Aniversare Nunta de-a lungul anilor numele și cadouri

Familie - acesta este un pas important în viața fiecărei persoane, și ziua nuntii memorabila pentru multe decenii decis să sărbătorească în fiecare an. În acest caz, există în fiecare aniversare de nunta de-a lungul anilor, numele și darurile care sunt acceptate pentru a da soților. În acest articol vă va învăța toate aniversarea de nunta de ani de nunti si traditii asociate cu acestea.Care sunt aniversarea numele de nunta de-a lungul anilor?

Deci, chiar în momentul în care doi oameni iubitoare au căsătorit, ei au o nouă vacanță de familie - ziua nunții să fie sărbătorită în fiecare an. În același timp, fiecare aniversare are un nume care poartă un anumit sens și ajută la determinarea oaspeții cadourile care sunt invitați la cuplu. Deci, numărătoarea inversă începe din ziua nuntii, cand mirele si mireasa a înmânat un certificat de căsătorie și se termină deja 100letnim aniversare, la care, probabil, cineva și să fie capabil să supraviețuiască. Cunoscut faptul că există două familii din Azerbaidjan, va sărbători aniversarea a 100 de ani în lume, așa că nu este surprinzător atât de multe numere de ani pe care le poate trăi împreună.

 1. ziua nuntii - nunta verde;
 2. 1 ani - nunta stambă (tifon);
 3. 2 ani - o nunta de hârtie (bumbac);
 4. 3 ani - nunta de piele (de grâu);
 5. 4 ani - nunta lenjerie (ceara);
 6. 5 ani - nunta este un simbol al unui copac;
 7. 6 ani - nunta, numele care primul este conectat cu metalul, este cunoscut ca fonta;
 8. 7 ani - nunta de cupru (lână);
 9. 8 ani - nunta staniu;
 10. 9 ani - nunta; faianță
 11. 10 ani - nunta este un simbol al staniu;
 12. 11 ani - o nunta de oțel;
 13. 12 ani - nunta nichel (mătase);
 14. 13 ani - Landysheva de nunta (Lace);
 15. 14 ani - prima nunta, al cărui nume este asociat cu o piatră prețioasă - agat (de asemenea, considerate simboluri de plumb și fildeș);
 16. 15 ani - este un simbol de cristal nunta, sticla sau cristale;
 17. 16 ani - o nunta, având numele de topaz;
 18. 17 ani - o nunta, al cărui simbol este un trandafir;
 19. 18 ani - o nunta, un simbol care este turcoaz și turcoaz;
 20. 19 ani - un alt pretios de nunta granat;
 21. 20 de ani - nunta este un simbol al porțelan;
 22. '21 - nunta marchează opal;
 23. '22 - bronz este un simbol vadby;
 24. '23 - Beryl devine un simbol al aniversare ziua nuntii;
 25. '24 - Satin nunta;
 26. 25 de ani - o aniversare majoră, nunta de argint;
 27. 26 ani - Jade nunta;
 28. 27 ani - nunta, simbolul care este mahon;
 29. 28 ani - nunta de nichel (rar menționată);
 30. 29 ani - nunta de catifea;
 31. 30 de ani - nunta este un simbol de perle;
 32. '31 - nunta Solar (inchis);
 33. Nunta de cupru (rar menționate) - '32;
 34. '33 - căpșuni nunta;
 35. '34 - Amber nunta;
 36. 35 ani - Nunta de coral (lenjerie);
 37. 36 ani - nunta de agat (rar menționată);
 38. 37 de ani - nunta, care este simbolizat printr-o pânză de muselină sau gips;
 39. 38 ani - nunta de mercur;
 40. 39 ani - crep de nunta;
 41. 40 ani - nunta este un simbol de rubin;
 42. '41 - nunta pămîntesc;
 43. '42 - perla de nunta;
 44. '43 - flanel nunta;
 45. 44 ani - topaz nunta;
 46. 45 de ani - nunta de safir (stacojiu);
 47. 46 ani - lavanda nunta;
 48. 47 de ani - cașmir nunta;
 49. 48 ani - nunta de ametist;
 50. 49 de ani - cedru nunta;
 51. 50 de ani - cea mai mare sărbătoare nunta de aur;
 52. 55 ani - nunta de smarald;
 53. 60 de ani - nunta de diamant (platină);
 54. 65 ani - nunta de fier;
 55. 70 de ani - har nunta;
 56. 75 de ani - coroana de nunta;
 57. 80 ani - nunta de stejar;
 58. 90 de ani - granit nunta;
 59. 100 de ani - o nunta roșu.

