi în regiunea Sverdlovsk.

· Membrii Comisiei pentru buget, finanțe și fiscalitate a analizat angajarea tinerilor specialiști în întreprinderile din Nizhniy Tagil și Salda de Jos, continuă să lucreze pe analiza cererilor organizațiilor industriale și comerciale mari în domeniul formării și pregătirea bazelor de date relevante de posturi vacante pentru tinerii profesioniști. Dezvoltarea unei baze de date cu specificarea programelor grandees pentru participarea tinerilor.

Aceste proiecte - doar o mică parte din comitete care acționează atât împreună și individual, realizând o multitudine de programe.

Ca urmare a activității Parlamentului Tinerilor, un reprezentant al tinerei generații pentru a deveni o entitate politică cu drepturi depline, capabil să influențeze procesele politice și pentru a forța guvernul să lucreze în avantajul lor. În cazul în care acest obiectiv este atins, atunci România va ajunge la un nou nivel de dezvoltare, și fiecare va fi mândri de țara lor.