Se încălzește în

Greu în căldură. Toată lumea vrea să goale cât mai mult posibil.

în aparență publică cu torsul gol nu este permis. Este necuviincios, inestetice si neigienice. Undeva în spatele ei este bine. Și pe bună dreptate.Ceea ce văd în căldura pe străzile orașului?

Fetele și femeile se păstrează în limitele decentei: poarte rochii usoare, sarafane, pantaloni scurți, blaturi, etc. Topless sau în bikini nimeni nu merge.

Bărbații se îmbracă în diferite moduri: în virtutea unor coduri rochie de birou sunt obligați să meargă în cămașă și pantaloni, celălalt poartă un tricou sau tricou cu pantaloni scurți. În același timp, iar cei și alții arată, uneori, prin haine ude cu pete de sudoare. Acest lucru este de înțeles. Ei au îmbrăcat în zale.

Există un al treilea tip de oameni care consideră normal să se plimbe în jurul orașului și plimbare transportul public în pantaloni scurți, solduri coborâte (sub burta), și cu un gol trunchi.

Ce băieții merg în vara

Ce băieții merg în vara

Ce băieții merg în vara

Ce băieții merg în vara

  1. O astfel de vedere nu este întotdeauna estetic plăcut;
  2. atingere accidentală în căldura a altuia spălată, transpirat corp, lipicios este foarte neplăcut.

Dar acești oameni nu le pasă deloc au vrut. Hot - acesta este argumentul principal. Mă simt atât de confortabil - este al doilea argument. În acest caz, eu sunt sigur, când a văzut-o pe străzi topless femeie în vârstă cu pielea saggy, acești oameni vor experimenta cultura șoc. Și dacă acestea sunt încă în camion în timpul orelor de vârf vor veni în contact. Oh-oh-oh! ))) Ce se va întâmpla.

Ceea ce am toate descriu. mai ușor pentru femei. Am pus o rochie de lumină sau sarafane. Bate vantul, revigorant.

Ce tip de îmbrăcăminte purtate de bărbați în căldură, astfel încât nu a fost cald și să respecte normele de decență?

Bună întrebare, și cel mai important în timp util)) Cu toate acestea, în urmă cu 50-60 de ani, și niciodată nu a avut loc pentru a cere vopros.Veroyatno, cum ar fi încălzirea globală afectează bărbați)) Sunt de acord, desigur, neplăcut să se uite la un om într-o vide.Pora similare, învățați-i să poarte fuste, rochii, sundresses, și altele asemenea)) și apoi ce se întâmplă: în pantaloni scurți, burta agățat curbe picioare păroase și o sticlă de bere în mână - groaza))), care va pune toate rochiile și odată ce ajunge la comanda, toate sistemele functioneaza vor fi eliminate stomac și truc)) trebuie să - să cumpere sau să coase pentru Omul este haine sensibile de pe cea mai tare timp.Dar serios - este necesar pentru a aduce un mic, care se ocupă lit.a, de obicei, cu studii de leagăn De aici toate nachinaetsya.Vo și Uniunea Sovietică a fost ordine de mărime mai mare în acest voprose.I, în vreme caldă rareori sa permis în această formă hodit.A? acum este pur și simplu numit promiscuitate.

Tu întrebi cum să te îmbraci oameni? Și, de asemenea, ca întotdeauna în îndepărtat bylo.Naprimer 60-70 ani prea cald a fost și nimic nu a trăit, a lucrat și a studiat în cămăși obișnuite, pantaloni, shortah.Seychas o mare varietate de îmbrăcăminte pentru bărbați eliberați , este necesar să fie în măsură să le poarte și să respecte-te mai întâi)) Având în vedere că moda pentru bărbați este, în principal conservatoare, pentru a veni cu ceva nou slozhno.Poetomu sunt în mod tradițional, pantaloni, pantaloni scurți, tricouri, și care rubashki.Nu deosebit de avansate - acestea are propriile sale de moda. si uita-te adecvat pe acest faktu.Kak spun - gustul și culoarea tovarăși acolo - toată lumea are mnenie.Ya lui îmi place))

Andy-Life este un vis [319]

Eu cred, cu un gol trunchi este permis să meargă la următoarele locuri publice și în următoarea. situații:

-Beach (în sine),

-alte zone de agrement (cum ar fi prezența parc rezervoare)

-teren de sport sau stadion. În cazul în care tinerii sunt confortabile de fotbal de joc, vizionarea și pe o bară orizontală și bare paralele cu un gol trunchi - este propria lor afacere, și să le reproșez este imposibil. Acest lucru neplăcut pentru a viziona - să nu căutați și mersul pe jos în altă parte.

-în timpul lucrărilor fizice în aer liber cum ar fi construcții, săpat pământul și proch.To aceleași dorințe este lăsat goale - lasa. Nu numai că, e cald, cu atât mai mult și să lucreze din greu. Sadyugi, de asemenea, nu poate fi.

-Ei bine, pentru a sari de la intrare. câteva minute la mașină, în ceea ce era acasă. Nu este cel mai bine la prea. În cazul în care o curte umbrită și nu foarte aglomerat.

-băieți de până la 14-15 ani este acceptabilă, iar în curte astfel încât să meargă. E în regulă. Un 15 strict obișnui. Și înainte de asta predau și spune, dar mai ales să nu interzică.

Încă din copilărie am fost învățat că nu există torsuri goale acasă. Eu și tatăl meu nu a mers bine.

O voință este obișnuit să acasă - și pe stradă va fi mai puțin dezgoli

Vara în oraș este foarte cald, astfel încât toată lumea încearcă să scape de căldură posibil. Iar pentru femei, cât și pentru bărbați în haine este cel mai bine să rămânem la faptul că nu este necesar să devină goale și deschise, lăsând „soarele“ și „ventilate“ piele. Acesta va fi mult mai eficientă, dacă îmbrăcămintea este lumina, simplu, acoperă zonele corpului, în timp ce aerul trece liber - atunci organismul nu numai că se simt confortabil, și este protejat de lumina directă a soarelui. Zonele expuse - fata de mâini, gât și picioare.

De aceea, barbatii pot imbraca la fel, iau haine de lumină, mai ales atunci când sunt efectuate în căldură și în aer liber toată ziua.

Curând copiii vor fi în abdomen, în haine de a purta. Dacă sunteți corpul gras și urât te plimbi în zdrențe și altele pe plaja se dezbrace persoana care le place să poarte cârpe.