Principalele etape ale vânzărilor

Fiecare vânzător urmărește să crească vânzările. Acest proces este o artă, cunoașterea regulilor de bază pe care trebuie să conducă în mod necesar la succes. Principalele etape ale vânzărilor, care sunt aceleași ca în cazul tranzacțiilor întreprinderilor mari, și pentru scară mică vânzările cu amănuntul de bunuri, format din șase etape consecutive:1. Stabilirea conexiunilor de contact.

2. Identificarea nevoilor.

3. Prezentarea produsului.

4. Lucrul cu obiecțiile existente.

5. A face o vânzare.

6. Din link-urile de contact.

Succesul în vânzarea de bunuri poate fi atins doar un singur vânzător, care este un plan atent de lucru și cu încăpățânare se duce la obiectivele lor, demonstrând auto-disciplina.

Etapele de vânzări să urmeze succesiv una după alta. Este imposibil să se determine nevoile clientului fără a fi stabilit acest contact, și este imposibil de a vinde mărfurile, fără a răspunde la obiecțiile cumpărătorului. Succesul fiecărei etape ulterioare în vânzări depinde în mod direct de desfășurarea cu succes a anterior.

Chiar primul pas spre realizarea produsului este de a stabili relații de contact. Acest pas este crucial pentru întregul proces de vânzare. Această etapă implică o relație personală, care este, întâlnirea, care ar trebui să fie planificat cu atenție. Acesta permite de a organiza ziua și să aibă grijă la potențialul cumpărător timp.

tehnica de vânzare, etapele care încep cu stabilirea unor relații de contact, bazate pe crearea atmosferei de încredere care să conducă la „dezvăluirea“ a clientului. manageri profesioniști în avans colecta informații despre potențialul cumpărător să știe cum „ton“.Un mijloc eficient prin care clientul câștiga, este de a crea o atmosferă de încredere. Acest lucru va permite trecerea pentru a determina nevoile sale, ceea ce face a doua etapă în etapele de vânzări. Cel mai important punct, determină succesul acestui vânzător în această etapă a punerii în aplicare a produsului este capacitatea sa de a asculta interlocutorul, după ce a aflat despre ea cât mai mult posibil.

Clientul trebuie să se simtă propria lor importanță, să formuleze dorințele și nevoile, precum și obiecțiile. Vânzătorul ar trebui să identifice cele mai importante zone pentru client (confort sau siguranta, imagine sau profit). Cunoașterea motivului achiziție a unui produs permite prezentarea acestora în mod competent.

În cazul în care etapele de vânzări ajunge la nivelul al treilea, trebuie să demonstreze capacitatea produselor lor de a satisface valorile clientului, care au fost identificate în timpul trecerii de-a doua etapă. În acest caz, trebuie să apelați interesul dumneavoastră de produs și să trezească dorința de a le proprii. După aceea, face stimulent pentru clienți la acțiune, permițându-l știu că prezentarea a fost făcută pentru a se asigura că produsele pe care le-au achiziționat.

Probabil aspectul obiecție. Acest lucru înseamnă că etapele de vânzare a atins nivelul lor de a patra. Trebuie amintit că obiecțiile nu sunt o scuză. Cel mai probabil, acest interes, care necesită achiziționarea de auto-producție, și, în consecință, mai multe informații.

faza de vânzare se termină ieșirea din link-urile de contact. Acest pas nu poate fi ignorat. După finalizarea procesului, trebuie să lase o impresie bună despre tine. Acest lucru va ajuta să nu piardă șansa de a cooperării în continuare.

Care este procesul de vânzare