Există, de asemenea, datele intermediare interesante pe care le puteți sărbători:

 1. 6,5 ani - zinc nunta;
 2. 37,5 ani - nunta de aluminiu;
 3. 67.5 ani - nunta de piatra.

Ce pentru a da cuplu in ziua nuntii?

Datele cheie ale căsătoriei și cadouri

Fiecare nume și valoare aniversarea căsătoriei de ani poartă sensul, dar sărbători în fiecare an este dificil, scump, sau pur și simplu, oameni care au fost căsătoriți timp de mulți ani, nu a acordat o importanță deosebită pentru ziua nuntii. Dar, destul de uita un eveniment important este imposibil, prin urmare, este necesar să se cunoască cel puțin datele de bază.

ziua nuntii

0 ani - nunta verde, aceasta este ziua în care cuplul căsătorit. Culoarea verde indică nașterea unei noi vieți, ca o frunză verde, care infloreste in primavara. În această zi, personajele principale sunt buchetul miresei si boutonniere mire, pe care doriți să le păstrați pentru o viață întreagă.aniversare de nunta 1 și cadouri

1 ani marcat de nunta stambă, aproape întotdeauna sărbătorit pe cuplu de tineri. Numele aniversare este încă în dezbatere, unii cred că primul an de căsătorie nu este încă atât de puternic și este un bumbac subțire, care se poate rupe. Există, de asemenea, o versiune care primul an de viață este plină de evenimente și emoții pentru mirese (stambă de la „sitras“ are sensul „pătat“). Alții sunt convinși că numele vine de la faptul că primul an de cuplu petrec de obicei în pat, din cauza a ceea ce este purtat așternut. În legătură cu acest lucru, și a decis să dea în principal, lenjerie de pat, uneori Calico produse. Se presupune că la prima aniversare a unei familii tinere invită părinții și martori, iar unele surse susțin că toți oaspeții care au participat la nunta, un an necesar pentru a întâlni din nou la aceeași masă.

Cum se numește anul de nunti

Aniversare Nunta de-a lungul anilor: set de lenjerie de pat stambă vă poate da la data de bumbac - un an de la ziua nuntii

aniversare de nunta 2 și cadouri

2 ani de viață împreună - o nunta de hârtie. Există o interpretare de-a doua aniversare ca nunta de bumbac, în acest sens, prosoape de bumbac și seturi fac parte din darul unei familii tinere. De asemenea, sunt relevante albume foto, rame cu fotografii, calendare, și doar bani. Unele sărbători această aniversare, cu o mare varietate de atribute de hârtie, și toate celelalte - uita despre aniversarea, dar trebuie să ne amintim lucrul cel mai important - primii 2 ani de căsătorie este, de asemenea, încă nu la fel de puternic și similare cu hârtia pe care nu se poate rupe în mod deliberat sau zdrobi prost.

aniversare de nunta 5 și cadouri

În cazul în care cuplul a trăit într-o căsătorie de 5 ani - o nunta de lemn, această experiență poate fi deja considerate semnificative. Prima aniversare, care este cu siguranță celebrată în carcasă comună sau au copii este considerată a fi solidă, și, prin urmare, mobilier din lemn, jucării și bijuterii va fi un cadou bun.

aniversarea a 10 de nunta si cadouri

10 ani - aceasta este prima dată rundă, este considerată a fi o nunta staniu, dar din cauza dificultății de a da ceva staniu, oaspeții se pot limita trandafiri (în Germania, 10 ani de trai marcat împreună cu un trandafir). Tin - un simbol de flexibilitate, adaptabilitate, atunci când cuplul, după 1- ani deja pot face concesii de dragul reciproc și familia lor.

aniversare de nunta 15 și cadouri

15-a aniversare este marcată de cadouri de nunta de cristal de sticlă și cristal, precum și diverse cristale va fi un cadou frumos pentru cuplu. simboluri transparente aniversare, deoarece arată că cei doi se vedea reciproc prin intermediul. Iar relația lor este transparent și curat.

aniversare de nunta 20 și prezintă o aniversare

20 de ani de căsătorie - o nunta de porțelan. Justificarea pentru acest lucru este destul de simplu. Peste 20 de ani de ustensile de bucătărie în casă, așa că trebuie fost aproape toate distruse pentru a cumpăra un nou, și, prin urmare, diferite seturi de China va fi foarte potrivit ca un cadou pentru aniversarea.

aniversare de nunta 25 și cadouri

25 de ani de la data nuntii - aceasta este gravă, astfel încât argintul - un simbol al acestei date. Cadouri de argint, inclusiv argint sunt foarte populare în această zi. Multe cupluri în această zi un schimb de inele de argint, care au pus împreună cu aur, nunta.

