Așa cum ea însăși sau ru_psiholog libertatea interioară a elibera

Deci, avem. Sunt 25.

Respectul de sine este foarte scăzută. Nu cred în mine și mi-e teamă de, dezvoltarea noua așteptată a celui mai pesimist scenariu. Din acest motiv, de multe ori din cauza fricii de eșec, eu nu fac nimic.Pe scurt: părinții stricte, traume in copilarie balbismul (motociclete aproape zdrobit), de mai multe ori o bătaie de la părinții lor.

1. În clubul nu pot să merg și să înceapă cu o persoană la chat, necunoscut pentru mine. Și pe stradă, de asemenea. Noua companie, o companie mare sau un disconfort ciudat pentru mine. Mi-e sete de comunicare, dar mi-e frică. Picioarele sunt din bumbac, limba nu se supune. Mi-e teamă de o reacție negativă oamenii au este extrem de preocupat de evaluare altcuiva de acțiunile mele.

2. În viață, sunt destul de mult știu cum să se comporte și ce să facă - să aibă o mulțime de prieteni, de a trăi luminos pentru a avea o fată bună și să crească la locul de muncă. Înțeleg toate acestea în teorie. În practică, eu sunt timid și maloaktiven, deprimat de multe ori predispuse la depresie și modificări ale dispoziției. Este timpul să ia măsuri, dar nu este clar.3. Fata pentru mine este de o importanță deosebită, mă ajută să se simtă importanța, unei persoane dragi, o evaluare pozitivă a acțiunilor mele. Fetele nu au acum, un an, sa întâlnit și despărțit, a primit în cele din urmă o evaluare negativă, ca urmare a depresiei, de multe ori lacrimi, sentiment de disperare, și cel mai important - un sentiment de dependență nu este de la om, dar era sprijinul lui.

4. A început să bea de multe ori și o mulțime de fum. Ca o cale de ieșire din realitatea dură. E o prostie, dar alcoolul te face sa te simti mai liber. Dar, chiar și cu el încă nu a făcut la comanda corpului și a acțiunilor sale.

5. Viața mea este, în principiu - o serie de acțiuni pre-programate. Cercul restrâns de prieteni, aceleași evenimente, aspirații noi. Nu simt că pot face diferența. Eu înot cea mai mare parte a fluxului.

6. Nu se pot lăuda. Negativitatea ta am trimite doar în interior, mă învinovățesc foarte mult, de fapt, ma omoara emotional.

Dar am o șansă. pentru că Respectul de sine este scăzut, eu sunt în măsură să se evalueze în mod critic în mod adecvat și comportamentul lor și de a schimba viața lor.

În cele din urmă un citat din catalog IKEA, bine descrie viața mea și dorința mea acum

„Viața este ca un curcubeu. Pentru a apărut de culoare, și au nevoie de soare și ploaie.“