Perete de flori pentru nunta - idei de design, o clasă de master, foto și video

Floral de perete este un decor ideal pentru nunta ta. Creați compoziție florarii profesionale puteți posta ca fundal pentru luna de miere de birou sau de a folosi zona foto Guest. În cazul în care cuplul sunt de planificare pentru a organiza ceremonia de ieșire, peretele culorilor utilizate în locul arcului. Cu decor, la care au participat flori vii sau artificiale, veți obține un decor neobișnuit și spectaculoasă a întregii nunta. Dar pentru a face acest produs un lux a fost un succes, este important să se cunoască regulile de creare și combinații de plante și nuanțele lor.Cum de a stabili florile

Efectuarea de perete nunta

După ce cuplul a decis pe loc de întâlnire pentru banchet de gală, trebuie să fie preocupat de designul camerei. premise de decor include multe nuanțe care trebuie luate în considerare la selectarea și determinarea poziției bijuterii. favorit absolută în proiectarea de nunti este un zid de flori vii sau artificiale. O astfel de decor este capabil de a accentua individualitatea interioară și de a crea o atmosfera primitoare, umplând confortul camerei si caldura.

Cum de a stabili florile

flori proaspete

decoratiuni florale contribuie la faptul că nunta va fi o experiență mare și de neuitat pentru luna de miere și oaspeții prezenți. Pentru a crea un perete la o nunta cu flori proaspete, aveți nevoie pentru plante, care vor rezista eveniment statornicie-selectați pre. Pentru acest ideal garoafe, trandafiri, crizanteme, bujori. Panourile, care sunt plasate flori proaspete, da o aroma de neuitat pe tot parcursul celebrării. Deși un astfel de decor și este scump, dar prevăzut cu emoții pozitive și tinerii căsătoriți, și toți oaspeții prezenți.

Cum de a stabili florile

Cum de a stabili florile

flori de hârtie

Buget nunta decorare de perete este de a folosi flori de hârtie. Această alternativă este disponibilă pentru plante vii tineri casatoriti, care sunt limitate în capacitățile lor financiare. Deși capodopera de hârtie și are un cost redus, creat cu ajutorul de decor oferă farmecul camerei, rafinament. Compoziția inițială este sigur de a deveni un decor unic de nunta ta:

 • Doriți să flori pe perete uitat impresionant și neobișnuit? Utilizați o combinație de nuanțe zemos - se va oferi un decor luminos, elegant al camerei.
 • Pentru a da interiorului o luminozitate, designeri profesionisti recomanda alegerea, lapte alb sau crem nuanțe.
 • Dacă utilizați flori pentru a decora pereții hârtiei perla, o astfel de compoziție va revărsa cu scântei magice care vor crea o atmosferă misterioasă de nunta.

Cum de a stabili florile

Cum de a stabili florile

Elemente decorative suplimentarePentru perete flori decor privit ca florării complet de nunta recomanda utilizarea unor elemente suplimentare. Dacă sunteți de planificare pentru a proiecta pentru a produce culori vii, este avantajos să se completeze fondul obținut prin mușchi verde, frunze, crengi. decoratiuni de hârtie pot fi combinate cu ghirlande de cristal, care va atârna elegant pe fiecare parte a peretelui. Este important de a alege elementele potrivite pentru a vă ajuta să creați un stil de neuitat de nunta ta.

Cum de a stabili florile

Cum de a stabili florile

Cum sa faci un zid de flori de hârtie, cu propriile sale mâini?

Independent de producție de flori de hârtie pentru perete pentru nunta tineri casatoriti salva in mod semnificativ bugetul, și designul individual al compoziției va contribui la celebrarea unui elegant și special. decoratori de nunta recomanda să facă un perete de dimensiuni medii. Soluția optimă ar fi model a cărui parametri cuprind o înălțime de 2 m si 4 m lungime. Pentru a petrece un decor pic de timp, utilizați flori mari, ca elemente de mari dimensiuni mai ușor să se lege unele cu altele. Pentru fabricarea de decoratiuni de perete pentru a prepara următoarele materiale:

 1. O foaie de format A1 din desen hârtie sau carton.
 2. creion simplu și gumă de șters.
 3. Foarfece.
 4. PVA lipici sau bandă dublă față.

Corect face o floare poate ajuta să instrucțiuni pas cu pas:

 1. În primul rând, aveți nevoie pentru a trage un șablon care va fi baza tuturor petalele. Ia un carton gros și trage modelul de mărimea și forma dorită. hârtie de culoare trebuie să fie alese în funcție de schema de culori de nunta ta. 6 petale au nevoie pentru o singură floare.
  Cum de a stabili florile
 2. Fiecare loc petală rezultat înainte de o curbă și un ventilator. Vă rugăm să rețineți că liniile de acordeon trebuie să converg în centrul modelului.
 3. La baza de petale face o incizie verticală mică.
 4. Apoi, este necesar să se dea forma lobului cu două laturi ale incizia obținute pune pe fiecare alte suprapunere și fixați lipici.
  Cum de a stabili florile
 5. Apoi, lipici între trei lobi.
 6. După ce adezivul sa uscat, cele trei modele rămase este nevoie de asemenea interconectare. Apoi lipici doi trifoiul rezultat.
  Cum de a stabili florile
 7. Obținerea la formarea mac miez. Pentru a face acest lucru, se taie două cercuri de galben și negru. Diametrul primului cerc ar trebui să fie de două ori acesta din urmă.
 8. Apoi cercul galben și negru sunt uniform tăiate de la marginile spre centru. Apoi, folosind lame foarfeca trebuie să răsuciți capetele.
  Cum de a stabili florile
 9. Miezul rezultat lipici cu atenție la centrul florii.
  Cum de a stabili florile
 10. Coarda final - trei frunze de mari, care sunt prinse sub petale de mac.
  Cum de a stabili florile

Imagini de perete decor nunta frumos

Înainte de a comanda un decor de perete de florari profesionale, decide ce stil și culoarea de nunta ta va fi încadrată. Cu decoratiuni perfect potrivite, va crea în camera obișnuită o atmosferă magică. Pentru a evalua un decor de perete pentru o nunta, vă sugerăm să se familiarizeze cu o selecție de fotografii. Imaginile prezentate posibile opțiuni pentru decorarea pereților de viață sau de flori artificiale.

Cum de a stabili florile

Cum de a stabili florile

Cum de a stabili florile

Cum de a stabili florile

Cum de a stabili florile

Cum de a stabili florile