Cum se numește anul de nunti

Aniversare Nunta de-a lungul anilor: inelul de argint este un cadou armonios pentru a 25 de ani de la data căsătoriei, care este, nunta lor de argint.

aniversare de nunta 30 și cadouri

Familia Simbol 30letnego este considerat a fi aniversarea perla. În cazul în care soții ar putea salva căsătoria relații cordiale, astfel încât le place două jumătăți de coajă, cultivat perle, forma perfecta, mare frumusețe și, desigur, umplut în interior. Un cadou bun ar fi bijuterii perla pentru femeia sau orice cadou cu imaginea de perle.

aniversare de nunta 35th și cadouri

După 35 de ani, cuplul a decis să dea coralii și lenjerii de pat, iar numele nu este greu de ghicit - sau nunta lenjerie de coral.

aniversare de nunta 40 și cadouri

Rubin - un simbol al data de 4 rotunde în viața de familie. Data sugerează că soții au devenit rude de sânge, de data aceasta, probabil, ei au deja nepoti, familia lor a crescut și a ajuns la scadență. articole de bijuterie cu rubin - cele mai bune cadouri pentru aniversarea de 40 ani.

aniversare de nunta si cadouri 45

Simbol aniversare 45 ani din ziua nuntii - o piatră de safir, ajutând la lupta impotriva bolilor si care au avansat deja pentru a începe o dată o familie tânără. Va fi produse relevante direct cu safir, dar nu mai puțin valoroase sunt daruri care pot menține sănătatea, de exemplu, o excursie în week-end în sanatoriu sau casă de odihnă.

aniversare de nunta 50 și cadouri

În această zi, soțul și soția să se schimbe inele de nunta lor cu altele noi, deoarece originalul a purtat timp de 50 de ani. În cazul în care soții nu știu de acest obicei, prieteni sau rude le poate învăța un inel ca un cadou. Acceptat pe scară largă pentru a sărbători această dată, pentru a aduna întreaga familie la aceeași masă, soțul și soția pot aminti ziua nuntii, precum și nunta copiilor lor și, eventual, nepoți. În această zi toți copiii laudă părinții lor și să le mulțumesc pentru familia lor puternică.

Deci, de a trăi împreună de zeci de ani - aceasta este un loc de muncă reală, iar fiecare nou an trebuie să fie trăit pentru a sărbători. Mai în vârstă ne, cu atât mai mult uitat de aniversarea căsătoriei ani, numele și cadouri pentru toate ocaziile astfel daryatsya mai puțin, și este greșit. Este necesar să se aprecieze și amintiți-vă cât de câțiva ani (decenii) în urmă, ai legat nod, iar destinele lor sunt acum soț și soție - un popor nativi care au nevoie să fie felicitat pe care le menține și consolida căsătoria lor de mulți ani pentru a veni.

Soțul meu se apropie de prima dată tur - 10 ani. Roz (staniu) aniversarea căsătoriei. M-am gândit mult timp de darul și a decis să dea soțul ei o tavă de staniu gravate cu numele noastre (făcute la comandă). Adesea ne rasfata reciproc cu mic dejun în pat, astfel încât acest cadou va veni la îndemână.

 • Mă întreb dacă există cel puțin o pereche, care a trecut toate aniversarea căsătoriei și a trăit împreună până la nunta roșu. Am folosit să cred că completează aniversarea nunții de aur. Soțul meu și voi fi în curând 12 de ani de când am pictat și 10 ani s-au căsătorit. Așa că am sărbători nunta de nichel și de staniu.

 • Am câțiva prieteni de cupluri care au trăit până la aniversarea lor de nunta 50 și este atât de plăcut, bine făcut! În bucurie și tristețe viață trăi împreună - aceasta este ceea ce trebuie să depună eforturi. Soțul meu și am sărbătorit recent 5 ani de la data căsătoriei și ne-a dat o mulțime de lucruri utile, realizate din lemn.