Pizza Hut (Pizza Hut) - Comentarii site-ului în România

Ce este Pizza Hut

Pizza Hut (Pizza Hut din Rusia.) - Restaurante lanț format din mai mult de 34 de mii de puncte în 100 de țări .. Pizza Hut este o corporație Yum! Mărci. Pizza Hut a fost fondat în 1958 de către frații Dan și Frenkom Karni. Compania este specializată în prepararea de pizza americane precum paste, aripi de pui, pâine, pâine cu usturoi. Pizza Hut este cel mai mare lanț de pizza din lume.Pizza Hut este împărțit în două tipuri de restaurante: Pizza Hut pentru o masă de familie și fast-food Pizza Hut Express. Familie Pizzeria diferite de fast-food meniu mai variat, o multime de scaune și un număr mare de personal de servicii (cum ar fi rețeaua de restaurante de Aur corral). Pizza Hut - un loc confortabil pentru a satisface, ceea ce este imposibil de imaginat fără masă delicioasă și variat.Desigur, meniul lovit - o pizza. O caracteristică unică a Pizza Hut este o tigaie crustă groasă, cu o crustă crocantă delicios. Pizza pentru un astfel de test este servit într-o tigaie, la o lungă perioadă de timp să se răcească. Pentru iubitorii de pizza italiană clasică în restaurant prezentat aluat subțire. Meniul cele mai delicioase pizza: carne, pește și vegetariene, cu diferite tipuri de brânză. Pizza și se poate crea, alegând dintr-o multitudine de topping orice combinație. Toate pizza sunt servite la cald, direct din cuptor!

Ca urmare a conceptului bucătărie italiană, clienții sunt oferite o gamă largă de paste făinoase. Pizza Hut foloseste cea mai mare calitate paste din grâu dur 4 tipuri: penne, spaghete, tagliatelle, Farfalle. O selecție largă întotdeauna carne și vegetariene paste aromate, suculent va impresiona orice vizitator. Alegerea este a ta!

Am vrut ceva special? Încercați Calzone fierbinte italian închis plăcintă sau ofertă de pui de pui parmezan. O gustare de ciuperci de brand - gratar cu bacon, capac suculent delicat umplute cu brânză și șuncă petale acoperite, la cald, deoarece sunt alimentate direct din cuptor. Și, desigur, crutoane aromate, Crostini mediteranean și quesadillas crocante cu topping-uri suculente. Merită o încercare!

avantaje:
  1. livrare super-a luat 12 (douăsprezece).

0 0 sunt de acord nu sunt de acord